Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#16939776 #40 üzenetére
Meglepő azért ez az eredmény. Mikor Crysis 3 alatt HT hatására 51%-os javulást mértem min. fps-ekben, azon is nagyon csodálkoztam. Szóval baromira jó dolog időnként a HT, viszont ha instabilitást okozhat akár millió esetből egyszer, már nem felhőtlen a boldogság!
Ugyanez van az AVX-szel is. Valahol olvastam, hogy nem szabad húzni a procit AVX-et használó progik alatt, mert nagy az esély az instabilitásra, fagyásra. Nem tudom, ez változott -e mára.
-
Hol olvastad azt a maximum 63%-ot? Érdekelne, mert én maximum 30-ról olvastam, viszont a gyakorlatban meg valóban több ennél néhány esetben, 50%-ot is láttam már, különösen a minimum fps-ek esetében.
Egyébként a Skylake kapcsán is hír volt ez a HT baj, úgy emlékszem. Sokan úgy oldották meg akkor hirtelen, hogy a 6700 helyett 6600-at vettek.
Fura, hogy az AVX-ről meg talán nem is esett szó. Az sem mentes a problémáktól.
-
Ez már a sokadik hiba a HT-juk kapcsán, meg se lepett sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Formula-1
- Milyen processzort vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest