- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Jön az új 80 Plus fokozat az adatközpontokhoz
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- iPad topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mepet
addikt
USA úgy van vele, hogy inkább ne legyen 5G, mint egy biztonsági résekkel teletömött, külföldről irányítható/lekapcsolható 5G legyen. Én megértem őket, szerintem a biztonság a gazdasági érdekeknél előbbre való.
"Mi van ha Kína szankcionálni kezdi az USA-t?"
Hát, ha szankciónak tekintjük, hogy nem elérhető Kínában többek között például a facebook, a linkedin, és a google kereső, akkor mondhatjuk, hogy mindig is "szankcionálta" Kína az USA-t. -
wednesday
őstag
Ez a kereskedelmi háború része szerintem. Nyilván okoz saját kieséseket is veszteségeket, egymás szankcionálása, de úgy lehetnek vele, ez az átállás része. És még mindig könnyebb fokozatosan átállni, mintha hirtelen kéne szakítani.
Ez nem csak a jelenről szól, hanem inkább a jövőről. A két szuperhatalom viszonya elmérgesülhet mikor el kell dőlnie, hogy ki a világ vezető hatalma minden téren.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Bittorrent topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Router gondok
- Formula-1
- Sekiro: Shadows Die Twice
- Úgy tűnik, végleg kiszervezte telefongyártását a Sony
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest