- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos fejegységek
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Egérpad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tuib
aktív tag
Ennek a lapnak érdekesen alakult a sorsa: asszem a magyar disztrib felszámolta a kereskedést a SOYOval, és kiárusította a lapokat. Egy haverom szólt pár hónapja, hogy kell-e van rá kb fél órám.. de az enyém lett, 10+Fa áron...
Örültem, mert teli van olyan dologgal, amihez a réginél K7S5A külön kártya kellett volna. (USB2, PATA raid, Digit kimenet hangkartya...) Most már csak procit, meg memót kell venni hozzá
Tuib -
Loha
veterán
Én nem azt mondtam, hogy az ASUS szar, csak régen sokkal igényesebb cuccaik voltak! Persze ez árban is meglátszott, ha jól emlékszen sokezer forintos árkülönbség volt egy asus lap és vmi kevésbé ismert lap ára között.
Az ASUS minden videókártyája régen egyedi nyákra épült és nagyon egyedi kialakítású volt. Ez ment egészen a GF3-ig aztán azóta ők is ugyan azokat a referenciakártyákat gyártják mint a többi nagy cég, persze sokkal kedvezőbbek lettek az áraik is is...
SOYO meg megmaradt a drági minőségi cuccok gyártásánál.
Én egy KT880-as SOYO lapot szerettem volna beszerezni, mert nagyon impozáns volt a többi gyártó legolcsóbb kategóriába pozicionált KT880-as termékeivel szemben és több tesztben is agyondicsérték, de sajnos magyarországon lehetetlenségnek bizonyult megvásárolni... -
Tuib
aktív tag
Pedig jó lapokat csinált. Nekem egy ilyen van: Bővebben: link, és nagyon szeretem, egy ideig biztos nem lesz más, nincs rá igény...
Tuib -
anulu
félisten
sajnálom, hogy nem lesz már több SOYO deszka. régebben heves nyálcsorgások közepette vettem szemügyre a tesztjeiket. az volt a legnagyobb baj velük, hogy pl a KT333-as Dragon full extrás alaplapjuk ~50e pénz volt, 2000 környékén. most is sok, de akkor mégtöbb volt
R.I.P. -
Draki
aktív tag
Szerinted az MSI sz@r? Főleg alaplap téren??
Csak mert jelenleg minőségileg erősen No.1 gyanús az MSI... és nem csak szerintem.Inkább az Asus gyengélkedik mostanában, de ez szubjektív dolog (Mondjuk egyre többen vagyunk ezen a szubjektív véleményen, ha érted mire célzok... -X széria forevö
)
Abitban egyébként egyetértünk.
[Szerkesztve] -
Kriza
őstag
Kár értük!
De ilyen az élet...
-
Amigo78
senior tag
hmm szerintem jo minöségüek votak a deszkák de nem olcsok ja nforcet nem szerelt össze és sztem ez volt a hiba..
-
Sick Boy
őstag
hát én sajnálom, anno sok tesztgyőztes Soyo lap volt az informazikai magazinokban (PCW, CP, CHIP) és nagyon jókat írtak róluk! PCW-ék különösen szerették ezeket a lapokat
-
Raymond
titán
Egy kis kiegeszites a cikkhez:
''This report needs some clarification. We've been here before with Soyo Computer, the Taiwanese manufacturing firm, which is now a separate entity from the motherboard distributor, the Soyo Group, headquartered in Ontario. It's quite possible that Soyo Computer's decision to stop making motherboards may not be the end of Soyo-branded motherboards selling through Soyo Group. We'll have to wait and see about that.''
Bővebben: link -
Loha
veterán
A SOYO tipikus példája annak, hogy hiába gyárt kiváló alaplapokat egy cég ha nem megfelelő a marketingstratégia akkor hiába minden...
Hasonlóan jó márka volt mint az ASUS régen, de az ASUS ráált a tömegtermelésre, a SOYO meg megmarad a nagyon igényes alaplapok gyártásánál, de úgy látszik erre nincs igény, főleg nálunk nem...
Magyarországon azért nem ismert a márka, mert a magyarországi disztributor egy balfék bagázs, akik leszarják a kedves ügyfeleket -
kexx
tag
de az uj nev tuti nyero!
-
Obi-1
őstag
Már azt hittem, kimentek a divatból a böszme nagy toronyházak.
Sosem volt Soyo lapom, jó név volt (ezért is nem volt nekem, ECS és Asrock szintjén lábadzó csórinak), -
simonzé
addikt
A nevét ismerem, de soha nem találkoztam Soyo alaplappal. Azért kár érte...
-
Grunya
aktív tag
Szegény Integra...
Béke poraira.
-
PostMan
tag
Anno a Soyo-ból vált ki a Soltek. Úgy '95-96 körül...
Biztosan lesz mérnökáramlás ismét...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Nem gyárt több alaplapot a Soyo.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ingatlanos topic!
- sziku69: Szólánc.
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Androidos fejegységek
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest