- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amazon Kindle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dönc
tag
Igazándiból a vinyóra csak régebbi, kissebb játékokat rakok neki, a Fortnite SSD-n van, ezért volt gyanús az hogy folyamatosan teker a vinyó + a feladatkezelőben is látszott, hogy 100%-on pörög, ez vezett rá hogy a swap file kerülhetett át oda. Egyébként ez elég volt ahhoz, hogy játszhatatlanná váljon a játék: masszívan droppolt az FPS és pár másopdperces lagok jelentkeztek. Először csak vakartam a fejem, hogy mi történhetett, mert manuálisan semmi sem lett állítva.
Mióta ismét16Gb24Gb (nem akartam szarakodni a 8-as kit eladásával) ram került a gépébe szerintem hozzá se nyúl a lapozófájlhoz a windows, mert nincs rá szükség. Maximum közepes grafikai beállítások mellett nem fogyaszt annyit, Fortnite. 1080p-n epic beállításokon nagyon max 18Gb-t kajál be.
Maga az SSD egy használtan vásárolt talán 3. generációs Intel alapú Dell gépből került hozzám, így vélhetően megvan már 10 éves. A lapozófájl biztosan rajta volt, amikor laposban volt. Nálam is ment évekig rendszermeghajtóként, szintén rajta volt a lapozófájl és ez most is így van fiamnál. Egyelőre semmi jelét nem mutatja annak, hogy el szeretne halálozni, ha esetleg mégis, akkor gombokért lehet ma már kapni ennél nagyobb kapacitást. Ha megpusztul, akkor magamnak veszek egy terrásat, neki meg megy a gépébe a jelenlegi 512-esem. -
Dönc
tag
Ez megesett fiam gépénél is. De itt az volt a gond, hogy az i5 3570k +16Gb ramos konfigból lett neki egy i5 8400 + 8Gb-s konfigja. Annyit csinált a drága gyermek, hogy telerakta az SSD-t mindennel és a lapozófájl átkerült az egyik HDD-re, na onnantól kezdve játszhatatlanná vált a Fortnite. Erre egyébként onnan jöttem rá, hogy úgy kerregett a vinyó játék közben, mint a barom. Hirtelen ötlettől vezérelve csináltam helyet az SSD-n és visszaraktam a lapozófájlt és láss csodát. Egyébként a 3. genes i5-el teljesen jól futott 1060-assal nyilván nem epic grafikai beállításokkal.
-
Dönc
tag
Jó lett a teszt!
A GTA V tényleg beleférhetett volna, simán csinálnék én is egy hasonló tesztet (4-6-8 mag) i7 9700 fix 4,5GHz + 3060Ti-al. Szívem szerint a 9700 mellé se tennék már a 3060Ti-nál erősebb VGA-t.
Viszont ott a SoTR, azzal lehet megpróbálkozom, mert miért ne.Mondjuk én dobtam volna be néhány szintetikus tesztet (legalább egy CB-et) is a különböző magszámokhoz és a HT-hez csak referencia gyanánt.
Köszi még egyszer!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- Filmvilág
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ASUS routerek
- Elektromos cigaretta 🔞
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Napelem
- További aktív témák...
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest