- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Šolaire
veterán
válasz
Fitzgerald #10 üzenetére
Ebben igazad van,de ha egy modern combat5 játszható meg van multi akkor egy Halo3 is megoldható lenne,igaz kompromisszummal. Arról nem is beszélve hogy sok rajongót átcsábitanának wp-re.
orichalcos:saját platformját mindig hanyagolja az ms,azaz online móka meg egy vicc😃 -
Šolaire
veterán
Én nem irtam hogy igazi Halo
az etalon nálam ha fps-t nézünk akkor az a Halo3, Half Life2. Mobilos címnek megteszi szerintem
mondjuk ha olyan játékok mint a nova3 vagy modern combat5 elfutnak mobilon akkor mondjuk egy Halo3 Single is elfutna amit bele ide irtam anno a spartan assault értékelésébe az áruházba de ez csak egy állom,az elején a zenéjét a mai napig nem tudom feledni
-
oriic
HÁZIGAZDA
Nekem viszont egyáltalán nem tetszik. Ez nem igazi Halo, csak egy kötelezően kiadott plusz. Se sztori, se rendes játékmenet, se újdonságok.
Mi lesz a következő? Halo Endless Runner Master Chieffel?
Érdekesség egyébként, hogy az iOS kiadás eredetileg nem volt betervezve, csak a PC-s, Xbox-os, és WP-s.
-
boost
veterán
válasz
Fitzgerald #2 üzenetére
mert fizetős cucc?
-
Šolaire
veterán
Éppen most játszok vele. Irányításon finomítottak nekem nagyon bejön. Grafika picivel részletesebb,hangulat zene jó. Azt nyújtja amit egy mobilos címnek kell
Elődhöz képest tényleg kevés az újdonság meg könnyebb is lett szerintem.
-
Fitzgerald
veterán
És Androidra mért nincs?
-
CocooN-z
őstag
Ez a teszt elég is volt arra hogy beszerezzem magamnak. Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
ph Hosszú vajúdás után vehetjük kezünkbe a második mobilos Halo kalandot, amely New Mombasa városába kalauzol bennünket, Windows Phone mellett ezúttal már iOS-en is.
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Call of Duty: Black Ops 6
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Mobil flották
- Diablo IV
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen RAM-ot vegyek?
- További aktív témák...
- HP EliteBook 640 G9 laptop (FHD14"/i5-1245U/16GB DDR4/256GB SSD) új aksival, új kijelzővel
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB Awesome Blue
- Újszerű Samsung Galaxy A12 Dual sim kártyafüggetlen
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! 2025-ÖS 10 Magos DDR7 DLSS 4.0 RTX 5060 TI 8GB Gamer PC 14. Gen I5-14400 16x4.7Ghz 1TB SSD 32GB
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest