Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacccca87
addikt
válasz
MasterMark
üzenetére
Ha hazaértem, akkor felraom és bedobok róla képet, sajnos melóból nem megy

Majd privátban küldöm hogy ne itt offoljunk. -
Lacccca87
addikt
válasz
MasterMark
üzenetére
Külön kell telepítettni egy drivert hogy egyátalán felismerje a SS Engine-ben a fülest és megjelenjen a beállítási lehetősége. Egyéb esetben ahogy mondtam működik ad hangot ,csak az 5.1 keverést meg bass boost stb... nem tudsz rajta állítani.
-
Lacccca87
addikt
válasz
MasterMark
üzenetére
Jack de nincs saját hangkártyája ( SS Arctis 3) sjanos ilyne félmegoldásos hibrid
Még tavaly BF akció keretén vettem potom összegért. Kényelmes, a bugot meg el tudom viselni. De lehet hogy érdemes lenne újra próbálkoznom mert azóta frissült a lap drivere is meg a fülesé is. Meg ahogy azt már mondtam nem csak ez van bedugva a lappba hanem asztali hangszóró is így kell a programozhatóság. -
Lacccca87
addikt
válasz
MasterMark
üzenetére
Lehet anélkül nincs hangom? Meg akkor nem tudom programozni a jack csatikat?
-
Lacccca87
addikt
Köszi ez egész jó, de sajnos én csak szivatnám magam vele. Már a mostani alaplapi angkarim drivere is összeakad a SS fülesem driverével mert minkdettő szeretné módosítani a hangzást így nekem esélyem se lenne ezt bekapcsolni
ha csak el nem adom a fülest amin azé gondolkodom, pedig meg vagyok vele elégedve mert kényelmes és jól szol, de ne mtudom kihasználni így az 5.1-et meg egyéb dolgokat a fülesből
Support kb széttette a kezét és hogy kopogtassak a Realtek-nél vagy RMA-zam a fülest. -
Lacccca87
addikt
Azt én is adnám
Nagyon komoly volt még a Collin 5 ben Audigy kártyával EAX mellett autókázni. Nem csak láttam adott esetben ha közel haladtam el valami mellett hanem a hangatások következtében sokkla jobban érzékeltem. Arról már nem is beszélek hogy különböző anyagokról másképp verődtek vissza a hangok. A Creative hagnteszje is nagyon tetszett anno amikor össze vissza lehetett mozgatni a játékos pozícióját ahol barlag szoba köves rész változott és vele módosult a hanghatás is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hobby elektronika
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Google Chrome
- Apple iPhone 17 - alap
- Azonnali navigációs kérdések órája
- További aktív témák...
- NVIDIA Founders Edition RTX 3090 24GB
- AMD Radeon RX 7900 XT 20GB XFX Speedster MERC310 Garanciás!
- Nvidia RTX 2080 Ti 11GB GDDR6X 352bit!!! BESZÁMÍTOK!!!
- Dobozos Asus GeForce GTX 1080 8 GB -os VGA kártya AkciÓÓ!
- ASRock Phantom Gaming RX 6950 XT 16 GB GDDR6 Kiváló állapot, dobozos, garanciás (2026.04.29)
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 42LX330C 42" LED-backlit LCD TV - Full HD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Support kb széttette a kezét és hogy kopogtassak a Realtek-nél vagy RMA-zam a fülest.
Nagyon komoly volt még a Collin 5 ben Audigy kártyával EAX mellett autókázni. Nem csak láttam adott esetben ha közel haladtam el valami mellett hanem a hangatások következtében sokkla jobban érzékeltem. Arról már nem is beszélek hogy különböző anyagokról másképp verődtek vissza a hangok. A Creative hagnteszje is nagyon tetszett anno amikor össze vissza lehetett mozgatni a játékos pozícióját ahol barlag szoba köves rész változott és vele módosult a hanghatás is.