Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Szappanoperákba illő fordulattal cáfolja partnerét az NVIDIA
- Pánik a memóriapiacon
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarknessHope
senior tag
nos a játékokhoz baromira nem értek.. és durván le vagyok maradva nekem még settlers 4 az utolsó meg gta 1. PC-n szóval látom hogy ez a grafika gagyi meg hogy sokan írjátok hogy ez nem erre való.. stb... én csak annyit szólnák hozzá.. ha megfelelő grafikával tényleg jól kidolgozva.. nem csak a film eseményeit játszva lehetne egy 3D tévé előtt varázspálcával játszani... ahol még azt is figyelné a rendszer hogy helyes e a pálcamozdulat.. és hogy leviószá nem levioszáá... akkor ez fasza dolog lenne....
hogy ez mikorra várható.. nos lehet soha

Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo Switch Lite, 24 hónap Garancia, Kék Színben
- Jó állapotú Playstation 2 SLIM SCPH-70005 csomag eladó!
- Nintendo Switch Oled - The Legend of Zelda Edition
- Microsoft Xbox Series X 1TB Halo Edition, Lemezes + Kontroller, 6 hónap Garancia, Fekete Színben
Üzleti előfizetők hirdetései
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R7 7800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Új DELL UltraSharp U2722DE 27" monitor QHD LCD IPS 27% ÁFÁs
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest