- Dell notebook topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- nVidia GeForce GTX 1060 (GP106)
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Apple MacBook
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
Aktív témák
-
Vaktyuukk
csendes tag
Polika, ennyire nem lehetsz elnyomott..:) visszaterve a kartyara, muszaki beallitottsagu vagyok kocsik, kutyuk minden menniysegben, bar a szamitogep kivul, belul csak mostanaban kezdett el erdekelni es laikus szemmel ugy ereztem nekem ez kell:) Remelem, hogy 100ban meglesz igeret van ra.....
-
polika
senior tag
készül már nforce4, via k8t890 és a sis is az a64 pcie-s kártyákkal szóval itt nem csak a videokaresz gyártók a ludasok hanem egyszerűen az ipar próbálja bevezetni az új szabványt mint ahogy volt ISA, PCI, AGP..most majd egyéges lesz minden nem lesz két féle protokol, hanem csak pcie 1x, 2x, 16x stb ez végül is tök jó remélhetőleg hosszú távon ez aztjelenti hogy nem lesz northbridge/southbridge hanem csak egy nagy chip ami kezeli pcie, sata, hálókaresz, 5.1 hang legalábbis egy a64-es rencerben ahol a memória vezérlés hálistennek már a prociban vannak és akkor lesznek ócsó deszkák ha minden igaz
-
Loretto
veterán
többet fox tudni róla ha majd ott jársz kanadában a cégnél.addig meg ''sajnos ez van ezt kell szeretni'' szindróma marad.
amugy ugyérzem sokat fognak érni azok a 478-as(915) lapok ami pci-e-sek lesznek(csak ne ddr2-vel).minden nekik dolgozik, de föleg a karigyártók.
[Szerkesztve] -
polika
senior tag
azt még megértem hogy férfiszemmel egy ilyen kártya miért szép, de te miért találod ezt szépnek? vagy ha akarod úgy kérdem hogy te mire lősz ezzel? mnapság már unnéz ki hogy nekünk szegény férfiaknak az ''előjogaink'' egyre csak nyirbálódnak, azthittem volna hogy még mindig a férfiak privilégiuma hogy összevissza lövöldözzenek doom-ba és iszonyún széjjel henteljék haverjaikat ha úgy adódik, de hol vannak már azok az idők, mos már akár egy jöttment vaktyúk is agyonlövöldözheti a remegő kis testünket... :(
-
rudi
nagyúr
Hát ezen csak széttárni tudom a kezemet vagy vakargatni a fejelemet... Hát ezek a kanadaiak ennyire az OEM gyártók seggét nyalják?! X300, X600 és most X600 AIW. Lehet, hogy csak én nem látom mennyire jó és elterjedt ez a PCI express...?
-
t-shirt
veterán
miért pont az X600 :F
Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest