- Milyen egeret válasszak?
- Milyen processzort vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen széket vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Zamery
senior tag
Miért nincs nekem egy ilyen gépem?
Bár gondolom a havi villanyszámla megegyezene egy kisebb vegyi-üzem havi fogyasztásával, iletve árával....
Tényleg mekkora táp kell 4db 7800GTX-hez? 700W?https://steamcommunity.com/id/zamery/
-
anulu
félisten
válasz Jim Tonic #118 üzenetére
max amiatt, h az FX-nél szabadon állítható a szorzó, de akkor is inkább jobb tuningproc. Q4, NFS:MW, COD2 jóval gyorsabb X2-n. tudom, 2napja teszteltem. NFS:MW-nél 1280x1024 noaa,noaf 3700+ minimum FPS: 43, X2 4400+ 58fps.
az X2 a jobb proci már játékra is. a kritikus a minimum és az átlag FPS játékok alatt. a minimum jóval magasabb X2-n.
[Szerkesztve]"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
sdrahos
csendes tag
''A Dell elkezdte az AMD Athlon processzorait árulni online boltján keresztül, írta meg a Register. Sokan nem értik meg, hogy az Intelhez végsőkig hűséges számítógépgyártó hogyan vetemedhetett ilyesmire''
olvastam az indexen
remélhetőleg hamar megérkeznek az amds gépek isHa nincs gatyád, nincs mit felkötnöd
-
lúzer
veterán
azért milyen jó, hogy a legtöbben körberöhögik az intel procit
MO. RIP. - az utolsó kapcsolja le a villanyt.
-
pistike85
csendes tag
Kicsit ide is tartozik, úgyhogy belinkelem. Nemcsak a DELL kap ilyen kártyát az Nvidiától:
[link]
(Képek alapján legalábbis ugyanaz a kártya.)
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
joshua7
veterán
Intel cpu? Ugyan már...
Semper Fi
-
L3zl13
nagyúr
'' Az eszetekbe sem jut, hogy egyelőre csak Intel-en működik jól a 4 kártyás nVdriver és később majd lesz AMD platformon is? Nem az első eset lenne a történelemben...''
Felettébb valószinű tekintve, hogy az nVidia nForce4 első sorban AMD-hez készült chipset...Aki hülye, haljon meg!
-
^Bundi^
őstag
remélhetőleg az alienware kijön majd 1 hasonló kivitellel, de abban már normi fx60 lesz és 4 giga ram
wattokra visszatérve, utánanéztem és tényleg kb 100W ot fogyaszt darabja..
de 4 db máris 400W
a proci TDP je 130W..ezt sztem simán szorozhatjuk gyök2vel ha járatjuk is így máris 185W körüli értéket kapunk...
már 600nál tartunk és sehol 1 vinyó 1 DVD meghajtó 1 hűtő...stbNos Omnes Una Manet
-
SLYM
veterán
válasz Jim Tonic #68 üzenetére
mihez nem értek?
az X2 sokkal jobban teljesít játékok alatt amint a EE.
a ram azért kevés, mert már most van olyan játék aminek kell a 2 giga mem, sőt amikor kijött a Doom3 akkor is kellett már(elvileg), meg a vidkariknak is van összesen 2 giga
táp? nem mondtam, hogy kell, csak ha már itt a 4 GPU akkor adjuk meg a módját
melyik a jobb játékgép! az, amelyiket én rakom össze. -
Rez_Grof
őstag
A bus station is where a bus stops. A train station where a train stops. On my desk, I have a work station....
-
-
nagyúr
ó anyám... az 230as fesszel számolva egy laza 4amperos tüske, amikor beindul. és ezek csak a videokarik... a gép többi része még fele ennyi... ekkora teljesítményhez már külön kör kell a hálózatban... OMFG!!! ez köré a gép köré már házat kell tervezni.
szerintem az általad gondolt számot nyugodtan megkétszerezheted. legalább egyszer.Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
rii
nagyúr
kibic kérdés:
akkor erre most 4 moniitort rá lehet tenni?
Mondjuk 4 db 21''-ost meg bír hajtani 1600x1200v85-100Hz-en?
Fizikaillag szerintem semmi akadálya, de a software, illetve a driver miatt a (pld.) Windows ki bírja ennyi monitorra húzni a Desktop-ot?piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
^Bundi^
őstag
válasz Motion_Blur #108 üzenetére
szerintem meg nem..ahogy elnéztem, kb 240W ot eszik a gtx ek darabja..szóval 4 db már eszik 1000W ot
de amúgy nagyon pofás kis cucc..ilyen házat szivesen elnézegetnék itthon..de sztem csk a ház külön is lenne vagy 50K..:SNos Omnes Una Manet
-
nagyúr
mekkora kurv@nagy táp kellhet hozzá már...
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
@aMoRF
tag
Drágának drága de ilyen pofás radiátort nem sokat találni a piacon
Lehet hogy egy új irányzat indul majd el a jövőben? a Radiátor Moding....
Bordás radiátor, Lemez radiátor, festés és igazán fanatikusoknak pedig az üvegpadlós padlófűtés csörendszer festés....
Hüm.... lehet hogy ezt az öteletet levédetem....A cél szentesíti az eszközt, de csak úgy, ha elérik.
-
Alchemist
addikt
Radiátor helyett biztos megoldja a téli fűtést.
Különben meg tényleg jól néz ki...Éppen olvasok egy érdekes könyvet az antigravitációról... képtelen vagyok lerakni.
-
Renwick
őstag
2560x1600 a felbontás, a 3D kérdést meg nem értem.
Úgy értettem, hogy mutass nekem mégegy sorozatgyártásban lévő PC-t, ami ekkora felbontásban játszható FPS-eket produkál magasabb AA és AF mellett...
Tehát nem az az érdekes, hogy ki tud rá rakni 2D-s képet, az kevéssé nagy kunszt. A ''meghajtást'' 3D-s módban tessék érteni.
üdv
R.I see you blaming each other -- And I love you still
-
@aMoRF
tag
Hát igen nem rosz konfig.... De én az árából inkább vennék egy XBox-ot aminek Nissan URGE háza van.....
Szerintem az is egy ütös gép szép házzal... csak a TFT-je kicsi....A cél szentesíti az eszközt, de csak úgy, ha elérik.
-
simonzé
addikt
Aaazta! Ezért a házért odaadnám akármelyik lábujjamat!
Különben a konfig gyenge pontja a kijelző. Egy 19 collos TFT hülyén néz ki mellette. Legalább egy 106cm-es TFT LCD illene hozzá.
De Öszességében ez a véleményem: ''Ha Isten PC lenne, így nézne ki.''I don't fit in. I fit out.
-
lapa
veterán
nyálcsorgatásnak oldschool: [link]
ha jólértem a vinyók alatt van a táp, a két vga-nak meg dedikált luft jut, sőt becsempésztek ha jól látom vmi kis ventit bal alulra is hozzájuk. meg 2x9,2 a procihoz. azért ez kicsit nem atx... -
kevin.1
csendes tag
A házon látható lángocskák azt jelképezik, hogy néhány óra játék után a gép pont így fog égni..
-
nyuzoka
aktív tag
Szerintam prociból kettő kéne mondjuk 2 extrem edison
-
biker
nagyúr
2560x1600 a felbontás, a 3D kérdést meg nem értem.
mellesleg ma már egy ilyet egy dual link DVI-is Apple powerbook is meghajt
with dual-link DVI support, 128MB of graphics memory and the ATI Mobility Radeon 9700 graphics card, every new 15-inch or 17-inch PowerBook G4 supports the massive 30-inch Apple Cinema HD Display, giving your portable computer a dramatic desktop canvas.(2)Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
ALI_G
veterán
szép, kettőt kérek jól is néz ki. Csak kicsinek tartom a monitort
-
Renwick
őstag
3D? Natív felbontás?
Egyébként mielőtt újabb leleplező/kiokító célzatú post jelenik meg a Cinema Display-jel kapcsolatban: igen, tudunk róla, hogy van, létezik, sőt meg is lehet hajtani...
A szemfüles olvasók valóban észrevehették, hogy a videokártyákat és az alaplapokat ábrázoló kép nem foto, hanem grafika, tulajdonképpen egy állókép egy animációból, ami innen származik: [link]
üdv
R.I see you blaming each other -- And I love you still
-
biker
nagyúr
''nem mellesleg alighanem a világ egyetlen olyan személyi számítógépe, mely képes megfelelően kiszolgálni a gyártó CES-en is bemutatott 30 hüvelykes képátlójú óriás TFT-jét.''
ahha, az apple csak egy éve mutatta be a 30''-as Cinema Displayt (HD), és az apple volt akkor az egyetlen számítógépgyártó, aki a Geforce 6800 Ultra DDL kártyával meg tudta azt hajtani.
alig egy éve a Dell erről akkor nem hallott ?Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
anulu
félisten
válasz Jim Tonic #75 üzenetére
''Jó lenne, ha az ez fölötti hozzászólásomig is eljutnál, ahol az FX57-et taglaltam. Az ugyanis gamer processzor. De az X2-nek gyakorlati értelme játékok esetében a 0-hoz konvergál.''
pont itt van nálam egy 4400+ X2 és egy 3700+ A64. a 7végén pontosan ennek fogok utánajárni egy teszt keertében, hogy manapság van-e értelme, hoz-e jelentős többletet a dual-core játékok alatt. várhatóan jövő7-en lesz kint a cikk a neten (nem a PH!-n).
de a tapasztalataimat megosztom veled"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
Ati_X_321
aktív tag
Azért kíváncsi lennék mit tud egy Xbox 360-hoz képest ez a rendszer
Xbox 360 kontra világ leggyorsabb játékgépe (szerintem):
Az X Ugye 3 magos Apple procit tartalmaz, aminek mindhárom magját hamarabb fogják kihasználni a programozók, mint ennek a két magját, sztem
egy PowerPC proci azonos órajelen jóval gyorsabb mint a P4 (ha csak egy magot nézünk)
ez is, az is 64 bites, de sztem manapság még nincs nagyon olyan PC-s játék amit 64 bitesre írtak vagy optimalizáltak, de Xboxra csak ilyen van (gondolom)
Xboxban csak 512MB GDDR3 mem van, ami sokkal sokkal nagyobb sávszélességű mint a DDR2 (meg persze nagyságrendekkel alacsonyabb késleltetések)
Így sztem ha nem nézzük a grafikus teljesítményt, akkor a Xbox erősebb mint a ''játékgép''
hiába a 2GB grafikus memória, melyik játék fogja kihasználni?
soha nem fogják kihasználni a teljes erejét a 4 GTX (24 pipe)-nek (a driver frissítések csak a játékok után fognak jönni, amikor meg már végigtoltam, akkor mire megyek velük?)
Xbox: 48 pipe-os Ati VGA, amely csak a saját API-ját támogatja
Szóval sztem hiába a gép akár háromszor olyan gyors nyers grafikus teljesítménye (GPU-k alapján), az Xbox behozza a javát azon, hogy csak rá vannak optimalizálva a játékok (64 bit, mind a 3 mag (előbb utóbb)), közvetlen kapcsolat a proci és a VGA között, GPU-ra integrált 12MB (?) memória, rohadt gyors GDDR memória, játékra optimalizált hardver
Jó tudom, az Xbox csak kis felbontásokat támogat ehhez a 2500xsokhoz képest
Szóval sztem nem lesz megfelelő programozói support ehhez a géphez, de az Xboxhoz igen!
Pontosabban, hamarabb fogják xboxra optimalizálni (kihasználni mind3 magot), mint PC-n a kétmagosra, tehát jelen pillanatban
Éljen az Xbox360, de a TFT-t azé elfogadnám
nektek mi a véleményetek?
[Szerkesztve] -
Agyasima
őstag
Már nemazér, de az SLI összekötő ''bigyók'' igencsak a levegőben lógnak, ha jól látom...
toledói csöcsparádé | ''Az ég kék volt, a szemed szürke, én zöldet hánytam...'' | Trutymó terror
-
senior tag
Mi ez a nagy AMD mánia? És egyébként is... Az eszetekbe sem jut, hogy egyelőre csak Intel-en működik jól a 4 kártyás nVdriver és később majd lesz AMD platformon is? Nem az első eset lenne a történelemben...
Donk: A 3-as érvedet hol hallottad? Tapasztalatból tudom, hogy baromság. Nem fog egy fikarcnyit sem lassulni az XP 4 gb ramtól. Sőtt...
Egyébként nekem tetszik a konfig. Igy ezen mód elfogadnám. Azt hiszem akkor végre nem panaszkodna a barátnőm, hogy akad a sims2! De lehet a 2 gb ram lenne a szűk keresztmetszet. -
nagyúr
Ahhoz kell, hogy négy részre oszd a 30''-os kijelzőt, és így megfelelő sebességgel tudj ekkora felületre rajzolni.
Nincs olyan játék, amely többet igényelne 2GB RAM-nál, alkalmazás sincs igazából, egy-kettőt kivéve.
Jó lenne, ha az ez fölötti hozzászólásomig is eljutnál, ahol az FX57-et taglaltam. Az ugyanis gamer processzor. De az X2-nek gyakorlati értelme játékok esetében a 0-hoz konvergál.Declare var, not war. - Alcohol & calculus don't mix. Never drink & derive.
-
aktív tag
Nos, végigolvastam a hsz-eket (nagyjából) és több figyelmetlenségre vettem észre, illetve hibás megjegyzéseket, nem vagyok egy hardware guru (még ):
- 1. 4 db gtx manapság sok! Semmire sem kell, max 3dmarkozásra, arra meg a profi tuningerek, nem komplett masinériákat fognak veni, mert elveszik az összerakás öröme, mellesleg ezt már tényleg kivitelezhetetlen nitrogénnel hűteni, magyarul: szűk a hely!
- 2. 1 db proci nem hajt ki 4 fél gigás gtx-et, akármilyen! Esetleg a DC FX-57, de a zse bizti, szóval ez alá dukálna mondjuk egy Dual socketes DC opteronos rendszer, mondju 2 db 280as...
- 3. Az se biztos, hogy 2Gb memória nem elég, talán még sok is, mivel 4 gigával ''lassulna'' rendszer. Igaz 4gb REG ECC (mondjuk Opteron esetében) meg pláne nem gamer álom
- 4. Én is AMD párti vagyok, mint ahogy az előttem hozzászólok nagyobb hányada, de most is egy pentium M alapú masináról írok nektek; konkluzió: nem mindig az a gyors meg erős amit szeretünk, igaz egy fx-57, vagy egy 4800-as x2 cáfolhatatlanul bajnokabb lenne ebben a gépben, de ez még mindig ''csak'' 1 proci (x2 edsetén igaz két maggal, de az is kevéske lehet, vagy nem tudom)
- 5. Látom szeretnek az emberek u3 engine, meg ut2007 kifejezésekkel dobálózni, holott az a játék, illetve motor többet kíván majd mint sm3,0-ás kártyákat, szal ezen máris bukott az u.n. 70-80 fps... attól mert négy mag, nem lesz 4szer gyorsabb, talán max! 3sszor, de sztem nem sok alkalmazás támogajta a dual sli-t, de majd kiderül
Egyelőre ennyit, elnézést ha sületlenséget írtam volna, vagy feleslegesen húztam volna valaki idejét. -
CYBERIA
senior tag
Hát ennyire még lehet, hogy nem
APU: AMD, MB: AMG :) A peresztrojka nálunk olyan gyors, hogy már ma jobban élünk, mint holnap! | Tudja Mohnke, a nyugati demokráciák dekadensek. Előbb-utóbb alulmaradnak a szigorúan fogott keleti népekkel szemben. | Volvo och SAAB beundrare. | A vér nem válik vízzé.
-
La Palma
csendes tag
ez milyen nagy duma:
nem mellesleg alighanem a világ egyetlen olyan személyi számítógépe, mely képes megfelelően kiszolgálni a gyártó CES-en is bemutatott 30 hüvelykes képátlójú óriás TFT-jét.
és az apple 30''-as cinema displayek, amik már évek óta piacon vannak? azok eddig smmivel nem voltak meghajtva?''Élni tudni annyi, mint röhögni a halálon és meghalni a röhögéstől'' (Boris Vian)
-
anulu
félisten
válasz Jim Tonic #68 üzenetére
''Mit segítene itt az X2???''
generálban gyorsabb az OC'd EE-nél játék alatt.
''Miért lenne kevés a RAM? Mihez kell több?''
visszakérdezek: mihez kell 4GTX 512?"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
anulu
félisten
<amit akartam ide írni, azt inkább nem, mert flame gyanús.>
amúgy meg a Dell-től kb 2 hónapja lehet rendelni X2 konfigokat"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
nagyúr
Hát, mert nem értesz hozzá.
Mit segítene itt az X2???
Miért lenne kevés a RAM? Mihez kell több?
Miért kellene akkora táp?
Milyen gyorsabb játékgépet tudsz? Mert szerintem ennyit az XBox sem tud, a PS3 meg még sehol.Declare var, not war. - Alcohol & calculus don't mix. Never drink & derive.
-
nagyúr
Faszányos, de tényleg vicces, hogy a DELL inkább szarráhajt egy intelt, mint beledobna egy FX57-et, ami gyorsabb, és még a házat sem olvasztja le. De mindannyian ismerjük a DELL és az Intel viszonyát.
Kíváncsi lennék, kijön-e ez a kártya majd bárki számára elérhetően.Declare var, not war. - Alcohol & calculus don't mix. Never drink & derive.
-
SLYM
veterán
van olyan socket 939-es lap ami elbírja a 2db 2 magos 7800-at(mert nem ártana ide az X2)? nem lesz kevés neki a 2 giga mem(legalább OCZ?)? van olyan driver ami rendesen(gondolom van, de ki is használja?) meghajtja a 4 GPU-t? a hangkariról nem írtak semmit. ja és a tápról se. egy 1 kilowattos enermax dukál alá........... olyan bután összerakott masina ez, és azt se hiszem, hogy a leggyorsabb játékgép lenne.
[Szerkesztve] -
senior tag
Ezen nyálcsorgatva megnézék egy extrán-végletekig turbózott Unreaul 3 engines gamét,. 2048*1536-ban, minden szűrővel ultrán...
~70-80FPS?
Amúgy meg ezem már majdhogynem lehetne real-time renderelt filmeket nézni..╮(╯ل͜╰)╭ Now we're the ones who help to set the sun... ( ͡ _ ͡°)ノ ♫
-
addikt
igazán belerakhattak volna még 1 procit... nem is értem hogy voltak képesek iylen lomha gépet összehozni... komolyan belefért vólna még az a plusz proci.... a marhák...
najó most mentem az ideggyógyászatraMos mé, hánem? De! Vagy nem...
-
Notes
senior tag
Rossznyelvek szerint ez lesz a Vista recomended configuration....
Romanes eunt domus!
-
FlekkeN
aktív tag
Hát az én véleményem szerint: Sokat akar a szarka, de nem bírja a farka.
Ez anyi hibával fog küszködni hogy a játékok el se fognak indulni rajta. Mint a Xbox 360. -
Allien
veterán
Szvsz, nem érdekel, hogy kamu-e a kép. Még ha az is (mert az), attól függetlenül, meg próbálnám levinni az fps-t 30 alá! Valszeg, menne is talán, csak ki kell okoskodni, hogy mely programok kellenek hozzá (bizti a HL2 nem lenne jó erre, mert az jól van megírva). Eleve, pentium, tehát nem olyan nehéz, mint esettleg amd-t. Szerintem.
Van 1-2 tippem, csak tapasztalatom nincsen!Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
Zofren
aktív tag
Ehhez a 2 kártyához 2db ilyenolyan összekapcsolo kell ? és miért 4db vga nyákot látok a képen?
Amugy mekkora vinyoval hozzák nekem?''Próbálj ne sikeres, hanem értékes emberré válni.'' - Albert Einstein
-
Petya25
őstag
Nem igaz, hogy senki sem veszi észre, hogy egy csíra alaprapra photoshopal lett rétéve a kamu SLI-SLI GTX....
Több helyen is baj van a képpel, ez nem valódi.Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo, bizony!
-
D.Orion
veterán
1. Nagyon szép a ház.
2. Aranyos a TFT.
3. Utálom az Intelt.
4. Majd ha kijön a 3DMark06 akkor egy tesztet szívesen megnéznék rajta.
5. Melyik bankban adnak kölcsönbe 1.5Millát gépre?
Szerk:
6. Mekkora a mostani legnagyobb táp, 700W?
[Szerkesztve] -
sdrahos
csendes tag
válasz antikomcsi #43 üzenetére
Inkább egy socket M2 átalakító kellene, így nem veszne kárba a DDR2 memória sem
Ha nincs gatyád, nincs mit felkötnöd
-
kovsol
titán
ehez inkább kétdarab kétmagos opteron kellene
és akkor tényleg a kocsit kellene eladni
(igaz nem nagyon van ilyen alaplap ami ilyet tudna)May the Force be with you!
-
G.I.JOE
senior tag
Én azért még nyomatnék hozzá vmi 1000 Ft-os Chicony billentyűt, meg valami márkás görgős egeret, vagy 400-ért! Hangfalakat nem kellene vennem, mert itt van a szekrényben két tutkó kis A4Tech! Azt írja, hogy 1000Watt, szóval ez is vinné az áramot, dehát egyszer élünk, nem?
-
rOwLeY
őstag
válasz antikomcsi #43 üzenetére
Hejj!
Ha minden kötél szakad nem is rossz ötlet!zsir lenne a64-el hajtani az biztos!
[Szerkesztve] -
antikomcsi
veterán
Kérném barkács hajlamú fórumtársaimat, hogy a slot1-pga átalakító mintájára, készítsenek ehhez a laphoz egy lga-s939 átalakítót!
Előre is köszönöm! -
rOwLeY
őstag
No comment...
Cuki a négy 7800
Bár vmi kétmagos A64-el jobban megmelengetné a szivecskémet
Ehhez a géphez sztem gyárilag alaptartozék egy paksi atomerőmű(inkább nem mondok Csernobilt) -
Thomas1
addikt
válasz bagyulajuve #36 üzenetére
Volt már régebben egy hasonló cikk, amiben amolyan Gigabyte-os egy kártyán 2 GPU megoldással készített 7800 GTX volt XLI-ben, és felismerte a driver a 4 GPU-t, de nem minden játékon lehetett észrevenni a különbséget.
Hidd el, amire neked vagy nekem lesz ilyen gépem, addigra meglesz a rendes driver is hozzá.Eladó cuccok: https://tinyurl.com/yayrsbty
-
bagyulajuve
addikt
az nVidia adott már ki négy GPU-t támogató drájvert?
Resistencia eterna
-
Thomas1
addikt
Nem'tom szerintetek anyámék észrevennék, hogy eltűnt az autó, és helyett van egy szép festményes doboz a földön, meg egy nagyobb TFT az eddigi helyén?
Eladó cuccok: https://tinyurl.com/yayrsbty
-
Translator
tag
Mos jól látom, hogy van rajta 4 USB, 1 LAN, soros, párhuzamos?
És a tuner, firewire, hangkártya meg ilyenek hova fognak bemenni?Azok akik feladnák alapvető szabadságukat egy ideiglenes biztonságért, nem érdemelnek sem szabadságot, sem biztonságot - Benjamin Franklin
-
Deluxe00
senior tag
''A világ leggyorsabb játékos PC-je címre esélyes Dell XPS 600 Renegade nemcsak példátlanul nagy számítási teljesítményével, hanem kinézetével is hódíthat''
Nem hiszem h amiatt kapkodnák el, én akkor is eljátszadoznék rajta, ha egy kartondobozban lenne -
cortez25
senior tag
nem is tudom.....zavar az a P4-benne....
Azért hajtunk, hogy öregségünkre legyen miből visszaállítani az egészségünket, ami ebbe ment tönkre.
-
lapa
veterán
nemtom nekem erről a szakállas vicc jut eszembe mikor a ruszki meg a japán az óráikat hasonlítgatják: ''csak a k***a akkumlátor ne lenne olyan nehéz...''
szóval gondolom nem érdemes terrárium közelébe rakni mer beszippantja a kisebb állatokat az ezer ventilátor... -
LittleG
tag
Ide is postolom:
Lol. Belenéztem a bemutatóba, és egy ismeretlen játékot futatnak rajta, ami ráadásul nem is néz ki valami jól(már amennyire kivehető), és akad mint a sz@r. -
viharhozo
addikt
válasz UnConnecteD #13 üzenetére
A monitor 2200, a proci 1000, a vga darabja 700 + az aprosagok, es ezt a vegen szorozd meg legalabb 2-vel.
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
szatocs
őstag
Ez már nem semmi, ezt már csak a 3dmark12 fogja megfektetni
=== Szatocs ===
-
csimmasz
aktív tag
Ha netán valaki beruház egyre, dobjon egy tesztet légyszives!
[Szerkesztve]Ha kártya kell - https://www.plasticcard.it https://plasztikkartyainfo.hu Egyéb nyomtatás miatt - https://exinprint.hu
-
Male
nagyúr
Nem kéne pontosítani kicsit? Nem a sima 7800GTX van benne, hanem a 7800GTX 512, ami ugyebár nem csak a memória méretben tér el... (jó, részben kiderül a 2GB VRAM-ból, de talán jobb lenne odaírni)
Amúgy rohadt nagyra sikerült kártyák ezek is (mint az MSI a szintén mai hírben ), és nem nagyon értem a hűtését...
A gép meg nagyon jól néz ki.
Vajon Alienék mit lépnek erre? -
PNEUM
aktív tag
Biztos fillérekbe kerül!!
(Sok sok fillérbe!!)"A gonosz győzni fog, ha a jó emberek nem tesznek semmit" Edmund Burke
-
Petya25
őstag
Ha felső kép nem is, az alsó biztos, hogy montázs. Szerintem kamu.
Ha a hír mégis igaz, a 4 gpu-s GTX biztos hogy nem így fog kinézni.Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo, bizony!
-
OTIS_
tag
Ha AMD s kiadás lenne, és lenne rá pénzem megvenném, nekem bejön a ház, meg a TFT is, ha már ennyiért vettem gépet, a logitech egeret ami jár hozzá max kidobom
-
ftc
nagyúr
Jaj de jó villanyóra meghajtó
-
Scae [Edgar]
tag
''mely mellé szerény mennyiségű''
ezt miért szerkesztettétek ki? Hatalmas beszólás volt. Jót nevettem rajta. -
bobsurf
őstag
de randa ez a ház. Szerintem.
-
Szőrös
veterán
hohóóó ezen a masinérián már tuti futna maxon az EQ2 nyaminyami csak kár , hogy soha nem lesz ilyenem...
https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
-
sdrahos
csendes tag
Nem rossz gép, így az adatok alapján.................
Tetszik a négy 7800GTX
Habár, ha csináltattak volna külön egy kétmagos AMD-t amikben FX-57-es magok csücsülnek, akkor esetleg fontolóra venném a vásárlásátHa nincs gatyád, nincs mit felkötnöd
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen processzort vegyek?
- Februárban megjelenhet a HyperOS 2.1 nemzetközi verziója
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen széket vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- A Vatikán szerint az ördög árnyékát hozza magával az AI
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- AORUS Z370, i7-8700K, GTX 1660 GAMING 6GB, 32GB 3200Mhz, 480GB SSD, MasterLiquid ML240L RGB
- ROG STRIX B450-F GAMING, Ryzen 7 2700X, GTX 1660 6GB, 32GB 3200Mhz, 480GB SSD
- AORUS B550M, Ryzen 7 3700X, GTX 1080 TI 11GB, 32GB 3200Mhz, 512GB NVMe SSD, NZXT Kraken X62
- White Félkonfig/AM4/ Csak kártya kell bele.
- Gamer PC eladó! VÍZHŰTÉS! I5-9600K Tuning/32GB Predator RAM/RTX 2060/500GB SSD + 500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest