- Nosztalgikus húrokat megpendítő házzal rukkolt elő a SilverStone
- Úgy gondolja az NVIDIA, hogy az új GeForce-okon nem olvadhat meg a tápcsaltakozó
- Aktív hűtéssel érkezik a SilverStone legfrissebb M.2 bővítőkártyája
- Gyorsan Snapdragonnal: Acer Swift 14 AI tapasztalatok
- Párban járnak az Intel Arc B580 VGA-k az ONIX háza táján
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Dell notebook topic
- Notebook hibák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Videós, mozgóképes topik
- CES 2025: titokban még hozott pár új processzort az AMD
- Azonnali processzoros kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
anulu
félisten
én hajlandó vagyok fogadni, de csak 1 feltétellel! ha az eredményt itt, a PH!-n beszéljük meg!
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
anulu
félisten
képre: ez már OK! bár a MAC-et nem szeretem...
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
anulu
félisten
válasz Cathfaern #30 üzenetére
szvsz az átlag-user be fog menni vmi hiper-szuper-egyéb marketbe, és ami ott van, abból fog választani... a felhasználók nagy többsége nem igazán tudja, h mi a különség alma és alma között... (legyen ez proc, vidkártya, vinyó, táp, vagy akár egy gépház.)
tudom, hogy messze vagyok a köznapi értelemben vatt ''normálistól'', de nekem a nagy fehér/fekete/ezüst házak tetszenek a legjobban (Ct Dragon/Scorpio, Tt Tsunami, Xaser III)
még mielőtt félreértés lenne, van egy nem túl nagy szobám, épphogy elférek benne (vagy inkább nem férek el), de hogy nekem egy barebone vagy micro-ATX-es cuccom legyen?! el nem tudnám képzelni (meg azt sem, h a 2 optikai drive-ot meg az 5 vinyót hogy applikálnám be )"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
anulu
félisten
-
anulu
félisten
-
anulu
félisten
na nálam most borult ki a bili! ilyen összecsapott, átgondolatlan szabványt szerintem még nem (vagy nagyon ritkán) látott a PC ipar! senki ne próbálja meg nekem bemagyarázni, hogy ettől halkabb és hűvösebb lesz az ember gépe alapból. ha valaki nem ért hozzá, úgyis az alap cuccokat hagyja benne és olcsó házat fog venni (úgyhogy megette a franc az egészet), aki meg ért hozzá, és nem sajnál némi plusz pénz rááldozni, az képes az ATX-el is csodákat művelni! csak forró lehet a levegő egy ATX-es házban? törvényszerűen is hangosnak kell lennie? na ne röhögtessenek!
nem értem, hogy az Intel mi a jó búbánatért erőlteti ezt a mocsadék BTX-et, ha pontosan tisztában vannak vele (ők is), hogy a Prescott mag nem igazán olyan lett, mint amilyennek kéne lennie, és jönni fog a Dothan, amihez egy mezei 486-os borda is elég, olyan kevés hőt termel!
ami most következik, azért kéretik nem megkövezni, csak hamár ittvagyok, meg a hírben is szó volt róla, akkor leírom:
nagyon tele lett a bakancsom ezzel az egész micro-, pico-, mittomén milyen őrülettel! nálam az alap dolog, hogy egy háznak legyenek méretei! nem feltétlenül kell 12-15kg-nak kell lennie egy gépháznak, de az nekem fontos, hogy tekintélyt árasszon magából pl egy fullos A64-es gép! jó, lehet jönni most azzal, hogy a nappaliban hogy néz ki... nem is olyan gépről beszélek, amit visszaminősítünk DivX vagy mp3 lejátszónak. PC-ről beszélek! számomra röhelyes egy 15centi magas, 13centi széles barebone cucc, vagy akár micro-A/BTX ház is!
LPT kérdés: szerintem tök felesleges! ugyanis akik CAD workstation-ökön dolgoznak, azokban tuti vmi spéci alaplap van, azokon meg megtalálható a COM/LPT. személy szerint viszont hülyét kapok, hogy ha még2 USB-s cuccot be akarok kötni a gépembe, akkor újabb USB elosztó kell. (3 joy, egér, bill, pendrive-nak a helye, scanner, nyomtató, plusz időnként USB-s külső rack(ek)). pakolnának inkább +4/6 USB-t arra helyre! nekem semmi bajom nincs pl az Abit AT7-MAX-ával. nagyon sajnálom, hogy ott és akkor nem lett fejbelőve a COM/LPT port a pc-n!
így ennyi. ez most kitört belőlem...
[Szerkesztve]"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
Új hozzászólás Aktív témák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Külpolitika
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Dell notebook topic
- Linux haladóknak
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Notebook hibák
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest