Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sghc_toma
senior tag
zoltanz (#291): egesz konkretan sok honaprol volt szo, az azert nem feltetlenul par ev..
doc (#292): OK, van evi par olyan hiba, aminek a javitasara sokat kell varni.. a kritikusakra szokott lenni workaround (sokszor hotfix is), a sec blogjaikban (Security Research & Defense, The Security Development Lifecycle) rendesen kielemzik a seruleseket; fuzzereket, exploitalhatosagot elemzo szoftvereket fejlesztenek, stb.. szoval bennem egy olyan kep alakult ki, hogy tenyleg foglalkoznak a biztonsaggal..
bambano (#293): Kurt visszacsinalta, amit elcseszett, aztan kussolt.. azert tudsz rola, mert egy masik emberke (nem emlekszem a nevere) megtalalta, es kiboritotta a bilit..
Vladi (#294): ha azt akarom megmutatni, hogy pingvineknel is vannak bakik, nyilvan nem fogok egy, a hiba bejelentesenek napjan committolt patch-rol irni.. ettol meg tisztaban vagyok vele, hogy ilyen is van, sot azzal is tisztaban vagyok, hogy ilyen Win-en (meg Alman) a budos eletben nem lesz.. de ha mar igy elohoztad, megkerdem (tenyleg nem tudom): a nagyobb disztrok mikor frissitettek kernelt ez utan, mikor jutott el a patch a juzerekhez?
Új hozzászólás Aktív témák
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Silent Hill f teszt
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- EAFC 26
- PlayStation 5
- Asztalos klub
- iPhone topik
- További aktív témák...
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 655 G10 - Ryzen 5 PRO 7530U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I NBD Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest