- Azonnali informatikai kérdések órája
- E-book olvasók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Remekül felszerelt, fürge 5K2K monitorral jelentkezett az LG
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Monitor hiba topik
- OLED monitor topik
- Házimozi haladó szinten
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Louro
őstag
válasz
Wolverine #41 üzenetére
Szia!
Hibáztatom is, mert beskatulyázzák folyamatosan ebbe a három játékba a WoW-ot. Pedig egy teljesen átdolgozott WoW2 jobban kellene vagy egy teljesen új ötlet. Vagy, ha ötlet, akkor a Warcraft->World of Warcraft. Ennek alapján lehetne egy Diablo -> World of Diablo vagy StarCraft -> World of StarCraft. Hasonló elven feldolgozva. Szerintem mindkettőre lenne igény.
Itt csak tényelg az a bajom, hogy a hősökre építeni csak....a lovagló Diablo elég vicces. Inkább egy mellékágnak gondolnám, nem egy teljesen új vonalnak. A játékosok is szerintem inkább a vicces részét élvezték, de erre történetet építeni... Esküszöm várni fogom (na nem a játékot, hanem a történetet).
-
Louro
őstag
Hát, hogy őszinte legyek. Kb. utolsó vergődésnek látszik ez az egész. Összeülhettek, hogy na most mit csináljunk, mivel már le vagyunk maradva a régiből nem lehet igazán többet kiszedni. Egyik viccből mondhatta, hogy szedjük ki a főbb karaktereket és dobjuk egy játékba. Persze csak viccnek szánta.
Azért egy Marine-t összeengedni Diablo-val.... Vagy Deathknight-ot egy Zerggel. Nagyon szétcsúszhattak, hogy ennyire vegyíteni akarják a scifi-t és a fantasy-t. Nekem nem várós és nem mozgat meg. Szép a látvány, kicsit felturbozótt Warcraft-nak hat az egész.
Jöhetnek a beszólások, de ez az én meglátásom. Igazán új ötlettel nem tudnak már előállni, látszik ebből is.
Sajnálom, hogy ennyire nem tud megújulni a Blizzard, pedig régen a Diabloval, a Warcraft-tal és a WoW-val azt mutatták, hogy ők az igaziak. De kb. oda jutottak, mint John Carmack. Egyszer letett egy nagyot és utána abból akar megélni. Nem hiába unnak rá az emberek a WoW-ra is. (WoW-oztam réges-regen sokat
Szép volt, de ott tartottam, hogy kb. minden szabadidőmben ott kellett volna ülnöm :S )
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nintendo Switch 2
- E-book olvasók
- Alig látni, olyan vékony lesz a Fold
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Medence topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P53S - 15.6" - I7 8565U 1.80GHZ- 16Gb ram - Nvidia P520
- Lenovo Thinkpad P1 15,6" CORE I7-8850H 2.60GH- 32Gb ram - Nvidia P2000 vga
- Galaxy S23 Ultra 512gb 1,5 év gari
- Kedvező áron Lenovo ThinkCentre M73 Mini PC eladó Fali konzollal
- AMD TUF FÉLKONFIG Ryzen5 5600g 32Gb G.skill DDR4 WIFI CM hűtés , garanciával .
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Space Gray / Szép állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest