- Megjöttek a be quiet! Pure Loop 3 sorozatú kompakt AIO-i
- 80 cm-es képtálójú, 4K-s BenQ monitor audiovizuális típusú munkához
- Felfűtené a 2 nm-es versenyt a japán Rapidus
- AI és közelségérzékelő növeli az MSI QD-OLED kijelzőinek élettartamát
- Bemutatjuk az MSI új Godlike X870E és MAX szériás alaplapjait
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Notebook hibák
- Interjú: csúcskonfig passzívan hűtve
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Aktív témák
-
polika
senior tag
szerintem egyáltalán nem habókosak, igazából én is nagyon szeretnék egy ilyen jó kis EPIA-s rendszert összeállítani ami mikro faktor, passzív hűtés zajtalan, kiváló lenne otthonra mint tv néző, internet böngésző, wordben irogatni stb nem hallanád hogy akármiféle venti is megy, persze az ember egy idő után hozzászokik hogy zúg de ISZONYÚAN más érzés az amikor semmi hangja nincs a cuccnak, egy baj van csak hogy nem tudom mi a szarért kerül 20 rugóba egy EPIA-hoz a picike kis ház :(((
ha nem kerülne ennyibe már rég vettem volna egy ilyen komplett összeintegrált cuccost ami 34eft-ért!!! tartalmaz mindent ami kell hálókaresz, 64megás videokaresz, integrált 5.1 hang és 1 vagy 2 pci slot (amibe bedughatnám a kábeltvs modemet és aztán az albiba ez lehetne a csöndes kis fogyasztású rúter gép)
de remélem hogy a trend változni fog és ha már van elég számolási teljesítmény egy ilyen rendszerben akkor egyre több igényes ember akar majd ilyet (akár előre összeállított formában is TV szobába multimédia centerként) és talán még több választék lesz ebből is és elterjedtebben lehet majd kapni.
Aktív témák
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 15 Pavilion FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest