Új hozzászólás Aktív témák
-
GD
őstag
hm, érdekes.. elfogadom az érvet.. nekem azonban akkor is kényelmesebb a hazafelé útbaeső bolt samsung hhd-val, amit mivel törzsvásárló vagyok 1 héten belül intéznek..
kérik külföldi cserénél a számla vagy garijegy másolatát? mármint hogy igazolod mikor vetted? vagy a széria alapján a gyártástól nézik? -
GD
őstag
majd nézd meg a haza kiskereskedő mennyit ad rá.. és rádöbbensz...
a hazai hivatalos forgalmazó nem adja meg rá a külföldi garit csak az 1 évet.. ezt ismerős pc boltostól tudom...
azt meg nehezen tudom elképzelni hogy kipostázod sokpézé külföldiába vagy kiutazol vele hogy ''csókolom osztrák sógor, tessék má izé, mer nállunk nemfaxa, tuggya má kend.. na.. csere bitteeee''
[Szerkesztve] -
liksoft
nagyúr
A pontos kapacitást NE feszegessük. L3zl13 már hozzá is tette a gyártók logikája alapján helyes választ. Hisz a winyó az átlagembernek (1000) és nem számítástechnikusnak (1024) készül. Az csak mellékes, hogy számítástechnikusok nélkül a felhasználók fújhatnák az egészet. Nem lenne még gép sem.
Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik).
-
viharhozo
addikt
A desktopra (Dmax10) 3 ev gari van, a szerverre (Maxline) 5 ev. Ezeket a kisker nelkul is ervenyesithetned, csak itthon mazsaszamra kaphatok olyan Maxtorok, amik elszublimaltak egy OEM-gyartotol, ennek megfeleloen nincs rajuk gyari gari. A szeriaszamot beutve a Maxtor oldalan egyertelmuen kiderul, mivel is allunk szemben.
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
Dromie
csendes tag
azért ez a mondat nem teljesen pontos:
''... megérkeznek az 500 GB, azaz fél terabájt tárhelyet nyújtó modellek.....''
hogy pontosak legyünk:
''... megérkeznek az 500 GB, azaz majdnem fél terabájt tárhelyet nyújtó modellek.....''
de csak kötözködöm....
[Szerkesztve] -
orbano
félisten
-
Kriza
őstag
Kár, hogy pont arról nem szól a hír, hogy mekkora kapacitású egy-egy lemeztányér a belsejében.
A 100 éves életciklusról meg ennyit: Soxor még az 1 évnek is örülhetünk.Fenntartom magamnak a jogot, hogy a kéretlen reklámban szereplő terméket nagy mennyiségben, kamu címre rendeljem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Trollok komolyan
- Dőlnek az S25 Slim és Ultra infók
- Milyen NAS-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- Western Digital 8TB RED Plus - SATA3, 5640 Rpm, 256MB - Gari 2026.05.19. -ig - Eladó!
- kiváló állapotú 500GB USB3.0 külső 2,5" hordozható merevlemezek .
- Western Digital 8TB RED PRO - SATA3, 7200 Rpm, 256MB - Gari 2026.05.19. -ig - Eladó!
- ROG HYPER M.2 Card + 2x1 TB Samsung SSD
- 2 TB 2280 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD, Micron -
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest