Aktív témák
-
kikka80
tag
x300 itt el is vérzett
-
Obi-1
őstag
Hát, az ATI csodálatos multimédia programjától viszont nem voltam elárulva. Az MMC7 botrányosan buta volt, az upgrade fizetős lett volna az MMC8.1-re, de persze megoldottam. Aztán eladtam a kártyát, mert a 3D teljesítménye nem volt arányban az én multimédiás igényeimmel. Most egy VIVO-s, de tuner nélküli kártya kellene inkább.
-
Loha
veterán
Az S8-hoz képest az S4 lapka feleannyi, azaz négy pixel-futószalagot tartalmaz, ugyanakkor rendelkezik a memória-sávszélesség hatékonyabb kihasználását lehetővé tevő technológiával és a többképernyős üzemmód támogatásával
Ebben akkor már van crossbar memóriavezérlő?
Nem lenne rossz, ha hozna egy GF4TI4200 teljesítményt és ráadásul olcsó is lenne, meg DX9... :)
[Szerkesztve] -
karib
addikt
A legnagyobb kérdés megint az, hogy a driverek és szoftverek milyenek lesznek. Multimedia területén pl. az ATI nagyon elöl jár az All-in-Wonder szériájával és annak szolgáltatásaival, nem lesz könnyű befogni egyhamar.
-
e-biza
őstag
én az árára lennék kiváncsi, jo áron vivo sztem megfelelö. azért egy gf4-et lenyom? nem emlékszem a cikkre.
-
Vitus
őstag
-
Nem fűzök nagy reményeket a GammaChrome kártyához, de azért kíváncsi leszek rá.
Aktív témák
Hirdetés
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Egyedi ékszerdobozka
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest