Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacccca87
addikt
válasz
MasterMark #26 üzenetére
Ha hazaértem, akkor felraom és bedobok róla képet, sajnos melóból nem megy
Majd privátban küldöm hogy ne itt offoljunk. -
Lacccca87
addikt
válasz
MasterMark #23 üzenetére
Külön kell telepítettni egy drivert hogy egyátalán felismerje a SS Engine-ben a fülest és megjelenjen a beállítási lehetősége. Egyéb esetben ahogy mondtam működik ad hangot ,csak az 5.1 keverést meg bass boost stb... nem tudsz rajta állítani.
-
Lacccca87
addikt
válasz
MasterMark #21 üzenetére
Jack de nincs saját hangkártyája ( SS Arctis 3) sjanos ilyne félmegoldásos hibrid
Még tavaly BF akció keretén vettem potom összegért. Kényelmes, a bugot meg el tudom viselni. De lehet hogy érdemes lenne újra próbálkoznom mert azóta frissült a lap drivere is meg a fülesé is. Meg ahogy azt már mondtam nem csak ez van bedugva a lappba hanem asztali hangszóró is így kell a programozhatóság.
-
Lacccca87
addikt
válasz
MasterMark #19 üzenetére
Lehet anélkül nincs hangom? Meg akkor nem tudom programozni a jack csatikat?
-
Lacccca87
addikt
Köszi ez egész jó, de sajnos én csak szivatnám magam vele. Már a mostani alaplapi angkarim drivere is összeakad a SS fülesem driverével mert minkdettő szeretné módosítani a hangzást így nekem esélyem se lenne ezt bekapcsolni
ha csak el nem adom a fülest amin azé gondolkodom, pedig meg vagyok vele elégedve mert kényelmes és jól szol, de ne mtudom kihasználni így az 5.1-et meg egyéb dolgokat a fülesből
Support kb széttette a kezét és hogy kopogtassak a Realtek-nél vagy RMA-zam a fülest.
-
Lacccca87
addikt
Azt én is adnám
Nagyon komoly volt még a Collin 5 ben Audigy kártyával EAX mellett autókázni. Nem csak láttam adott esetben ha közel haladtam el valami mellett hanem a hangatások következtében sokkla jobban érzékeltem. Arról már nem is beszélek hogy különböző anyagokról másképp verődtek vissza a hangok. A Creative hagnteszje is nagyon tetszett anno amikor össze vissza lehetett mozgatni a játékos pozícióját ahol barlag szoba köves rész változott és vele módosult a hanghatás is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest