Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• sghc_toma

senior tag

zoltanz (#291): egesz konkretan sok honaprol volt szo, az azert nem feltetlenul par ev..

doc (#292): OK, van evi par olyan hiba, aminek a javitasara sokat kell varni.. a kritikusakra szokott lenni workaround (sokszor hotfix is), a sec blogjaikban (Security Research & Defense, The Security Development Lifecycle) rendesen kielemzik a seruleseket; fuzzereket, exploitalhatosagot elemzo szoftvereket fejlesztenek, stb.. szoval bennem egy olyan kep alakult ki, hogy tenyleg foglalkoznak a biztonsaggal..

bambano (#293): Kurt visszacsinalta, amit elcseszett, aztan kussolt.. azert tudsz rola, mert egy masik emberke (nem emlekszem a nevere) megtalalta, es kiboritotta a bilit..

Vladi (#294): ha azt akarom megmutatni, hogy pingvineknel is vannak bakik, nyilvan nem fogok egy, a hiba bejelentesenek napjan committolt patch-rol irni.. ettol meg tisztaban vagyok vele, hogy ilyen is van, sot azzal is tisztaban vagyok, hogy ilyen Win-en (meg Alman) a budos eletben nem lesz.. de ha mar igy elohoztad, megkerdem (tenyleg nem tudom): a nagyobb disztrok mikor frissitettek kernelt ez utan, mikor jutott el a patch a juzerekhez?

Új hozzászólás Aktív témák