Hirdetés
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- RAM topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen SSD-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Robitrix
senior tag
én is tönkre tettem évente vagy 2-3 darabot. egy szar kicsit rugózó háromszögletű lamella volt az érzékelőben és sokat gyűrve a joystickot vagy elkopott a műanyag tüske, ami lenyomta a fém lapot vagy egyszerűen átlyukadt a fém lapocska.
Fogyó eszköz volt a joystick annak aki játszott....
-
Dißnäëß
nagyúr
Hja, ezek szépen szaladtak 120-on
Csak pislogtunk. Nekem két 5x86/133-am van ugyanígy, őrzöm őket
Rendre egy ADZ-s és egy ADW-s számozású modell, megnem mondom már, melyiket lehetett anno 160 helyett egész magasra tépni, egyikük jobb elvileg.
De őket már nem cibáltuk 160 fölé.
Emlékszem, mikor bejött az mp3 mint technológia és a Cubic Player volt az, amivel lejátszottuk (mi legalábbis).
Spektrogram, minden. Istenem, micsoda idők
No, talán az akadásmentes mp3 lejátszásnak volt valami határa így a 486-ok környékén, SX-33, DX-40, meg havernak jött még a 486 DLC-je, amit kiegészítettünk egy matek koprocival (de minek)
Micsoda idők, atyaég.
-
Hát, szépen érik az a dinnye.
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz
Lacika112 #39 üzenetére
Amikor a 486 DX4-100-ast úgy húztam 120-ra, hogy pont egyetlen jumperen múlt, hogy két alaplapi tüske nyitott vagy zárt állapotú és rákötöttem a ház lakat funkcióját, kulcs megvolt ..
Nyitva 33MHz busz órajel, zárva 40MHz, megnemmondom már akkor épp Ali, Sis vagy Via lap volt a motyó alatt, de betonstabil volt 120-on
Nagyon menő volt
Utána ugyanez a trükk az 5x86-133-al@160.
Szép idők.. mikor még álmodtunk az internet sebességről és arról, hogy a MATÁV órája egyszer megáll, ha a szomszéd sráccal akarok játszani ... (végül kihúztunk egy toldott és OMO gömbbel toldás-esővédett soros kábelt a két ház között a levegőben, a két gép között, mondanom sem kell, totál nemoké módon, de faszán ment a Doom, Quake..)
-
Robitrix
senior tag
válasz
-Faceless- #10 üzenetére
Te 6-7 év múlva ilyen proci lesz a tesco számítógépben a polcon. 70 ezer forintért...
Akkor már kinek kell ilyen ótvaros régi lassú provi, mikor az átlagnak 512 magos 2048 szálas, 2 nm-es 12 GHZ-es proci lesz a gépében...
-
_Berci_
aktív tag
Még az 1. Ryzen előtt vettem gépet, s nem mertem bele ugrani... de most már bánom
Majd jönnek az első tesztek Inteltől, amiből kiderül, h egy Celeron alázza minden téren -
MeszesKPT
őstag
Ez brutális. Újradefiniálja a HEDT kategóriát.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
pelgrim_v1 #78 üzenetére
masok az utasitasok, emiatt mas feladatokra jok.
GPU kizarolag jol parhuzamosithato feladatokra jo ahol a reszszamitasok nem fuggenek egymastol, ez egy tervezoprogramnal nem minden fazisra igaz.
egyebkent vannak mas felhasznalasi teruletek is, pl egy webfejlesztoi kornyezet (adatbazis nelkul!) egy android fejlesztoi kornyezettel siman megzabal 60-80% CPUt egy 1800Xen (3.7GHz 16 szalon) meg ugy 18-20GB memoriat, meg igy par eve azzal is lehetett idot nyerni, hogy az ember kiszorta harom SSDre az operacios rendszert, a fejlesztoi kornyezetet meg a projektet. es alapvetoen itt most hobbycuccokrol beszelunk.
az 1800X egyebkent ilyen szempontbol a maga idejeben kb ugyanott volt, mint most a 3900X, avagy kb az Intel lowend HEDTje elol szivta el egy az egyben a vasarlokat.
-
opr
nagyúr
válasz
pelgrim_v1 #78 üzenetére
Itt szepen osszefoglaljak a ki van kivel-t.
-
joysefke
veterán
válasz
pelgrim_v1 #78 üzenetére
Nem tudom nincs gyakorlati tapasztalatom ezekkel a dolgokkal.
-
joysefke
veterán
válasz
pelgrim_v1 #76 üzenetére
A játékok motorja nem ezt csinálja?
Nem, az játékok motorja állítja össze a "tervrajzot" (ez tisztán CPU-n fut) a GPU pedig kiszámítja, hogy adott nézőpontból hogy fog kinézni a jelenet. A GPU (nincs előttem a szám, de) célhardver lévén legalább egy nagyságrenddel erősebb ezekre a feladatokra mint a legerősebb CPU.
Amiről itt szó van az a CPU alapú renderelés
-
pelgrim_v1
tag
Köszi körülbelül értem csak az nincs meg miért ennyire idő és erő igényes. A játékok motorja nem ezt csinálja? Pl egy bf5 megadott adatok alapján kialakitja a teret/képet de az ugye real time ki is megy. Bf5 csak egy példa barmeik játékot ide lehet tenni. Mi a különbség? Vagy én értelmezem rosszul?
-
joysefke
veterán
válasz
pelgrim_v1 #69 üzenetére
Renderelés:
Amikor egy megnézhető, kinyomtatható, megmutatható képet szeretnél előállítani egy számítógépes tervrajz alapján.A tervrajz leírja, hogy hogyan néz ki a világ, hol és milyen objektumok vannak, honnan jön a fény a tárgyaknak milyen a színű és mintázatú a felülete stb.
a program a tervrajz alapján gyárt egy igazi megnézhető képet.
Ez a folyamat kb annak az analógiája amikor olvasol egy regényt benne egy tájképleírással. Amikor az író szavakkal leírja a tájat az a tervrajz, az agyad pedig előállít a tervrajzból egy képet.
-
nihill
őstag
válasz
pelgrim_v1 #69 üzenetére
Láttad az új Tesla Cybertruckot?
Na, ők se tudták, mi az a renderelés -
gézu
őstag
And ten years later...640 cores should be enough for anyone - Rory John Gates
-
pelgrim_v1
tag
Nevessetek ki de sose tudtam mi az a renderelés pontosan, milyen művelet és miért ennyire erő /idő igényes?
-
Lacika112
aktív tag
válasz
#06658560 #65 üzenetére
"Az a posztot a tipikus régenmindenjobbvolt, a maifiatalok hüplyék kategória, Abba csak belekötni lehet."
Ezt maximum te látod bele a rosszindulatod miatt velem szembe.
Másnak nem elég 8 mag. Egy Hedt platformon is vérszegény manapság hát még Uhedt-n
A kommented az a tipikus "Leszarom. Nekem maximum nyolc mag elég," neked elég más meg le van nézve -
törölt tag
válasz
#06658560 #65 üzenetére
"Nekem maximum nyolc mag elég, ha tehetném a HT-t is kukáznám, mert nekem munkához csak lassító tényező. TR prociból is egy kisebb, de gyorsabb példány érdekelne, csak lehessen sok RAM-ot pakolni mellé."
Erre jó egy olcsó EPYC is. Az mellé lehet tenni 16 modult. A 64GB-osoknak most egészen jó ára van. A Gigának meg ASUS-nak is van hozzá olcsó lapja. 3 misiből megvan egy 1TB-os gép...
-
törölt tag
válasz
Lacika112 #62 üzenetére
Az a posztot a tipikus régenmindenjobbvolt, a maifiatalok hüplyék kategória, Abba csak belekötni lehet.
"Mi a véleményed hogy nem tud mit lépni a jelenlegi 32/64 re se az intel semmit Uhedt 64/128 ra meg két utas szervergép kéne hogy utól érje de még az se menne csak 800 wattból 112 mag mert ugye a HT-t már tiltani kell annyi rajta a lyuk. "
Leszarom. Nekem maximum nyolc mag elég, ha tehetném a HT-t is kukáznám, mert nekem munkához csak lassító tényező. TR prociból is egy kisebb, de gyorsabb példány érdekelne, csak lehessen sok RAM-ot pakolni mellé. Abból bármennyit meg tudok etetni a géppel. És egy szálon kell teljesítmény.
#63 opr: A WS vs. HEDT eléggé faramuci osztás, mert ugyanaz a kategória csak egyik SOHO, másik Enterprise szinten.
-
hombre[EU]
veterán
Farokméregetés 1846. epizód
LisaSu wins
-
opr
nagyúr
Nagyon brutal a cucc, de valahogy nem hiszem, hogy ez a proci "otthonra" van szanva. Ne felejtsuk el, hogy AMD oldalon a HEDT es a WS vonal gyakorlatilag ugyanaz, mig intelnel ugye WS-be is inkabb a xeonok mennek, xeon aron. Persze el lehet kepzelni EPYC-es WS-t is, csak igy hirtelen nem latom az ertelmet.
Szoval igazabol ezert annyira sulyosak ezek a TR-ek, mert arban HEDT, szolgaltataskinalatban meg WS, aminek a xeonnal kell versenyeznie. Emlekeztetoul, a sima 8/16 3.7/4.5 xeon W-2145 140W is $1113, a csucs xeon W, a 28 magos 2.5/4.4 xeon W-3275 pedig mar $4449, es meg ez is csak a TR 2990WX-el van kb pariban!Szoval, az van, hogy ok, ok, a HEDT/UHEDT vonalat most vitte az AMD, de az kb a kit erdekel kategoria, szabad szemmel alig lathato mennyisegu eladassal, meg tele idiotaval, akik jatekra akarnak venni HEDT procis gepet es kepesek elsonke azt megnezni egy TR-nel, hogy hany fps-t hoz rajta a gta 720p low-ban. Arcpalma. A nagy szo, hogy ezzel a WS vonalat is viszi az AMD, es nem csak ar/ertek aranyban, hanem abszolut teljesitmenyben is tobbet ad mar a fele annyiba kerulo uj TR is, mint a csucs WS xeon. Ez a nem semmi, ez az, ahol rengeteg gepet el lehet adni, mert ezeket a gepeket szazasaval-ezresevel cserelgetik, amikor erdemes. A kerdes mar csak az, hogy a HP meg a DELL mikor dont mar ugy, hogy ideje kihuzniuk a fejuket a seggukbol es lerakni az asztalra egy AMD TR workstation-t.
Ha jol tevedek, a lenovo mar csinal ilyet, vagy ha nem, akkor mar nemsokara lesz, szoval haladas van, csak lassu.Ilyen teren AMD is osszekaphatna magat, sokkal nagyobbat utne, ha az ilyen bejelenteseket ugy tennek meg, hogy kozben felmaszik a szinpadra a Dell es/vagy a HP egyik embere, es ott helyben prezentalja, hogy mit tud az uj AMd workstation es mennyiert. Tudom, tudom, felnek a gyartok az intel tyukszemere lepni, bilibe log a kezem.
-
Lacika112
aktív tag
válasz
#06658560 #61 üzenetére
Nem tudok!
ÉN nem is mondom hogy használhatatlan mert ÉN nem tudom használni.
Ráadásul nem összehasonlítható mert ha közösségi oldalra kell írni ismerik a billentyűzetet ha biosba kell kotorni meg elfelejtik?Érzed a különbséget vagy csak belém kötni jöttél szokás szerint?
Mi a véleményed hogy nem tud mit lépni a jelenlegi 32/64 re se az intel semmit Uhedt 64/128 ra meg két utas szervergép kéne hogy utól érje de még az se menne csak 800 wattból 112 mag mert ugye a HT-t már tiltani kell annyi rajta a lyuk.
-
kiliman
tag
Mi az ,hogy minek?
Nemtudom, hogy trollkodsz e vagy csak nem ismersz bizonyos felhasználási területeket. CPU alapú render motorok a mai napig szebb eredményt produkálnak mint a GPU alapúak. Filmek, reklámok, játék cinematikok stb. simán készülhetnek ilyen processzorral, nem is a végső render a lényeg, hanem az, hogy aki dolgozik az adott munkán, az mennyi lehetőséget tud kipróbálni, módosítgatni még azelőtt, hogy ráküldené egy renderfarmra.
Ennek már bőven ma is van létjogosultsága, Keyshotot használok (most lett GPU render opciója) 24 magos 2970WX-el karöltve. Termék animációkat készítek reklámokhoz stb. Na most pl 1 percnyi anyag fullHD -ban renderelve napokat is elvisz. Ebben a szakmában az idő pénz, igazából 64 mag is kevés. Ilyen procikból 4 gépet is simán összeraknak aztán ráeresztik network renderingre. És ekkor még freelancerekről/ kisebb cégekről beszélünk, nem Pixar, Blur, stb..
Ezek a TDP értékek amúgy eléggé pontosak a TR-ek esetén, szóval nem lesz ez 400w...
Én folyamatosan mérem falból is a teljes fogyasztást, hogy tudjam számolni render esetén. -
joysefke
veterán
Mondjuk a számok nem ezt mutatják...
Én is meglepődtem, de grafikon közben szövegben elmondja, hogy a 9900K-n a magas framerate mellett is néha-néha vannak mikroakadások, amit ő eddig a játék/engine hibájának tudott be, de TR3 mellett ezzel egyszer sem találkozott...A számok amik a grafikonon vannak átlagok. Nem túl gyakran egy-egy mini tüske még belefér úgy hogy a grafikonon nem hagy nyomot.
-
Lacika112
aktív tag
válasz
Memphis79 #49 üzenetére
Ne is mond.....
Akartam kb fél éve dosboxba elindítani settlers 2 őt kis nosztalgiára kb fél órát agyaltam mire beugrott hogy kell könyvtárat váltani
Anno oda se néztem csak gépeltem de most hogy nagyon ritkán használom agyalni kell hogy a viharba vannak, tiszta gáz.
Mondjuk a 18 évesek 99% azt se tudja már mi a DOS hacsak nem olyan irányultságúak a tanulmányai.
Egyik cikk alatt visítottam a röhögéstől mert lázadtak hogy Bios szerintük használhatatlan csilli-villi grafikus felület nélkül
Két kattintás exe, azon kívül más nem megy nekik, mi a vihart csináltak volna win-95-98-me idejébe? Szakembert hívnak op rendszert telepíteni ? -
-
LionW
tag
Brutál... 60 maggal több mint amennyi a gépemben van.
-
satz18
őstag
Az a vicc, hogy már a 3950-el elverték az intel HEDT platformot. A 32 magossal azt újraértelmezték. A 64 magosra elképzelni sem tudom hogy milyen válasza lesz az intelnek. Pár éve még 4 (8) magos lassú AMD volt a 28 magos intellel szemben. Most meg intel még mindig 28 mag, AMD meg 64. Közbe meg elveri egyszálas eljesítményben is az intelt. Nagyot fordult a világ.
-
dokanin
aktív tag
Remélhetőleg hamarosan szükségem lesz egy ilyenre. Vagy néhányra.
-
Noukoum
veterán
Hűha
Amd nagyon ottvan megint
-
Lacika112
aktív tag
Ne felejtsd el mellé tenni a reális megítélés kedvéért hogy 8 mag felett konkrétan nem skálázódik. A legfőbb különbség hogy 9900KS (ami nem is egy kategória) 100% körül van leterhelve a 3970x en meg mellette pl renderelsz.
Ezeket a Rippereket nem is játékra találták ki.Itt azért látszik az erőbeli különbség, amire nem lehet azt mondani hogy mérési hibahatár
3970x 32/64 et köhögi ki, 3990x 64/128 mit produkál majd?
-
MaraTóni
tag
64 mag, minek?
280W TDP aha... lesz az inkább közel 400W, hűteni igen csak nehézkes, az alaplap meg hozzá szintén 1500$...
kb. olyan mint az Intel ultra felső kategóriás szörnyei, alig adnak el pár darabot, de legalább elmondhatják hogy az övéké a legnagyobbvéleményem szerint kb. 4-5 év múlva lesz leghamarabb létjogosultsága az ilyen cuccoknak, alacsonyabb TDP-vel, magasabb turbo órajelekkel, gyorsabb IPC-vel. Addig ez csak nagyon előremutató fejlesztés...
-
hardzsi2
aktív tag
Ideális lesz Paks2 terhelési teszthez
Pát hozzászólással elébb előkerült, hogy milyen léghűtés viszi, meg befér-e miniPC házba stb...
Szerintem aki ezt kifizeti és a hozzá tartozó deszkát, körítést, annak csak fussa' valami jobbféle vízhűtésre és netán a lakása/irodája/íróasztala is van akkora, hogy ne kelljen filóznia, hogy tudná egy NUC méretű dobozkába beszuszakolni. -
Lacika112
aktív tag
válasz
Memphis79 #25 üzenetére
Nevedből ítélve van köztünk egy évtized
Közbe leesett hogy a 8Mb már az sd volt, edo ra nem emlékszem de megvan még az alap-proci-edoLehet egyik nap beröffentem megnézem nyöszörög e még
pelgrim_v1
Nem olyan turbó volt mint manapság. A fekvő ház frontján volt egy power gomb ami még nem alapra csatlakozott hanem egy hálózati főkapcsoló volt a tápnak, reset az ugyan ez vaol mint manapság, meg egy turbó gombbenyomtad.... áh hagyjuk is elsírom magam a nosztalgiába
-
proci985
MODERÁTOR
(nem talalom a videot) ha a render fullHD ultran ment akkor nem mellesleg eleg durvan elverte a 8800 ultrat ami akkoriban konkretan a leggyorsabb kartya volt amikor megjelent a Crysis.
elnezve a magszamot meg az orajeleket ez annyira nem is meglepo, ugyanannyi shader core volt a GPUn mint ahany vegrehajtoja az EPYCnek van, ami belegondolva igy eleg szurrealis
tesztek alapjan nagyon ugy nez ki szuletett egy kifejezetten kiegyensulyozott szeria ami rendernel remek, de mas felhasznalasok mellett se esik ketsegbe (ami mondjuk az 1950Xre es a 2990WXre nem teljesen volt igaz).a lapcsere picit kar, de itt azert latszik, hogy elegge at lett terhelve a busz es a vegeredmeny is eleg impressziv.
-
válasz
Meteorhead #9 üzenetére
Lassan nagyobbak a processzorok, mint maga a mITX szabvány
-
erer1000
őstag
1,5m CPU, mellé 100k ram, 150k alaplap és az éppen aktuális GPU-k és körítés
idestova mondjuk ~2,5m hogy relatív kimaxold 1 gpu-val
ha időállóság miatt venné az ember a gépet, rosszul fog járni
mert ha 10 évre tervez, hogy arra majd új gépet kell vennie, akkor az olyan összegre jön ki mintha minden évben egy 250k-s gépet vett volna az előzőt meg kidobja a kukába. (ha meg eladja az előzőt, akkor mondjuk 350k keret marad mert gari stb)és ha csak nem hardcore munkás vagy gamer, akkor minden évbe 350k ból összerakni egy gépet 98% hogy elég mindenre.
a 10 évre tervezett gép meg 2-3 év után gari mentes már és 7-8 évig olyan hogy bármi történik, az masszív ráfizetéses móka..
ez a "vegyük meg a csúcsot és örökké jólesz" dolog sajnos nem egy jó üzleti döntés.
ez azoknak megérős konfig akik pénzt keresnek vele -
joysefke
veterán
-
farkas1
tag
Egy ilyen procit meg vesz az ember 128 giga Ram-mal, legközelebb csak akkor kellene gépet cserélni, ha elérhető árba kerülnek az asztali kvantumszámítógépek...
-
joysefke
veterán
https://www.youtube.com/watch?v=oKYY37ss3lY
Hardware unboxed.
Azt mondja a BF5 érezhetően jobb TR3-on mint 9900K-n. Érdemes a többit is megnézni
-
arn
félisten
Kinn vannak a 24/32 magos procik tesztjei... ami a legcikibb, hogy a sokat hangoztatott jatektesztekben a 18 magos intel 10-15%al kikap. A sokszalas teljesitmenyben meg nincs mirol beszelni, mert a 16 magos mainstream szintjere sem no fel.
-
-
Akula
őstag
280W TDP?
ha putyin elzárja a gázt, a 7ZIP-en beállítok egy végtelenített betömörít-kitömörít ultra ciklust. -
Tian66
senior tag
Kell egy ilyen!
De nem most!
Majd ha ki is tudom fizetni.
Azt hiszem kell még aludnom egy párat -
erer1000
őstag
válasz
Meteorhead #9 üzenetére
Linus-nak volt videója ahol a 64 mag 128 szálas epyc-el szoftveres renderelésses crysis 1-eztek.
10-18 FPS közt, de nyers CPU ból kitolta
-
gorgo
őstag
Hmm, nem követem manapság a procik evolúcióját, ez most valami pöcsméregetés, vagy van *valós* otthoni felhasználása? Nem is trollkodásképp írtam.
Vállalati környezetbe, szervernek stb. még oké, de otthonra? -
Ebben mi olyan nagy szám? Már hosszú évek óta van 64 magos processzor, láttam a TV-ben!
-
bacsis
Közösségépítő
-
Lacika112
aktív tag
Kicsit olvasgattam, 3 Ghz alap 4+ turbót kb minden oldal említ minimumnak
"Van egyátalan olyan léghűtés, ami le tudná hűteni?"
TR fizikailag igen nagy "kupakot" takar így elég nagy felületről lehet elvezetni a hőt.
Dark Rock Pro TR4, Freezer 50 TR pl 250 ig rendben van, még 30 Watt nem akkora kihívás.
Max kiadnak belőlük egy rev2 őt + egy hőcsővel vagy plusz 10 deka lamellával. -
-Faceless-
őstag
Fizetési lehetőségek között nincs vese
Mindegy majd 6-7 év múlva megveszem emészthető áron addig meg csak nyáladzás.
-
Meteorhead
aktív tag
Ez nagyon állat. Csomag karbantartó álma egy ilyen proci. Ezzel gond nélkül lehetne tervezni GPU API-t szoftver emulálva. Nem kell azonnal meghajtót is írni. Ha Mini-ITX-re elférne... (tudom, nem fér el)
-
-
ledgeri
nagyúr
Szerintem nincs annyi négyzetem/lapom/téglám alapból Cinebench-ben, mint amennyivel ez a proci dolgozik egy időben...
-
törölt tag
EPYC 7H12 is 64 magos 280W TDP-vel, 2.6GHz alap, 3.3GHz turbó.
szerk.: Ráadásul az EPYC 7742 csak 225W TDP, nem 240W.
-
erer1000
őstag
aztabüdös bruh
-
F34R
nagyúr
Brutalis... tiszta dumb lennek ha ilyet kapnek karira
-
Lacika112
aktív tag
64/128 280 wattból....
4,37 Watt /mag, 2,18 watt/szál
Nagyon le van maradva a konkurencia, pci-e 4.0 sincs nekik
Csoda hogy ilyen olcsón fogják adni (a szerver Epyc alatti áron)
Nyilvánvaló nem megszedni akarják magukat, hanem piacot szerezni.
Mivel nincs alternatívája így akinek kell a teljesítmény vagy ezt veszi vagy nem tud mit.
288MB a poci gyorsító tára..... első gépembe még 8MB edo-hoz képest....
Brutális mennyiség ilyen alacsony fogyasztás mellett -
QwErTy42
addikt
Kéne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A 3000-es Threadripperek hivatalos indulásával egy új CPU is előkerült a 3990X személyében.
- RAM topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Energiaital topic
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Telekom mobilszolgáltatások
- E-roller topik
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- További aktív témák...
- Ryzen7 7800X3D, Asus Tuf B650-E Wifi, GSkill Flare X5 2x16 Gb 6000Mhz Cl36. Bontatlan
- Intel Core i5-3470 Processzor 4 mag 4 szál 6M Cache, max 3.60 GHz
- Intel Core i7-4790 Processzor Socket 1150
- Intel Core i7 5930K
- Vadonatúj bontatlan Intel Celeron G1610 2.6 GHz LGA 1155 SR10K (2MB Cache, 2c/2t) processzor CPU
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest