- Mellényzsebbe csúsztatható retrokonzol közeledik az Anbernic színeiben
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BIOS frissítés
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Projektor topic
- Home server / házi szerver építése
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanzi89
addikt
Tetszik a kupak felfogatási módszer. Szép.
-
Aprósólyom
addikt
Szép ez a szürkés-fehéres szín, már csak egy fehér CL mercire kell gyűjtsek mellé.
-
WonderCSabo
félisten
Attól, még hogy kiírja, hogy "A renszer felgyorsítása" nem biztos, hogy működik is jól.
A követelmények:* az eszköznek USB 2.0 szabványúnak kell lennie
* az eszköznek képesnek kell lennie 4 KB-os adatcsomagok 3,5 MB/másodperc sebességű véletlenszerű olvasására, valamint
* 512 KB méretű csomagok 2,5 MB/másodperc sebességű írására a tárhely teljes területén
* az eszköznek legalább 64 MB szabad területtel kell rendelkeznie -
Shim
őstag
válasz
WonderCSabo #17 üzenetére
Nem támogatja a ReadyBoostot? Pedig annak igazán nincs nagy követelménye.
Elsőre az én (Traxdata) pendrive-omra is azt mondta Vista, hogy nem jó, de miután bezártam minden programot, újra ellenőriztettem, és már felismerte. -
WonderCSabo
félisten
Ezek tényleg gyorsak, az én Kingston 16 gigásom kb. 12MB/s-t tud, és ReadyBoostot sem támogatja.
-
Antibazsi
aktív tag
Gyakorlatban másoltam már adatot 50MB/sec-el usb-n keresztül,tény,h egyedi eset volt és nem túl tartós,de a 35,40MB/s már átlagos...viszont! Ennél a pendrivenál is sztem csak az lesz a baj mint a többi "gyors" társainál, örülhetünk ha a feltüntetett sebesség felét elérik. volt tapasztalatom OCZ ATV-vel aminek olvasásra 30-34MB/s,irásra 14-15MB/s van feltűntetve,de gyakorlatban meg sem közelítik ezeket az értékeket. Corsair fv, fv gt dettó. Szóval ezek is inkább csak elméleti értékek,ebből adódóan bőven elég még az az usb! Meg negyed annyira sincs eltrerjedve még az esata mint az usb ami minden pc-n,notin van...vszinű nem is lesz ha bejön az usb3.0.
-
Champipi
aktív tag
38 MB/s?
Azt hogy mérték le, mikor az USB 2.0 nem nagyon tud többet 32 MB/s-nál...
-
Hani
aktív tag
Kicsit fura a dolog: asszem a TechConnecten találtam, viszont ott meg azóta 38MB/s adatátvitelt írnak.
Lehet, hogy benézték, és a régi RUF2-R-S adatait adták meg, csak fordítva, és most javították??? Passz.
A Buffalo oldalán hiába kerestem, csak a régiek vannak fent.
Amúgy itt egy 2005 júliusi prohardver cikk, egy kb. ugyanilyen tudású buffalo pendrive-ró (Buffalo RUF2-R-S)l, szóval nem tudom, mit csináltak a srácok az utóbbi három és fél évben.
-
littlelion21
addikt
Úgy néz ki mint egy rugós bicska...
-
Hani
aktív tag
Meglepő, de a 32 MB/s az írási sebessége, az olvasás 27 MB/s. (Hozzáteszem, először látok ilyesmit, hogy az írás gyorsabb, mint az olvasás.. )
(Amúgy a 27 MB/s se rossz, ha netán összecserélték volna a két értéket.)
-
dbius
veterán
-
fdisk
őstag
Na végre vmi gyorsabb széria.
A mai átlagos sebesség mellett már egy 4gigás írása is örökkévalóságnak tünik.
Bár gondolom az ára nem lesz egy szinten a "hagyományos" penekkel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az új termékek támogatják a Windows Vista ReadyBoost funkcióját.
- Mellényzsebbe csúsztatható retrokonzol közeledik az Anbernic színeiben
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Windows 11
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Politika
- További aktív témák...
- Crucial P3 Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte AORUS 2TB M.2 NVMe PCIe 3.0 SSD!
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest