Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tkazmer
addikt
Én más szemszögből nézem a dolgot, ugyanis kicsit furcsának találom, hogy a kisebbségnek kelljen a többségnek igazodnia.(ha jól értem a célzást).
Ugye jóval több IE felhasználó van, mint FF, Opera stb összesen, és ha ez így van, akkor lehet, hogy nem az IE-nek kellene hozzájuk igazodnia.
Igaz, az alternatív böngészők számbeli többségben vannak, így ezen az alapon inkább az IE-nek kellene a szabványok komolyabb támogatására koncentrálnia, de minek csinálja, ha egyszer a legtobb weblap úgyis esősorban IE re van optimalizálva. Vagyis ebben a többség-kisebbség játékban szerintem 2:1 az IE javára. -
tkazmer
addikt
Rendben, ez igaz
Viszont ha nagyobb teret kapnának a különböző alapokra épülő rendszerek, mint mac os és linux, akkor viszont valószínű, hogy több gond lenne a rendszerek közti kompatibilitással. Most azért van az, hogy pl a macen fut win, mert ezzel vevőket tudnak csalogatni, ha épp pont fordítva lenne, akkor apple-éket nem érdekelné annyira, hogy megy e a gépükön win. És ez igaz lehet a linuxra is ugyanígy.
mod: off..
[Szerkesztve] -
tkazmer
addikt
Nem, az a helyzet, hogy komolyan gondoltam, de az emailes példa valóban nem volt jó, az viszont bizonyos, hogyha win helyett lenne ezerféle linux, akkor sokkal tobb lenne a kompatibilitási probléma. Persze, az ms féle szabvány az úgy szabvány, ahogy az ms megcsinálta, adott esetben minden bugjával együtt, de legalább egy olyan dolog, amit minden ms-es szofverrel ellátott gép ismer.
Az internet szabványainak ''nagyszerűségére'' meg jó példa, hogy ahány böngésző, annyiféle képpen jelenik meg egy adott weboldal. -
tkazmer
addikt
válasz
kamikaze boci #49 üzenetére
Meg örüljünk a Windowsnak, hogy megteremtette az infrastruktúrát ezekhez a szolgáltatásokhoz.
Épp erről van szó, örüljünk, hogy van egy egységes rendszer ahelyett, hogy a sok különböző, egymással adott esetben abszolut nem kompatibilis rendszerek között kelljen valamiféle kompatibilitást találnunk annak éredében, hogy elolvashassuk a szomszéd emailjét..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest