Hirdetés
- 8 bővítőhelyes Jonsbo "akvárium", akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- 4K felbontású, 240 Hz-es OLED monitorokkal köszönti az őszt a Lenovo
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- Egyelőre kézivezérléssel működteti az Intelt az új vezetője
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- SSD kibeszélő
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen videókártyát?
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
válasz
Csakénvagyok #164 üzenetére
Szóval azért még messze vagyunk a korrektségtől és igény szerinti válogatástól.
Lehet, de ez a két oprendszer elterjedtségével ill. stratégiájával (vagy annak hiányával) van összefüggésben (és a felfogásbeli különbségben), nem a két oprendszer jóságával vagy nemjóságával.
Tehát most két totál külön dologról beszélünk.
A többire meg annyit, hogy kinek mi a megfelelő. Most csak kiragadok egy példát: kb. egy éve a régi notebookomon nem volt Office, így OpenOffice került rá. Teljesen elégedett voltam vele, amit a Writer-t illeti, de agyfaszt kaptam az Impress-től, és a pokol legmélyebb bugyrába kívántam (megjegyzem, OO-t sikerült Win-en és Ubuntu-n is kipróbálni pont). Hát eszembe nem jutna használni.
Ebbe a példába nem kell belekötni, csak feldobtam, hogy egyéni preferenciákról van szó, nem arról, hogy valami kurvaokos kitalálja, hogy márpedig mindenkinek alternatíva (?) a Linux Win helyett, és ez így van, kuss.Engedtessék meg kommentálás és fikázás nélkül azt használni, amit akar az ember.
Azt megértem, hogy piaci kisebbségként te nem feltétlenül tudsz minden körülmény között úgy dönteni, ahogy akarsz, de rohadtsok notebook/netbook/akármi van Linux-al, legalábbis én szoktam látni.
Ja, hogy a Metróban pont nincsen. Hát akkor máshová kell menni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 7 Pro (használt, Független, 128 GB, 12 GB RAM, Fekete)
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" - M2, 16GB/256GB - 15 ciklus - 100% akku(MC7W4MG/A) Csillagfény -HUN
- Asztali PC , R7 5700X , RTX 3070 Ti , 32GB RAM , 512GB NVME , 2TB HDD
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3070 Ti , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- AMD Ryzen 7 7800X3D - Új, 3 év garancia - Eladó!
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest