Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
gigabites router, ne is mondd!
soha nem volt routerem, de a + kis gép létrejöttével szükségessé vált. pont a média fileok mozgatása miatt. tanácsot kértem, mert tök zöld voltam a témában. javasoltak, megvettem. nem értettem mi ez az adatvánszorgás a 2 gép között. hát 100 mbites routert vettem. a haver (informatikus mérnök a lelkem), aszonta erre, hogy nem gondolta volna, hogy mindkét gépemben gigabites lan van....
, meg ilyenek....
-
szab.tam
nagyúr
amikor meglátok egy ilyen hírt, cikket, tesztet, mindig örömmel vetem rá magam. a végére pedig kivétel nélkül kiderül: már megint.
mkv 1080p? ez egy olyan lehetetlen extra? és jó 50k-ért? akkor 80 ból építek egy kis zajtalan htpc-t, 20-ból tunereket is teszek bele, sokszor többet tud, és ha akarom hálóba kötöm a nagy géppel, és még azt is tudja, amit ez 50-ért.
érthetetlen, értelmetlen, bosszantó.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Kipróbáltuk a D-Link két nagy felbontású videók kezelésére is képes hálózati lejátszóját.
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 7500 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest