Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - nagy képernyő mindenre
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Billentyűzet gondom van
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen RAM-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
gege71.hu
addikt
Ez a változat kapható már nálunk vhol? ill ha nem akkor mikortól lehet rá kies kis Hazánkban számítani megjelenésre?
-
tuleon
tag
Hi mindenkinek! Az lenne a kérdésem, hogy hol lehet kapni nálunk athlon 64 FX procit? neten egy áruházban sem láttam, pedig már kb egy éve kint van.
Nekem egy a7n8x basic alapom van, meg vagyok vele elégedve, semmi gondom nem volt vele, leszámítva, hogy a tápom zárlatos lett és leégette.. Nyárra tervezek venni egy ilyen a8n sli premiumot, remélem hogy egy hónap múlva lehet már kapni. Érdekes ez a passív hűtés, remélem arra is gondoltak a mérnökök, hogyha nincs légmozgás a bordán, mert pl vízhűtés van a procin, akkor nem fog túlzottan melegedni. -
A Gigabyte-nak van egy passzív hűtésű NF4-es lapja. Nem tudja valaki, hogy lehet hasonló hűtőt beszerezni?
Bővebben: link
Nekem ez is elég lenne, de nem tudom, merre keressem. Igaz, az enyém SLI chipset, de talán annyival azért nem melegebb(, ha egyáltalán melegebb). -
PetX
aktív tag
Már van!
A neve: (Fatál) AN8 SLi (nem is gondoltad volna mi?)
És igazad van tényleg üdvözlendő megoldás. Amit kinéztem alaplapos (Gigabyte K8N Ultra-9 ) azon passzív a hútés és nem igazán bízok benne... a netes chanintech (nf4) tuning óta...
Na de jóccakát minden PH!-snak ! -
PetX
aktív tag
Nem értem egyesek miért vannak meglepődve rajta és miért mondják, hogy jó kis dolgot talált ki az asus miközben az abit mutatta be ELSŐKÉNT az ilyen chipset hűtést.... Lásd AN8 2.0-ás sorozatok és AW8-MAX
Bővebben: link -
Vajon mikor ér ide?
-
Zenty
őstag
+ még egy fő kérdés! Mennyivel lesz drágáb a sima aktivas haverjanal?
-
Male
nagyúr
Akkor te könyebb helyzetben vagy, mert nem lesz VGA gondod, nekem viszont még ezt is ki kell zsarolnom az ASUS-tól
Egyszerűen nincs VIVO-s nVidia kártyájuk most... végülis amiben sikeresek voltak, pont azt hagyták abba.
Deathcourier: igen, az jó lenne, de teljesen reménytelen sajnos. A gyártók eldöntötték, hogy vége az AGPnek, ugyhogy nem lesz ilyen alaplap. Amíg nem lesz nekem való VGA, és megy a mostani gépem, addig biztosan nem cserélek: legalább több pénzem marad másra.
-
gorlin
őstag
És mi van ha valami elvetemült állat
esetleg ki szeretné használni az alaplapját és tesz bele két 7800-as videokártyát(vagy ha addig nem tud várni két 6800 ultrát.).
Egyszerűen nem tartom elképzelhetőnek hogy normál hangra csendesítse a gépét,hacsak nem vízhűtést használ(de abból is a legnagyobb hatásfokút,ami nem biztos hogy annyira halk)[két Gpu,egy chipset,egy processzor hűtése egy rendszerrel]
Szóval szerintem el kell határozni mire kell a gép ,és ez most nem csak egy üres gondolat itt már tényleg nem tud az ember mit csinálni.És ha játszok felőlem zúghat bármi ,úgyis bőmböl a zene
De majd meglátjuk mit hoz a jövő -
twollah
nagyúr
''A gyártó adatai szerint az újfajta megoldás nem pusztán hangtalan, de ráadásul még jóval hatékonyabb is az aktív hűtésnél – a különbség akár tíz fok is lehet.''
Kimaradt a mondat vegerol a csillag ''*'', es a hir aljan a bolhanyi betukkel szedett szoveg, ami a kovetkezot tartalmazza:
* Ellenszelben, kikapcsolt allapotban, egy hutokamra melyen a legalso polcon. -
atus33
tag
Ezzel egyetlen probélma lehet: ha valaki lecseréli a proci aktív hűtését passzívra (pl. egy SonicTower-re). Ilyenkor a chipsetet is hűtő borda nem biztos, hogy elég hűtést kap.
-
Deathcourier
aktív tag
válasz
# Speeder # #16 üzenetére
Engem is érdekel csak Herr Z megne lássa
-
# Speeder #
csendes tag
Mikor lesz nálunk kapható?
-
janpotocki
senior tag
-
gege71.hu
addikt
Ez nagyon jó ötlet. Pont a múlt 7-en dobtam össze egy ilyen Sli-s rendszert a haveromnak (A8N-Sli) és mivel az én gépemben már minden hangforrást megszüntettem=''passzivizáltam'' vagy moderáltam, ezért mikor először bekapcsoltam az SLI-s cuccot, hogy felpakoljam rá a rendszert majd meg süketültem ettől a kis mocsok csipszetventinek a hangjától. Ha az ember vmi halk rendszerhez szokott ahhoz képest ez elképesztő ZAJ.
Még vmi: mi az a sata II vagy mi a frász? Miben más mint a sima SATA? Egy linket is megköszönök ahol részletezik ezt az infot,..tudom google...de így kényelmesebb -
Male
nagyúr
Na így már tetszik ez a lap. Persze SLI nélkül nekem jobb lenne. Még a végén sikerül rávenniük, hogy lecseréljem a mostani gépemet. Már csak a megfelelő PCIe-s VGA-t kell megtalálnom... (ASUS féle VIVO, márcsak a codec miatt is, maximum Gef6600 sima vagy egy 128 bites nem TC-s 6200 is elég lenne -> mikor hozza már ki ezt az ASUS?)
-
BosX
aktív tag
Én akkor csodálkoztam, amikor kijöttek az NF4es asus lapok, és mind1iken aktív hűtés volt. Korábbbi lapokon alap volt a passzív borda... ( legalábbis amivel én találkozam...)
-
L3zl13
nagyúr
Ez valahogy jobban tetszik így ránézésre, mint amik a mostani tesztben szerepeltek...
-
Versus
senior tag
''Az lenne a korrekt ha lehetne a ''sima''deluxra venni egy ilyen hűtőt,(az asus külön is árulná)de szerintem ez nem fog bekövetkezni.''
Pedig szerintem üzletileg sem járna rosszul az ötleteddel és presztízsben sem lenne utolsó húzás. Persze ez nem csak az Asus-ra igaz.
Meglepő amúgy hogy egy gyártó beelőzte pl a Zalmant ez esetben.
[Szerkesztve] -
TeeJay
félisten
na ez aztán jól összedobott lap.
mindig is szerettem az ASUS alaplapokat nemhiába.
ez is tetszik és minden a helyén van ahol kell neki lenni.
szép nagyon -
gorlin
őstag
Hát tényleg kicsit bánt de most mit tehet az ember?
-
gorlin
őstag
Az lenne a korrekt ha lehetne a ''sima''deluxra venni egy ilyen hűtőt,(az asus külön is árulná)de szerintem ez nem fog bekövetkezni.
Én pár napja vettem egy asus Sli-s alaplapot de nem aggodom ,már közeledik a nap amikor a zalman kihozza az ennél jóval komolyabb heatp. -os hűtőjét ,mert a legtöbb SLI-s lap aktív hűtéssel megy ,előbb utobb kell valamit csinálni- -
Hun'reeth
őstag
Aki ilyet vett bizonyára szívja a fogát de ezzel együtt jó az ötlet.
-
Versus
senior tag
Ez jöhetett volna pont egy hónappal előbb is. Fenébe !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- EarFun Tune Pro - a család mindent tudója?
- Fotók, videók mobillal
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xbox Series X|S
- Politika
- Milyen egeret válasszak?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- AKCIÓ! LG 27MP58VQ-P 27 FHD 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Mi 11 8/256GB HIBÁS!
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest