- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OLED monitor topik
- Apple MacBook
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Chieftec Hunter 3: Több, mint evolúció
Aktív témák
-
faster
nagyúr
válasz
Sixkiller6 #25 üzenetére
Na akkor ezek szerint van bootolható pendrive meg nem bootolható?
-
anulu
félisten
A témához is: szép meg jó, meg minden, de lassú, és egyenlőre vmi eszméletlen drága. :)
-
Sixkiller6
őstag
az cuccon is múlik, h tudsz-e róla bootolni, egyelőre a mai normál 128-256-512 megás boltban kaphatók közül talán minden 4. tud.
nekem per pill egy 512-es is elég lenne, dobnék rá egy w98-at, oszt az elmegy mindenhol. van egy mobilrackban tartott vinyómon egy jólsikerült 98, hát ha az nem látott még 15 konfigot, akkor egyet sem. sok újat már nem lehet neki mondani...:) -
Alan
aktív tag
Jól van, neked majd szerzünk egy ''The way it's meant to be flashed'' feliratút egyenesen Kaliforniából, ''FreeM, we love you, XXX, Jen-Hsun'' felirattal...
(Bocs, moderátorok, ötszáz hozzászólásonként egy bunkóság nekem is hadd férjen bele... #6 eléggé a begyemben van... de megígérem, nem flame-elek, ehhez nem szólok hozzá többet, bármi lesz a válasz...) -
HSNet
aktív tag
és 800 Mbit/s az FW Point-To-Point, bár ilyet működő eszközben még nem láttam, szerintem csak azért találták ki, hogy gyorsabbak legyenek az USB 2-nél:)
Egyébbként pont ilyen kis tollacska (tollacskák) kéne nekem. fogom az adatbáziskáimat, 30 tollra kiírom pár óra alatt, kis túlzással elfér a zsebemben, és már viszem is:), mindezt úgy hogy nem kell 1 csomót várni a szutyok lassú szallagos meghajtókra. Az egyetlen gond az, hogy 2 db árából kijön az SDLT, meg egy marék kazi hozzá bónuszba:) -
simonzé
addikt
Mindenesetre ez egy újabb lépcső a mozgó alkatrész-mentes gépek felé, mint ahogy azt tanult kollégám is mejegyezte.
Csak így tovább! -
faster
nagyúr
<off>
Tudja valaki, hogyan lehet ezekről bootolni?
</off> -
Genialis
aktív tag
Leginkább csak azt mondhatom, hogy hajráhajráéjjenéjjen... Lassan talán már lehet majd majd használható számítógépet építeni mozgó alkatrészek nélkül...
-
_Volkovy_
nagyúr
Kurvajó,csak lassúcska.Nagyon is.Pl egy BME koleszban lehet hogy gyorsabban jön a cucc netről,mint ahogy ez írni tudja :) Mekkora lenne erre leszedni 6 megával.:D
-
FreeM
aktív tag
Nekem kellene belőle. Hol lehet kapni?
-
erdoke
titán
Elég speciális eset lehet, amikor valakinek erre annyira szüksége van, hogy kiperkál érte ~300e Ft-ot.:F
7-8 MB/s egy 8X írható 4,38 GB-os DVD+R írásához képest szintén nem elképesztő.
Persze elfogadnám szórakozni, de ki nem használnám. -
Hun'reeth
őstag
Megöregszem, mire teleírja a 4 Gigát a gép. :D Ekkora kapacitások esetén már lassan jönnie kéne az USB 3.0-nak :P (2.1-nek?:U)
Tényleg tud valaki ilyesmiről?
Aktív témák
Hirdetés
ph Egyre népszerűbbek, egyre nagyobb kapacitásúak a különböző USB-tárolók.
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- AKCIÓ! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 3420 - i5-11GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest