- Megjött az Arrow Lake platformra épülő ASUS NUC 15 Pro mini PC
- Megfizethető Sharkoon házak, akár kábelezést rejtő alaplapokhoz is
- Vizsgálja a driver frissítés után leálló GeForce-okat az NVIDIA
- A 16 nm-es node alatt korlátozza a kínai rendeléseket a TSMC
- Még mindig rengetek Socket AM4-es CPU-t ad el az AMD
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Teljes fényárban: Chieftec Apex Lumo gépház
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zso2
őstag
mi bajod van az intellel meg az Nv-v? Belőled kiindulva meg Csak Amd termékek lennének Mo-on , ilyen gondolkodással te sem vagy jobb azoknál az árusoknál..(véletlenül nem amd-s géped van? a hozzászólásodból kiindulva
)
Adelante ALONSO - Forza Ferrari | BF3-- satazso | Intel Core + Windows = Jaguar, behúzott kézifékkel.
-
Franklin
addikt
Teljesen igazad van! Az is poénos, mikor kérdezed milyen vga-ja van vkinek: hát 512 mb-os... aztán kiderül, h vmi szutyok x550-es vagy társai...
Ezért legközelebb ha ilyen választ hallok azt fogom mondani, hogy nekem meg 5 személyes autóm van... kb. ugyanaz az infó.... :-)
A pc boltosokkal kapcsolatban is igazat írsz, ezért nem félek én attól, hogy az nvidia-nak rosszabb eladásai lesznek (legalábbis itthon, bár kicsi piac vagyunk tudom). Hiába jobb vétel most az Ati, ha nincsenek tisztában az emberek ezzel. Bemennek a boltba, kérnek egy gépet ("legyen vmi 3 ghz-es Intel meg 512-es nvidia benne"- és kapnak Cerkát meg vmi 9500-öst) és ennyi. Legalábbis a vásárlók nagy része sztem ilyen. Nagynon kevesen fórumoznak és olvasgatnak utána, vagy kérdezik meg ismerősüket.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az aktuális újdonságok mellett a processzorok, memóriák és grafikus kártyák piacának jelenlegi állását tekintjük át.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest