- iPad topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Forrmell.enn
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Milyen TV-t vegyek?
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ftc
nagyúr
[link]
érdemes megnézni SIS 761GX... -
Male
nagyúr
-
Male
nagyúr
Talán együtt árulják, és ez az alapeset (a vevők nagyrészének szerintük ez a párosítás felel meg), egy ilyen ábrára meg nem lehet több déli hidat felrajzolni... vagy legalábbis elég furán nézne ki. Viszont mindkettő a MuTIOL 1G-t használja a kommunikációra, így szinte biztos hogy működik a másikkal is.
-
Male
nagyúr
válasz
#65675776 #27 üzenetére
Hm, a cikkben AMR-t írtak... ha tévedtem, akkor bocs. (a Wikiről ha átmész a linkkel a CNR kiosztásához ([link]) akkor meg mégiscsak CNR... már ha a számozás úgy van, ahogy gondolom... de végülis teljesen mindegy, azért van ott, mert támogatja, és ez egy tesztlap, tehát rá kell tenni, ezen nem változtat az, hogy AMR vagy CMR).
Belerakhatnak akármit, ha nem SM4, akkor nem DX10-es... de integrált VGA-nál nem is kell DX10, mert minek? DX10-es játék úgysem fog menni rajta max 1fps-el, máshoz meg nem kell. -
törölt tag
Az bizony CNR [link], az AMR csatlakozó rövidebb, és szinte teljes egészében a közepén van a key [link]; [link]. Az AMR-nek még annyi értelme sincs, mint a CNR-nek.
A SM alapján tényleg DX9, és a jelek szerint valóban csak elírás a DX10. Viszont az X3000 tartalmaz streamprocessorokat is, akárcsak a G80. Tehát annyira nem lehetetlen. -
Male
nagyúr
válasz
#65675776 #15 üzenetére
Fölötte pedig ottvan, hogy PS 3.0, VS 3.0... ez alapján meg DX9 szerintem... (ha DX10 lenne, az Intel reklámozná minden felé... ugyhogy ez inkább valami elírás lehet)
Nincs külön déli híd AMD-hez és külön Intelhez, hanem ez a kettő párosítható mind az Inteles, mind az AMD-ssel (sőt, a régebbiek is elvileg, mert jóideje ezt a buszt használják a kettő között SiS-ék... talán a 655FX óta).
Az AMR és nem CMR... mivel a chipset tudja, és ez egy tesztlap, így rá kellett pakolni, hogy kipróbálható legyen ez is. (mivel gyakorlatilag senki sem használja, így a végleges lapokról szerintem le fog maradni). -
törölt tag
Kérdezd meg Foglalt név fórumtársat, neki ilyen lapja van. Küldött nekem Everest screenshot-ot [link], ami szerint hw szinten DX10 a cucc.
Egyébként tud rá valaki elfogadható indokot, hogy miért kell külön SB AMD és intel procikhoz? Valamint mit keres a lapon még CNR?
[Szerkesztve] -
Male
nagyúr
Na akkor ide is bedobom a linket, itt legalább nem OFF: [link]
Érdemes megnézni az USB sebességet, a filmes képességeket és a fogyasztást... -
-
Régen tudott ő desktopba, és laptopban is jót. Anno a régi amd-s chipkészletei jók voltak.
Egyébként nekem pl a laptopomban is SiS készlet ''dübörög''
Jó nem egy szélvész a 3d része, de arra amire kell tökéletesen megfelel.
Ja és ami meglepő, hogy hihetetlenül stabil maga a gép. Hajlott kora ellenére, nem emléxem 1 db kék képernyőre sem, de még a reset gombot sem kellett megnyomnom rajta. (mondjuk bajos is lenne )
Ha a Vista aero-ját elviszi az új integrált cucc, akkor szerintem sem kell ennél erősebb.
Aki cad/cam esetleg játékra használná, az úgyis valami komolyabb cuccot vesz. -
ftc
nagyúr
SIS ójra normális chipkészlettel jelenik meg aki még nézte az előzetes teszteken meg fog lepődni...jah a teljes chip fogyasztása 3W
-
george11
addikt
Kicsit megkéstek ezzel a DX9-el nem?
A Vistával jön a DX10.
Nem értem teljesen a dolgot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest