Hirdetés
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- „Ezt a sorozatot emberek készítették!”
- Házimozi belépő szinten
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- OLED TV topic
- SteamOS gyere már PC-re! Nem, még nem jött el az idő.
- Videós, mozgóképes topik
- E-book olvasók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
válasz
Csakénvagyok
üzenetére
Szóval azért még messze vagyunk a korrektségtől és igény szerinti válogatástól.
Lehet, de ez a két oprendszer elterjedtségével ill. stratégiájával (vagy annak hiányával) van összefüggésben (és a felfogásbeli különbségben), nem a két oprendszer jóságával vagy nemjóságával.
Tehát most két totál külön dologról beszélünk.
A többire meg annyit, hogy kinek mi a megfelelő. Most csak kiragadok egy példát: kb. egy éve a régi notebookomon nem volt Office, így OpenOffice került rá. Teljesen elégedett voltam vele, amit a Writer-t illeti, de agyfaszt kaptam az Impress-től, és a pokol legmélyebb bugyrába kívántam (megjegyzem, OO-t sikerült Win-en és Ubuntu-n is kipróbálni pont). Hát eszembe nem jutna használni.
Ebbe a példába nem kell belekötni, csak feldobtam, hogy egyéni preferenciákról van szó, nem arról, hogy valami kurvaokos kitalálja, hogy márpedig mindenkinek alternatíva (?) a Linux Win helyett, és ez így van, kuss.Engedtessék meg kommentálás és fikázás nélkül azt használni, amit akar az ember.
Azt megértem, hogy piaci kisebbségként te nem feltétlenül tudsz minden körülmény között úgy dönteni, ahogy akarsz, de rohadtsok notebook/netbook/akármi van Linux-al, legalábbis én szoktam látni.
Ja, hogy a Metróban pont nincsen. Hát akkor máshová kell menni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Asztalos klub
- Parfüm topik
- „Ezt a sorozatot emberek készítették!”
- Házimozi belépő szinten
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mozilla Firefox
- További aktív témák...
- Gigabyte AORUS 16X - i9 14900HX, 32gb ram, RTX 4070 (140w) 1tb SSD + gyári gari
- HTPC házi szerver config eladó ÁFÁS számla (Ryzen 5 2400G, 16 GB RAM)
- Jack Wills Parka Jacket Men kabát eladó
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-13700H 16/1TB Iris Xe 3K+
- 7 DARAB! HP ELITEBOOK LAPTOP (Tartós, Elnyűhetetlen) 850 G8, 840 G8, 840 G9, 840 G10
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Unihertz Tank 3 Pro 8849 5G, 100 lumen / 120 Hz DLP projektor, óriási 23 800 mAh 16/512 GB
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- Nyugdíjazott laptopok :) Ingyen Foxpost!
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS37701 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest