Aktív témák
-
DJ Mixer Pro
tag
Én ATI fan vagyok, de már kezdem megsajnálni a NVIDIÁT! ;]
-
Gaius
tag
Jogos....:)
Ámbár jó lenne az is, ha igaz lenne. Ezt a néphülyítést, amit az Nvidia a geforce 2 óta csinál....
Szóval bukjon.... (nincs lefelé fordított ujj logo?) -
utax
aktív tag
Zsiba, proximus, athlonboy, protoss, cathfaern, gaius, zax, marcee:
ti nem olvassátok el az utolsó mondatot ?????
:DDD -
marcee
addikt
''Aki qrvának áll
ne sírjon ha baxák!''
Eddig is tudták, hogy a haditechnikát szolgálják, csak most használják is.
Szerintem ez csak kifogás: menekülnek a süllyedő hajóról. (jövő héten majd arról értesülünk, hogy már az ati-nál dolgoznak :D) -
zax
tag
A másik 12 ember is 3DFx-es? Mert akkor esetleg újra megalapíthatnák a 3DFx-et, és végre megjelenhetne a Rampage. :)
-
Gaius
tag
Hát azért én nem hiszem, hogy csak a háború állna a háttérben. Szerintem jóval nagyobb az esélye annak, hogy az ATI szárnyalása és az Nvidia sorozatos bukásai jóval közelebb állnak ahhoz az indokhoz, hogy miért is történt ez....
-
bdav
őstag
Rumsfeld nv részvényeinél már kezdtem azt hini, hogy megint valami összeesküvés-elmélet lesz :)) Sőt azért kell az iraki háboru, mert a következő generációs nv chipek kőolaj-meghajtásúak lesznek, a nagy energiaigényük miatt :)) és az amcsik félnek, hogyha a sok gamer bevásárol ebből, akkor összeomlik a gazdaság :D
-
hungeek
senior tag
mennek az ATi-hoz :DD
-
Zsiba
senior tag
Na még egyszer! Az előbb error volt....
Szóval az én hozzászólásomat sem kell komolyan venni (1), csak elfelejtettem odírni azt hogy ápr. 1.
De ezt talán azért mert már 2. van...
(Remélem megbocsájtjátok :) ) -
WaterLo
aktív tag
Az a baj, hogy semmi poén nincs benne, mondjuk amitől sejteni lenne, hogy ápr. 1-i tréfa.
-
Cathfaern
nagyúr
Már teljesen meg vagyok kavarodva :) Szóval akkor most távozott 14 ember az Nvidiától, vagy nem?
-
Protoss
senior tag
akkor már tudom mire vannak azok a bazi nagy turbinák a gépeken, ott is FX dolgozik a háttérben:DD
-
Den
veterán
én még azt is hallottam hogy az egész háború azért van, mert a hadiipari megrendelésekkel akarja az nvidia az fx-sikertelensége miatti veszteségeit csökkenteni :DDD
-
Protoss
senior tag
de így jobban eladható a hír talán
-
Protoss
senior tag
és 14 távoztak oszt ennyi
-
Cathfaern
nagyúr
Tessék már végigovasni azt a cikket! :DD
Egyébként semmi sem igaz a hírből? -
Önszántukból mentek,vagy kénytelenek voltak?
-
proximus
senior tag
Szép lassan úgy elkezdenek hullni mint a legyek a kemotox -tól :) )
-
Zsiba
senior tag
Mindezt egy félresikerült FX után. Hmmm...
Most már divat lesz mindent az iraki háborúra fogni. Pl. áremelések
Aktív témák
Hirdetés
ph Vajon milyen összefüggés lehet az iraki háború és az információtechnológiai ipar között?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest