Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raymond
titán
''Mióta az esezmet tudom, az AMD - ATI rajongó voltam! Egyszerüen nem fér a fejembe, hogy hogyan lehet ezt a nagy bukást még jobban fokozni amit az emúlt 2 évben csinált, ez a cég ! Én teljesen megtörtem. Tavaly előtt is azt írták, hogy majd így meg úgy újjítunk, aztán tavaly is ... ugyanez! Én meg remegve várom, hogy majd így hátha lessz már valamilyen motyójuk amit érdemes megvenni, érdemes egy teljesen új gépet venni ami tudom, hogy megbízható, stabil, gyors, és kategóriájában verhetetlen ... ,de nem ezek csak hitegetnek.''
Kijeloltem vastaggal mi a problema. Probalj az eletben a lenyeges dolgokra koncentralniCegrajongas nem ezek koze tartozik
Ja, es gepet olyat vegyel ami megfelel a celnak, ne olyat amitol a haverok hanyatt vagjak magukat.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
A CPU szempontból az AMD 4 éves fejlesztési ciklust használ, világos, hogy az Intel minden második 2 éves ciklussal valamennyire előnybe kerül. Ez minden AMD CPU-nál így volt.
Én speciel nVidia rajongó vagyok, de GF8-at semmi pénzért nem vennék, pár esetben érthetetlen módon viselkedik és nagyon nem szeretem ha a gyakorlati teljesítmény jelentősen eltér az elméleti számítási adatoktól.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 7 5800X3D AM4 processzor (garanciális: Alza, 2025.11.11-ig)
- Intel Core i7-6700K 4-Core 4GHz LGA1151 (8M Cache, up to 4.20 GHz) Processzor
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- AMD Ryzen 9 9950X 16-Core 4.3GHz ( 64M Cache, Up to 5.7 GHz) AM5 Box Processzor! BeszámítOK
- AMD Ryzen 5 7600 - Új, 2 év garancia - Eladó!
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest