- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Micro Four Thirds
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AI-ban gyengébb GeForce RTX 5090D-t kap Kína
Új hozzászólás Aktív témák
-
zooliii
tag
Nem maradt ki egy rész a szövegből?
"Ráadásul a Lakefield által célzott piacra nem is forgalmaz még a vállalat" és utána egy lyuk. -
GeryFlash
veterán
Jo lenne ha a Brand gyartok (HP+DELL, tudom a Lenovo az arul) is vegre aulnanank mar office/company gepeket AMD-vel is...
[ Szerkesztve ]
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
Devid_81
félisten
Nyilvanos akasztas, vagy villamosszek altali halal var rajuk?
Csak ha mar kivegzes[ Szerkesztve ]
...
-
Gdi
senior tag
Kapni is alig lehetett, és már nincs is.
Valamikor tavaly év végén rendeltem meg céges laptopom, már a második csúszáson esik át a teljesítés időpontja a nyertes ajánlattevő cég által... de talán augusztusban meglesz az a nyomi Thinkpad.
''Milliárdnyi meggyilkolt csillag sikolya elhal az éj békéjében, és a kétségbeesésnek csak néhány, törékeny, kőbevésett szó áll ellen.''
-
MaraTóni
tag
Szerintem nem meglepő.
Hamarosan jön az Alder-lake, ami azért jócskán komolyabb/erősebb cucc lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- INGYEN FoxPost! Intel Core i9-14900 LGA1700 processzor - 12 hó magyar bolti garival! -
- I5 6400 Processzor eladó 3db
- KÉSZLETEN! ÚJ, 3év gar! AMD Ryzen 7 9800X3D OEM (96M, Up to 5.2 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- AMD Ryzen 5 5600X BOX - Új, 3 év garancia - Eladó! 45.000.-