- Milyen videókártyát?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Az Amiga 1200-at is megcsapta a feltámadás szele
- RAM topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Monitor hiba topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
Új hozzászólás Aktív témák
-
Senior tag
aktív tag
válasz
Jim Tonic #11 üzenetére
Ez bizonyára széleskörű személyes tapasztalatokon alapul. Az utóbbi időben milyen inteles SiS chipsettel szívtál?
Én próbáltam párat, meglepően stabilak voltak a rájuk épült lapok, és a szolgáltatások alapján a fapados ár kifejezetten kedvezőnek tűnik néhány esetben. Ez itt egy teljesen fapados, belépő szintű lap lesz, nem értem, miért kellene egy vagyont fizetnie az Intelnek egy villanykályha nVidia chipsetért. Egyébként se illene az nForce a képbe, mert belépőszinten valami nagyon olcsó megoldás kell, fentebb meg az Intel saját forrásból dolgozik.
A SiS folyamatosan fejlesztgetett az utóbbi években, míg a VIA-nál szinte megállt az élet. emiatt nem bíznak meg benne, amit meg is értek, bár voltak jó chipsetek onnan is (K8T800 pl).
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen videókártyát?
- Óvodások homokozója
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Windows 10
- Milyen program, ami...?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- LG 49SE3KE-B 49" Full HD LED monitor
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3243
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest