Új hozzászólás Aktív témák
-
Raymond
titán
válasz
Firestormhun
üzenetére
''Unified shader egységek működése API független? Tehát DX9 alatt is tudni fogja-e a kártya hogy abban a jelenetben épp több vertex kapacitás kell mint pixel és fodítva?''
A mukodesuk fuggetlen az API-tol, de nem ugy ahogy leirtad. Pont azert amit utanna irtal - nem az API hatarozza meg a hardver felosztast. Az aplikacio megmondja az API-nak mit akar, az API megmondja a drivereknek es a driverek + hardver dolga azt visszaadni amit az API ker tole. Hogy hogyan csinalja az az o dolga. Tehat az API-nak mindegy hogy milyen vas fut alatta mindaddig amig azt kapja vissza amit kell. Egy jo pelda az R600 es a G80 - mindket kartyahoz lesz DX10 meghajto de az egyik hardver Unified Shader a masik nem. A DX10 alatt nem a hardver shader egysegeknek kell egyesitve lenniuk, hanem a shader programoknak amiket a kartya kap elvegzesre. Remelem erthetoen irtam. -
Foglalt név
addikt
válasz
Firestormhun
üzenetére
Hogy hogyan kéne müködnie az érdekes kérdés, ahogy jelenleg áll az pedig siralmas. Mondjuk engem az azért érdekelne, hogy hogyan kerül forgalomba egy olyan hw, amihez nincs oprendszer, api és driver. Ettől függetlenül én örülök a dx10-nek, meg a us-nek. Remélem pár hónap múlva már használni is tudom a ''modern'' gépem

Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS RTX 5090 32GB GDDR7 ROG ASTRAL OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- RTX 5000-ES SZÉRIA ÚJONNAN GARANCIÁLIS ELADÓ TERMÉKEK! 5050, 5060, 5070, 5080, 5090.
- GIGABYTE GeForce RTX EAGLE 3090 24G OC GDDR6X 384bit (GV-N3090EAGLE OC-24GD)
- Sapphire Radeon RX7700 XT DDR6 Pure Videókártya - 12 GB
- Gainward GeForce RTX 5060TI Ghost 8GB Bruttó ár!
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest