- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NiMH akkumulátor
- OLED TV topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Aktív témák
-
Balint
tag
Nem lehet véletlenül, hogy túl agresszvek az időzítések?
Próbáld meg 166on 2,5 Cas latencyvel és 3-3-6os időzítésekkel.
Memtest fusson végig 2-3szor.
Ha ez megy akkor próbáld a 3-3-6 helyett a 2-2-5re levinni az időzítést.
Teszteld újra.
Ha még bírja, akkor 2es Cas Latency 3-3-6, majd esetleg 2-2-5....
Ha közben valahol a memtest hibát jelez akkor az már nem jó, és vedd visszább tempót. -
hungeek
senior tag
nekem is k7s5a-m van és semmi, abszoltút semmi gond nincsen vele..... megbízhazó, gyors és kurva olcsó!!!
BEST BUY (csak ne használjatok benne Tb 1,3-1,4-et DDR-vel mert ott bugos, XP-vel és Duronokkal full kompatibilis, még a legujabb XP-ket is támogatja BIOS frissítéssel) -
Surranó
aktív tag
Hmm... nem kéne másik topikba másznunk? :)
Ráeresztettem, többször is (memtest86, all tests). Eredmény:
* 133-on ahányszor próbáltam, végigment. Egyszer asszem 12 óráig járattam
* 166-on egy fél tesztet végigment, aztán win2k (amiben bízom azért...) indítása után nem sokkal rebootolt.
* Amikor 166-on már vagy tizedszerre bootolt/fagyott a gép egy napon belül, azon nyomban ráeresztettem a memtest-et. Kb. az 1-es teszt felénél dobott valami hibát a memtest (nem memóriahibát, hanem maga a program csinált hülyeséget, és kiírta, hogy most inkább megáll, mielőtt gallyra vág mindent :O)
* Még egyszer kipróbáltam, nyitott házoldallal, hátha csak túlhevült. Otthagytam kb 10 órára, és este azt írta ki, h 8.5 órája fut, vagyis másfél óra után (talán nem is először) rebootolt. Ezután elindítottam a jó öreg win2k-t és fél órán belül megint reboot.
A hőmérséklet azért gyanús, mert ugyanúgy produkálja 44/59°-os (zárt, beszorított ház) és 38/49°-os (nyitott ház) mobo/CPU hőmérséklet mellett. Lehet, hogy a memória melegszik túl? Hogy lehet ezt kideríteni? Okozhatja a vidikártya? Tudtok ajánlani _kapható_ jó memóriát?
* Corsair-ről hallottam, h azzal megy, de azt is hallottam, h az nem kapható Mo-on.
* Kingston: hibás modulról most hallottam.
* Samsung, Hynix, Micron, Hyundai? Erről mit tudtok?
* Winbond? -
LukE
veterán
Biytos, hogy nem mem hiba? Vagy csak egyszerűen nem szereti azokat a ramokat? Más, márkásabb alaplapokról is lehetett ilyeneket hallani. Azért én ráküldenék 1 ram-tesztelő progit.
''Firefoxot hasznaljanak csak a gyavak. Az Explorer az igazi ferfiak bongeszoje! Veszely, kaland, nyitottsag!'' ιQι
-
Surranó
aktív tag
Ami engem illet, egy K7VTA3 v3.1 nem túl büszke tulaja vagyok. Legnagyobb bajom, hogy K7S5A instabilitásról több infót találtam, mint az én lapomról. :t
Tudja valamelyikőtök, mi lehet az oka, hogy a friss biosszal, 166-os DRAM Clock-kal megáldott deszka miért nem kedveli a Seitec PC2700-as (vagyis 166-os) ramomat? 133-on ''csak'' 8-10 óra stapa után fagy le, 166-on viszont képes negyed óra után rebootolni, csak azért, mert három percig állni hagytam a Word-ot a képernyőn... (nem cpu hőfok, nem táp, nem memória és nem procihiba -- szerintem) -
CsendPenge
őstag
Jól hangzik az ár, de az ECS lapja sem drága. Melyik a jobb? Szerintem ez a lényeges kérdés. Az meg érthetetlen, hogy az amik miér vannak oda egy olcsó alaplapért.
Remember the Linux, that's like a wigwam: no Windows, no Gates, just Apache inside. Two minutes of thinking can save hours of unnecessary work.
-
Ketama
aktív tag
Ha azt a minőséget hozza mint eddig, akkor csak így tovább. :))
Everybody thought it was impossible. Then an idiot, who didn't know, came and did it.
-
Hory
aktív tag
Kivancsi vagyok, meddig birja az asus a domoingarakat.
Reszemrol a k7s5a ota vagyok ecs fan, az asus-al korabban megszivtam, de nagyon kemenyen. Azota a munkahelyen vagy 3-4 k7s5a deszkaval szerelt gep van (az osszes uj :), valamint a szerverunk is), itthon az enyem is az, es jopar kollegae is. Egesz egyszeruen fele (vagy meg alacsonyabb) aron egy teljesen korrekt, gyors, stabil, flexibilis deszkat kap az ember. OC nincs, de minek, inkabb veszek erosebb procit azon, amit a lapon megsporoltam. Vagyis vegso soron van OC, csak ez gyari es abszolute szabalyos ;> -
WaterLo
aktív tag
Az első hónapban többet adnak el, mint több gyártó teljes havi kibocsájtása? Hűha!
....What's up!....
-
petyaman
tag
Ezzel meg is lehet ölni az ECS-t, és punktum. Erre megy ki. Miért nem volt jó az ASUSnak a saját ''kivívott'' pozíciója?
Pusztuljon a monopol-kapitalista törekvés!...mert megérdemlem
Aktív témák
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- Gigabyte 4.gen i7-es félkonfig! fejlesztés miatt, eladó! FoxPost ON! Alkuképes!
- KINGSTON FURY BEAST - 32 GB (2X16) Kit. DDR5 5200 MHz AMD EXPO
- HyperX Fury RGB 3600 MHz CL17 2x8 GB kit
- 16GB DDR4 memória (RAM) modulok (több típus)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest