Új hozzászólás Aktív témák
-
Raymond
titán
MOD: Upsz...
-
Raymond
titán
''Mióta az esezmet tudom, az AMD - ATI rajongó voltam! Egyszerüen nem fér a fejembe, hogy hogyan lehet ezt a nagy bukást még jobban fokozni amit az emúlt 2 évben csinált, ez a cég ! Én teljesen megtörtem. Tavaly előtt is azt írták, hogy majd így meg úgy újjítunk, aztán tavaly is ... ugyanez! Én meg remegve várom, hogy majd így hátha lessz már valamilyen motyójuk amit érdemes megvenni, érdemes egy teljesen új gépet venni ami tudom, hogy megbízható, stabil, gyors, és kategóriájában verhetetlen ... ,de nem ezek csak hitegetnek.''
Kijeloltem vastaggal mi a problema. Probalj az eletben a lenyeges dolgokra koncentralniCegrajongas nem ezek koze tartozik
Ja, es gepet olyat vegyel ami megfelel a celnak, ne olyat amitol a haverok hanyatt vagjak magukat.
-
Raymond
titán
Integracio. Gondolkodj kicsit hosszabb tavlatokban. Teljesen CPU mentes pelda a flash memoria. Nezd meg 5 eve mennyibe kerul mondjuk egy 64MB flash mp3 lejatszo. Most meg a 2GB-t dobjak utanad fele annyiert. vagy ha csak a memoria kell kapsz 4GB SD kartyat 40 EUR alatt is. 64x akkora kapacitas 5 eve alatt negyed aron. CPU-nal meg ott van mondjuk a P3 1Ghz vs. Core 2 Quad 3Ghz. Masfel eve meg 2Ghz X2-ert kellett 300-350-et fizetned. Hova tovabb, annal tobb dolgot tudnak integralni egy chip-be. A mobil piacon mar most ott vannak a system-on-a-chip rendszerek amik 1W fogyasztas alatt nagyobb teljesitmenyt nyujtanak mint az elso Pentium MMX chipek. Ugy hogy minden mas is belejuk van integralva - memoria kezelo, IO kezelok, sot van olyan is amibe a grafikus 3d gyorsito is benne van. Nezz meg egy TI DaVinci chipet es kepzelj el valami hasonlot ket-harom ev mulva a notebook/desktop kornyezetbe.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
ph A vállalat egyik menedzsere beszélt – egyebek mellett – a GPGPU és a Fusion projektekről.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Nők, nőügyek (18+)
- Windows 11
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-book olvasók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Ukrajnai háború
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 5 5600 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 7 5800X3D AM4 processzor (garanciális: Alza, 2025.11.11-ig)
- Intel Core i9-10900KF 10-Core 3.7GHz LGA1200 (20M Cache, up to 5.30 GHz) Processzor
- AMD Ryzen 9 9950X 16-Core 4.3GHz ( 64M Cache, Up to 5.7 GHz) AM5 Box Processzor! BeszámítOK
- Intel Core i5 14500T - 14mag/20szál - TDP 35W - Eladó!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest