Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sghc_toma
senior tag
zoltanz (#291): egesz konkretan sok honaprol volt szo, az azert nem feltetlenul par ev..
doc (#292): OK, van evi par olyan hiba, aminek a javitasara sokat kell varni.. a kritikusakra szokott lenni workaround (sokszor hotfix is), a sec blogjaikban (Security Research & Defense, The Security Development Lifecycle) rendesen kielemzik a seruleseket; fuzzereket, exploitalhatosagot elemzo szoftvereket fejlesztenek, stb.. szoval bennem egy olyan kep alakult ki, hogy tenyleg foglalkoznak a biztonsaggal..
bambano (#293): Kurt visszacsinalta, amit elcseszett, aztan kussolt.. azert tudsz rola, mert egy masik emberke (nem emlekszem a nevere) megtalalta, es kiboritotta a bilit..
Vladi (#294): ha azt akarom megmutatni, hogy pingvineknel is vannak bakik, nyilvan nem fogok egy, a hiba bejelentesenek napjan committolt patch-rol irni.. ettol meg tisztaban vagyok vele, hogy ilyen is van, sot azzal is tisztaban vagyok, hogy ilyen Win-en (meg Alman) a budos eletben nem lesz.. de ha mar igy elohoztad, megkerdem (tenyleg nem tudom): a nagyobb disztrok mikor frissitettek kernelt ez utan, mikor jutott el a patch a juzerekhez?
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest