- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Videós, mozgóképes topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nem semmi szerkezet!
Még nem hallottam a gyártóról; műveletlen lennék, vagy tényleg a (nálunk) kevésbé ismertek közé tartozik? -
törölt tag
-
bagyulajuve
addikt
cowon rulez
megint sikerült egy csodás digitális kütyüt összerakniuk
hát azért még nem országos szintű a földi digi tv sugárzás, de valszeg hamarosan elterjed majd, szal tényleg nem rossz kis cucc ez bár az ára egekbe szökően magas leszResistencia eterna
-
TESCO-Zsömle
félisten
A Cowon miníg is a csúcs fele hajlott!
Erre legjobb példa az A2-es, meg ez a D2-es!
Javítsatok ki ha tévedek, de ugye nemsok PMP dicsekedhet 16M színt megjelenítő kijelzővel!
Ha jól tudom, márpedig jól tudom, az A2-es a PSP-től ''kapta'' a kijelzőjét, emellett linux fut rajta...
Az árakról + annyit, hogy a mínőséget mindíg meg kell fizetni (ahogy a márkát is)! Ha pedig a minőség, -mint most is- a csúcsot döngeti, kicsivel jobban a zsebbe kell nyúlni!Sub-Dungeoneer lvl -57
-
g4dg3t
senior tag
válasz TESCO-Zsömle #7 üzenetére
...a panel 16 millió színárnyalat megjelenítésére képes...
El is kerulte a figyelmemet...igy viszont mar vszeg TUL draga lesz (nekem)...marad az M6. -
Sunyi Sanyi
senior tag
''A Cowon D2 fogyasztói árát egyelőre nem hozta nyilvánosságra a gyártó.''
Nem merték.
Elég faja!!!
Egy százast biztos megér.......... -
veterán
tetszetős kis masina. árra nagyon kiváncsi vagyok. bár lehet jobban megéri egy ipod...
ॐ "Goa is not a place, its a state of mind." - Goa Gil ॐ ° Honda - The Power of Dreams ° Eat, Sleep, JDM °
-
veterán
válasz Sunyi Sanyi #11 üzenetére
úgy ált. ipodokra gondoltam amik nagyobb tárhelyel rendelkeznek, nem az ilyen kis szösszenetekre.
bratyomnak van egy 5. () generációs kis okossága és marhára tetszik.ॐ "Goa is not a place, its a state of mind." - Goa Gil ॐ ° Honda - The Power of Dreams ° Eat, Sleep, JDM °
-
veterán
válasz Sunyi Sanyi #13 üzenetére
na asszem neki ipod video van. 30gb-s cuccbugi és oan 70-80 körül vette németeknél
ॐ "Goa is not a place, its a state of mind." - Goa Gil ॐ ° Honda - The Power of Dreams ° Eat, Sleep, JDM °
-
REDeath
őstag
Nem is tudtam hogy iAudio az a Cowon De eszméletlen emnnyi mindent tud a kis szerkezet
UI: iPodban egyenlőre nincs érintőképernyő, meg 45 óra lejátszás, meg...meg....Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak
-
Cicero
őstag
Hát én a címet olvasva a memória méretére gondoltam...
-
bambano
titán
Miért jó 320x200-as bolhacirkuszon bármit nézni?
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
kapanyanyi
tag
Csak pontosítás végett ebben a D2-ben DMB vevő van (lásd: [link]), nálunk azonban ilyen sugárzás nincs. Amit ti írtatok, az a DVB-T, ami viszont működik már Magyarországon is.
Amúgy tényleg komoly kis kütyü. Valószínűleg nem lesz olcsó mulatság. Kiváncsi vagyok, hogy lesz-e 4 vagy 8 GB-os változat a jövőben. 8GB + 2 GB SD az elég jó lenne.
(Persze ma az simán lenne vagy 100 000 Ft )
[Szerkesztve] -
h.istvan
csendes tag
hehe
iaudio x5l rulez nagyon frankón muxik már majdnem egy éve! mellesleg 30gigás vincsi van benne, amire ideig óráig elfér némi zene! ha pedig hiányolod a hivatalos firmware ''szolgáltatását'' akkor ott a [link] ;) (ilyen nyalánkságok pl.: mpc, aac támogatás, theme-ek, hangjelzés navigáció közben, folyamatos lejátszás, id3v2 támogatás és még sorolhatnám ...)
egyébként ez az egyszerűbb változatt 100rugó felett volt így valszeg ez még ennél az x5l -nél is drágább lesz ...
ipodot csak pcforúm szintű embereknek ajánlanék -
bwoay
nagyúr
mindig vannak emberek, akik szerint a 82 cm-es képátló alatti kijelzőknek
nincs létjogosultságuk. ők általában alapjában nem értik a hordozható lejátszók
koncepcióját, vagy egyszerűen csak képtelenek megérteni, hogy vannak más,
tőlük különböző emberek, akik szerint egy sorozat epizód megnézése várakozás, utazás,
előadás közben egy 320x240-es kijelzőn akár szórakoztató is lehet.
arról nem is beszélve, hogy ez a lejátszó felfogható egy sima audio playerként is,
ami történetesen egy nagy és jó minőségű színes kijelzőt kapott,
és képes videokat is lejátszani.
A Meizu M6-nak is sikeresnek bizonyult, pedig jópár dologban elmarad a D2-től.
A bolhacirkuszról még az jut eszembe, hogy Nokia telefonok 120x160-as
gyenge kijelzőire (ld 6230) hányan tömörítettek (tömörítenek) videokat...
pedig az aztán...[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
rumos14
nagyúr
nagy rajongója vagyok a Cowon/iAudio cuccoknak, de amennyibe ez kerülni fog, azért már egy PDA-t is lehet venni. persze nem ugyanaz a kettő (üzemidő, audio szolgáltatások, kijelző minősége).
-
nagyúr
CF bővítő kellett volna, akkor belement volna egy CF HDD, és akkor versenyezhetett volna a merevlemezesekkel is akár.
Declare var, not war. - Alcohol & calculus don't mix. Never drink & derive.
-
Hun'reeth
őstag
Ez aztán a kütyü!
''Öregember nem gyorsvonat!''
-
ponti_ak
addikt
Szép. A 2Gb szvsz is lehetne több...
Főleg Mp3 lejátszónak _nekem_ nem jönne be, az érintőképernyő miatt... Ha hosszabb utakra kellene, gondolkodnék ilyenben is talán, de napi BKV-s forgalomban nem jön be, sajnos...
Ára? 80-90 közé tippelném... vagy keveset mondok?
MOD: eszmecsere a kütyüről, DAP-review módra - angolul - itt: [link]
[Szerkesztve] -
próbakocka
senior tag
szerintem ez nem a médialejátszók csúcsa, amiket ez a készülék tud, azok elég alapvető dolgok kellenének hogy legyenek, elég lassan jutottak el erre a pontra a gyártók, és ez engem személy szerint lehangol ...
/// DS918plus + Chromecast 1/2/Ultra
-
nagyúr
válasz próbakocka #29 üzenetére
Mert mit akarnál még ekkora készülékbe zsúfolni? Szerintem még a videolejátszás is felesleges. Bőven többet tud, mint kellene.
Azért kíváncsi lennék, szerinted mit kellene tudnia még.Declare var, not war. - Alcohol & calculus don't mix. Never drink & derive.
-
rumos14
nagyúr
pár kép: [link]
-
bwoay
nagyúr
válasz próbakocka #29 üzenetére
fura egy érvelés. azért nem csúcs, mert a gyártóknak
már rég nagyobb tudású készülékeket kellene megjelentetniük?[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
Sunyi Sanyi
senior tag
Ki is került a hivatalos (koreai) oldalra.[link]
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz Sunyi Sanyi #35 üzenetére
Egy-két plussz infó, amit eddig meg sikerült tudnom:
- 256 kbit/s-es max. felvétel (végre!)
- APE támogatás (így aztán: MP3, WMA, OGG, WAV, Flac, APE)
Dúúrva.... -
Sunyi Sanyi
senior tag
Ha jól számoltam akkor az alap 2GB lejátszó+4GB SD kártya
=279.00 KRW South Korea Won = 58.4736 HUF Hungary Forint
Hát igen!!! Kinnt sokkal, de sokkal olcsóbb! Itthon meg lesz vagy.........
Mpnavi oldalon néztem.
Ájjj de jó volna azért az árért! Rendelni meg nem merak amióta az Oakley szemcsim eltűnt amit amcsiból rendeltem. Szerencsére be volt biztosítva.
[Szerkesztve] -
Sunyi Sanyi
senior tag
válasz Sunyi Sanyi #37 üzenetére
DMB nélküli változat!
-
rumos14
nagyúr
válasz Sunyi Sanyi #38 üzenetére
trükköznek a fiúk, mert még nincs alapból 4 gigás változat, csak 2, 2+2 és 2+4 gigás.
-
Sunyi Sanyi
senior tag
Egyre jobban tetszik ez a ketyere!
-
Sunyi Sanyi
senior tag
Ez is dúrvaaaaa!
[link] -
Sunyi Sanyi
senior tag
Csak nem akar visszaírni a Cowon és a MPnavi!
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz Sunyi Sanyi #42 üzenetére
Mit akartál tőlük megtudni?
-
rumos14
nagyúr
azt nem tudom, hogy ez a lejátszó video szempontjából inkább U3 vagy A2... értem ezalatt azt ,hogy át kell-e mindent kódolni, vagy lejátszik mindent.
találtam egy szép koreai tesztet [link], ez alapján 320*240-es video-t játszik le. ha nagyobb a videom, azt át kell kódolni? -
<Adamsky>
nagyúr
Ha fogadnom kéne, akkor azt mondanám, hogy ez inkább az A2-höz van közelebb még akkor is ha csak ilyen kis vid.-eket játszik le. A 30fps-es és a nagyobb valamint színgazdagabb (16M színes) kijelző ugyanis már biztos. Meg aztán ott van a TV kimenet is. Szerintem nem sok értelme lenne, ha csak 320x240-es ''múvikat'' vinne.
[Szerkesztve] -
<Adamsky>
nagyúr
válasz <Adamsky> #45 üzenetére
Úgy tűnik korrigálnom kell magam. Ma fedeztem fel, hogy a nemzetközi Cowon-os oldalon megjelent a D2. A speckót átfutva ''egyik szemem sír másik nevet''.
Nevet, mert tényleg egy jó kis lejátszó (256 Kbit/s-es felvételi lehetőség) szuper kijezővel, SD kártya bővíthetőséggel.
Sír viszont (de nagyon ) mert tényleg csak max 320x200-as videót visz. Mi értelme így a TV-out-nak?
Komoly összegben mernék fogadni, hogy ez valamilyen hűlye lebutítás, hogy az A2/A3-at ne veszélyeztesse. -
Sunyi Sanyi
senior tag
válasz <Adamsky> #46 üzenetére
Infopatika oldalán az Újdonságok menüpontban is feltűnt!
Nagyon tetszik ez a player. Lehet, hogy ez lesz /inkább/. Már csak az ára érdekelne.
Az Iphone is nagyon jó megoldás, de csak 2007 vége és 2008 elején lesz kapható Európában. Az ára meg sejthetően drágább lesz, mint ennek a playernek. Pláne, hogy azt Gsm tulajdonságokkal és miegyéb dolgokkal ruházták fel. Nem tom ki látta a használata közben lévő videóját, de nagyon korrekt darab lesz! -
bwoay
nagyúr
tetszik a GUI, nagyon eltalálták, legalábbis a képek alapján.
kár, hogy a kezelhetőség zsebben még körülményesebb lesz,
mint az általam sokat kritizált M6-nál.[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
<Adamsky>
nagyúr
A GUI-val tényleg nincs semmi baj, sőt! Ha még nem láttad, akkor nézzd meg az iAudiophile-n a videókat (3db). Engem csak ez a videós felbontás korlátozás vágott mellbe. E nélkül egy mindent vivő adu-ász playa lenne, így ''csak'' egy nagyon jó.
Közben meg jön a Sandisk-nek egy olyan lejátszója, ami viszi az 1080i-s videókat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest