Aktív témák
-
Bgs
senior tag
En akkor mar inkabb a lyukas zoknit szabadalmaztatnam mondjuk, mint ''aramlastechnikailag passzivan szelloztetheto rendszert, amely alkalmas a lab higienias kornyezetenek javitasara is''.
Aki nem vesz maganak uj zoknit az fizet, a zoknigyartoktol pedig reszesedest kerek a forgalom noveleseert :D -
JulWCZar
senior tag
Ha szabadalmaztatjak akkor talan a PCs vilag megmenekul ettol a ''jo'' otlettol.
Go Apple! ;] -
twollah
nagyúr
De jo villogo haz.
Mar ejszaka attol is megorulok, hogy zolden vilagit a Power, es a mobilrackben valamelyik LED. -
nap
addikt
Hat egeszsegukre!
Remelem csak szabadalmaztatjak... -
simonzé
addikt
Bármelyik detoxikáló állomás örömmel fogadna egy ilyen színesen villogó számítógépházat, mert a látványuk segíti a hánytatást. :) Ilyen hülye ötlet hogyan származhat az Apple-től??? Csak nem átcsábítottak valami Microsoftos embert? ;]
-
Gondolkoztam rajta, hogy le kéne védetni az 1-et és a 0-át.
Aztán minden digitális cucc és szoftver után dőlne a lé! :D -
McJames
senior tag
Fogyasztói társalom. Mindenki a legújabbat, a legjobbat akarja, továbbá lehetőleg tegnap és leginkább ingyen. Ha van új. Ha nincs, a régi is jó (lenne), ez a megoldás viszont a gyártó oldalán nem jó, mivel ha részvényes nem érzi jól magát (nincs értéknövekmény, vagy osztalék), előbb-utóbb változik a menedzsment. Márpedig, ha nincs vásárlás, nincs business... Mókuskerék...
-
WN31RD
addikt
Szabadalmaztatnák inkább a logikus következtetést. Aztán aki nem fizet, az csak hülyeségeket gondolhat.
Idióták. :(
Remek lesz, ha majd a számítógépek is mindenféle rikító színekben fognak pompázni, meg villogni, meg ilyenek. Persze ha van rá kereslet, ha a hülyéknek ez kell, akkor nyilván megcsinálják.
Mielőtt valaki nekem esne, hogy hülyének nevezem, csak mert tetszik neki egy színes számítógép, közlöm, hogy nem őt neveztem hülyének. Inkább az zavar (újból és még mindig), hogy a megbízhatóság, tartósság, jó minőség, jó használhatóság helyett egyre inkább az kerül előtérbe, hogy színesebb, szagosabb, az igénytelen fogyasztói tömegeknek könnyebben eladható legyen egy termék. -
BobMaster
senior tag
Én hasznosabbnak találnám, ha végre normális beszédvezérlést fejlesztenének ki. Azzal kicsit előrébb lennénk, mint azzal, hogy éjszaka megrohan a nemzetbizt. hivatal, mert a szomszédok UFO-t jelentettek...
-
Szalma
őstag
(USA: LE! LE! LEvédetni mindent! Vajon a lyukas fakanál védett szabadalom...? Kinek fizethetem a jogdíjat? Pont a minap kellett egyet csinálnom...)
Szeretettel:
Szalma -
L3zl13
nagyúr
Hát ezt is megértük. Az apple elkezdte lenyúlni a PC-s világból a dizájn ötleteket... :DDD
Aktív témák
Hirdetés
ph A gyári moddolás nemcsak látványos – hasznos is lehet.
- HP Z840 workstation 1450W 2db XEON 2697 v4 36MAG,256GB DDR4, Quadro P6000 24GB/M6000 24GB/P5000 16GB
- 2025-ÖS Vadiúj Core Ultra 7 20 Magos 20x5.5Ghz RTX 5070 12GB GDDR7 32GB DDR5 1TB M.2 Gamer Pc 2ÉV
- ÚJ ! AMD Ryzen 7 9800X3D 16x4.7GHz Gamer PC 2025-Ös RX 7800XT 16GB 32GB DDR5 1TB SSD 850W 2ÉV GAr!
- Új AM5 RYZEN 5 8400F GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 512GB NVME SSD NVIDIA RTX 3070TI 8Gb DDR6 2ÉV GAR!
- Tuning PC (AsusROG Z370-F/WIFI/I5-8600K/GTX 6GB/Seasonic focus plus 750w gold/)
- Xbox Ultimate előfizetések
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS3 Slim 4.92 HEN, Telepített játékokkal - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest