- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Asztrofotózás
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
Új hozzászólás Aktív témák
-
fogtunder
nagyúr
őszintén szólva nem, okosóra eleve nincs is ennyiért, ezek aktivitásmérők. túl sok dolgot mondjuk nem próbáltam végig, csak tesztek alapján nézelődtem, ezekből arra jutottam, hogy a Mi Band 4 és a GTR/GTS között nincs olyan eszköz, amire érdemes lenne lecserélni egy Mi Band 4-et.
esetleg érdemes megvárni a 11.11 akciókat Alin, de kétlem, hogy a GTR ennyire lecsúszna.
-
fogtunder
nagyúr
viszont ami rendesen működik, ennyiért, az mind valamilyen karkötő, azoknak a kijelzője meg nem összevethető ezekkel. szóval nincs olyan, amivel korrekt lehetne az összehasonlítás és hiába olcsó, ha annyi apró hülyeség van benne, hogy egy hét után visszasírja az ember a Mi Bandet.
a GTS-t amúgy melegen ajánlom, megéri azt a 30K-t, amennyibe Aliról került.
-
fogtunder
nagyúr
nem fair, de ez van. miután meguntam a Mi Band 4 felbontását, akartam valamit, rendeltem 9K körül Kínából egy Solart. az első két napban még nem idegesített fel nagyon, aztán úgy másfél hét után már eléggé.
óra formátumban valóban a GTS/GTR az alja, amit érdemes megvenni, én is GTS-re cseréltem a Solart, boldog vagyok vele.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nagyon olcsó órák érkeztek a Xiaomi érdekeltségi köréből, látszólag csak a formájuk tér el, de bőven vannak más különbségek is. És egyik sem tökéletes.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest