Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen egeret válasszak?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- ASUS ROG Ally
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
atis123
tag
Ti is minden hulyesegrol irtok, csak a lenyegrol nem beszeltek. A lenyeg itt a csucs fules, ami tudja Bluetooth-t is, es kepes tobb cuccot is kezelni. Pont ilyet keresnek ami melohoz is hasznalhato (homeoffice), meg neha jatekhoz is. Probaltam bluetooth fulest, es amikor kicsit belassult a gep, azt dobta el elsonek. A vezeteknelkuli kapcsolattal ilyen nem volt. Plusz a tartalekaksi is nagy plusz, amit itt nem is irnak. Megvarom a teszteket, es ha hoz egy kozepes szintet, akkor must have. Sajnos a Bose csucs fulese is csak a kekfogat tudja.
Itt egy teszt.
http://uk.ign.com/articles/2018/03/14/steelseries-arctis-pro-wireless-gaming-headset-review. Ez alapjan must have. Egy akksi amugy 10 orat bir. Xboxnal nem muxik a chat. -
Duree
veterán
Az értelmetlenség netovábbja az RGB világítás a fejhallgatóra , lassan ott tartunk , hogy a Wc is kap RGB világítást
-
zzola
titán
Vérpistikéknek jó lesz az RGB csicsamicsa.

-
figoa
tag
En nagyon megszerettem a SIBERIA 650 ota a gyartot.
igaz ez a design nekem nem jon be,de attol meg lehet jo. -
Skynet258
veterán
Én nem szoktam leszólni a LED-eket, mert én is használok párat perifériákon (egér, bill, házvilágítás is van), de még mindig nem tudom megérteni, egy fejhallgatóra minek. Hisz nem látom úgysem. A legtöbb gémer nem lanpartyra jár hanem otthon játszik, tehát
a., senki sem látja
b., aki látja azt meg pont nem érdekli (barátnő, feleség, kutya és egyebek).Szóval most tényleg, mindenféle offenzíva nélkül, minek ezekre LED?

Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin topik
- Spórolós topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mesterséges intelligencia topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kerékpársportok
- Microsoft Office és Office 365 topic
- További aktív témák...
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- BROCADE Ruckus ICX7150-24port - Switch - több db - 130Gbps
- 3D nyomtató - SAURER MarkingSolutions Signum Eco Lasersysteme - laser marking system
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Byski Áramláskijelző.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest