Új hozzászólás Aktív témák
-
Senior tag
aktív tag
válasz
Jim Tonic #11 üzenetére
Ez bizonyára széleskörű személyes tapasztalatokon alapul. Az utóbbi időben milyen inteles SiS chipsettel szívtál?
Én próbáltam párat, meglepően stabilak voltak a rájuk épült lapok, és a szolgáltatások alapján a fapados ár kifejezetten kedvezőnek tűnik néhány esetben. Ez itt egy teljesen fapados, belépő szintű lap lesz, nem értem, miért kellene egy vagyont fizetnie az Intelnek egy villanykályha nVidia chipsetért. Egyébként se illene az nForce a képbe, mert belépőszinten valami nagyon olcsó megoldás kell, fentebb meg az Intel saját forrásból dolgozik.
A SiS folyamatosan fejlesztgetett az utóbbi években, míg a VIA-nál szinte megállt az élet. emiatt nem bíznak meg benne, amit meg is értek, bár voltak jó chipsetek onnan is (K8T800 pl).
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest