Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
pontosítás:
- sok kis darabban érkezik a fájl
- a flash blokkonként írható (1 bájt írásra is a teljes sok KB -os blokkot újra kell írni)tehát, ha a blokkméret sokkal nagyobb, mint torrent által egyszerre töltött adatblokk, akkor sokszorosan annyi írás művelet lesz, mint amennyi a fájl méretéből adódna. Ez eszi a flasht.
-
törölt tag
esata-s pendrive-ot kell venni... én legalábbis ezen gondolkozom... azon is van usb igaz csak 2-es verzio...
-
kár hogy itt van az usb 3, ennek igazából kb 3-4 éve kellett volna kijönnie...
Hol lehet kapni amúgy a 32GB-os pöcsinzent?
Üdv,
Vik -
Entryy
aktív tag
A photofast cucca mondjuk arra jó,h nem kell egyben kifizetned egy 64gBos pendrive árát.
Szépen 16gbonként megveszegeted az SDHC karikat Van gyorsan olcsón elégséges kapacitású,ami sokáig jó lesz (nem most lesz,h a 64gB os Pendrive kevés lesz) -
brd
nagyúr
Az írástól "kopnak" alapvetően, az pedig kb. 1x történik meg 1 torrent letöltésekor. Talán sok torrent letöltögetésénél a konyvtárszerkezet gyakori változása okozhat gyorsabb elhasználódást, de ez mondjuk több 10 MBit-es internetet feltételez, max.-ra leterhelve. A feltöltéstől biztos nem lesz bajuk, mert az csak olvasás.
-
Geönczy
aktív tag
A TeamGroup X091 nekem tetszik.
Úgyis kéne pendrive-t venni mert a mostani az utolsókat rúgja.
Bár nem tudom mennyire strapabíró. -
ttower
aktív tag
a JBOD egy lemeznek nézi az n számú lemezeket, így megeshet hogy egy fájl egy lemezen van, de az is hogy egy fájl négyfelé darabolva szétszórva a négy lemezen. pl ha az első lemezen van 10 mega hely, és egy 20 megás fájlt másolsz rá, akkor csak a fele lesz rajta, míg a másik fele egy/több másikon, így ha egy lemezt kiveszel akkor nem garantált semmiféle adatmegmaradás és használhatóság.
jelen esetben a lemez szó alatt a memóriakártyákat értem.
-
Ribi
nagyúr
128 megára nem igazán fér egy dvd mint amit én néha hurcolok.
Fater kezébe meg nem adnék mobil winyót mert van hogy leesik. Pendrivenak semmi baja nem lesz tole, a winyo viszont nem hiszem hogy meghálálja, bármennyire is utésálló.
Az hogy valaki nem tudja mire használni, másnak még jó lehet. Nem csak a sajét igényeket kellene figyelembe venni...sexyt honnan veszed ? Nem biztos hogy raid0 ként ír rájuk. Akkor meg nem lesz gond, csak az veszik el ami azon volt.
-
aram01
nagyúr
az a baj hogy mindig elhagyom a kupakokat
-
fradi81
veterán
Ki mire használna egy 32gigás pendriveot? El nem tudom képzelni, nekem elég a 128megás mikor néha használom
Egyébként ezek nem szeretik a torrentet, hamar 'elkopnak'? -
hejesírásó
senior tag
4 kártya? nem tudok neki gyakorlati hasznot. tud vki?
-
Móci
addikt
A Transcend tetszik, megvenném. Az a 4 kártyás szörnyeteg se semmi...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- DOOM - The Dark Ages
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- One mobilszolgáltatások
- Kompakt vízhűtés
- Milyen autót vegyek?
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!