- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- Apple asztali gépek
- Google Home/Nest
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bteebi
veterán
Bár én nem voltam ott azon a bemutatón, de felesleges bonyolításnak tűnik az egész. (Lehet, hogy már túl öreg vagyok .) Na nehogy már dedikált szervert kelljen üzemeltetni a lámpa felkapcsolásához! Aztán erre is lesznek majd vírusok, meg vírusirtók? Ha nem utalok a hacker számlájára x összeget, akkor éjszaka az egész ház átmegy stroboszkópba? Ha meg a bonyolultság és a lag a lényeg, akkor legyen hozzá egy proxy is mondjuk Új-Zélandon .
Akkor már sokkal inkább valami sima gagyi mozgásérzékelő kellene ehelyett, mert az szerintem - pontosabban nekem - teljesen irreális, hogy majd éjszaka a földszintre telefonnal fogok lemenni a hűtőhöz, hogy ne essek el a lépcsőn... Ha majd mindenkibe lesz beültetve egy chip, mint a kutyákba, akkor viszont abszolút lehet létjogosultsága . Be lehetne állítani, hogy a gyereknek éjfél után a nappaliban már ne kapcsoljon fel a világítás , az asszonynál meg vegye lejjebb a fényerőt, mert jó szeme van, viszont sokat mászkál .
Viccet (?) félretéve, tényleg el kell kezdeni valahol. Tíz év múlva már lehet, hogy jó is lesz, sőt az se kizárt, hogy mindenki ilyet, vagy legalábbis ehhez hasonlót akar majd.
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
törölt tag
OK. Veszel egy okos wifis led lámpát, betekered. Az 1500FT kapcsoló helyett ~150000-ért még egy csomagot, hogy folyamatosan tudjon működjön a WiFi ismétlő a lámpában, és ne keljen újra vezetékezni.
És a telefonodat sem keljen elő venni, villanyt kapcsolni..Mi lett a vége: van egy villanykapcsolóra hasonlító villanykapcsolód ami felkapcsolja a villanyt, és van egy WiFi ismétlőd a szobában. Ugyan itt lennél, ha vettél volna egy Ledes lámpát 5-10K-ért és egy ismétlőt egy 20-asért.. de milyen Okosan elköltötted ennek a többszörösét, és milyen jó ötletnek tűnt az elején a okos lámpába épített ismétlő...
Meg van teremtve a lehetőség, hogy céltalanul el lehessen költeni rengeteg pénzt.
Akinek van rá igénye, futkosson vele körbe-körbe, hogy a saját maga által teremtett problémákra megoldást találjon.No offense
[ Szerkesztve ]
-
titán
Bakker ennél bonyolultabban megoldan dolgokat már nem lehetséges. Egy helyhez kötött, hordozható hálózatos fényforrás, ami amúgy dróttal be van kötve a 230V-ba, meg egy fixen a falra szerelt kapcsoló, ami szintén hordozható hálózatos technológiát használ, és amúgy szintén fixen be van drótozva a 230V-ba. Ezt a végtelenül kifacsart gondolkodásmódot még a jobb kézzel a bal fül vakarásával sem lehet kellő mértékben szemléltetni. Komolyan mondom, hogy az emberiség tényleg megérett a pusztulásra.
evDirect villanyautós töltőhálózat
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest