Aktív témák
-
erdoke
titán
Szerintem a DDRII-nek a tartalékképzésben van szerepe. Állítólag a 0,13-as magban még van minimum 60-80 MHz hűthető tartalék, így talán a RAM-okban is van még jelentős. Kell még válasznak az nVidia következő lépésére.
-
Elrood
őstag
DDR2 != QDR
Tehát a DDR második generációja NEM EGYENLŐ a QDR-rel.
Ha 350(1400) lenne akkor nem DDR lenne a neve:))
Szerintem az ATi-nak kár volt néhány mega plussz sávszélességhez a DDR2-t alkalmazni. Mivel a DDR2 ma még elég drága, feleslegesen drágítja a kártyát, teljesítmény plusszt meg nem ad. -
Bandit21
addikt
Nem kell pontosítani jól írták, az Ati honlapon hétfő óta van fönn hírként, 256Mb DDR-II!!!
http://www.hardocp.com/article.html?art=NDcy
Itt egy tetsz is R9800pro 256DDR-II vs GFx5900ultra 256Mb DDR. A tetszetk fele-fele de a rengeteg screenshoot és ''kép'' az AA és AF beli különbeségekről meggyőző, az Ati részére még mindig. :)) -
The Thing
tag
Ha DDR2 lenne akkor nem tudom hogy jön ki a 350(700) Mhz. Akkor esetleg 350(1400) Mhz lenne, nem?
-
Arius
aktív tag
Tetszenek azok a kis bordák a RAM-okon. Kéne pár :))
-
Cefa
senior tag
-
arn
félisten
kritizaltak a ti5900 mereteit... meg a tapcsatit. hat nem kisebb ''allatrol'' van szo. a bordakbol itelve a melegedese se lehet mar kutya.
bar egy 5800al a versenyt ilyen szempontbol nem veszi fel... :D -
PaladiN
aktív tag
Ismét egy kártya, ami a jövôbe mutat, de nemsokára mult lesz belôle...
-
Sanya
nagyúr
Elég drága, de remélem megy le az ára majd...
-
Phobos
aktív tag
Jó stuff...
Gondolom jobban is lehet húzni, az új ramok miatt
Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest