Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- Tápokról alaposan - mélyvíz
- Kompakt vízhűtés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- A teljes iparágat leiskolázza a Marvell új SRAM dizájnja
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
aleister
veterán
Igen, én is ebben a hitben voltam, de a mai főoldali cikk szerint nem. Persze lehet, hogy itt már a gpu fogyott el, de szvsz nem.
Az FHD feletti felbontás szerintem még nem annyira elterjedt, hogy számolni kelljen vele, de tény, hogy ott már biztos el fog fogyni a vram. Egyébként az eltérő memóriakezelés miatt a radeonok kevésbé érzékenyek erre.(#195) ShellKretor
Bizony. Sőt engem a PhysicX is állatira vonz. radeonosként mindig irigykedve figyeltem a zöld oldalt. Sajna amikor a vga csere időszakába érek, mindig a Radeon a jobb ár/értékben azon a szinten, ahol nézelődöm.
A mostani vásárlásnál voltam a legközelebb az átcsábuláshoz egy GTX660 személyében.
-
-
aleister
veterán
Ha azt nézzük, hogy a HD7850 bolti ára 43k, a GTX660-é pedig 53, valamint, hogy az előbbi teljesítménye egy 0 forintos tuninggal eléri, sőt, általában meghaladja az utóbbiét, akkor úgy vélem ismét nem csinált rossz vga-t az AMD.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 700W
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- Apple iPhone 13 128GB / 12 hónap jótállással!
- Boyoye digitális beltéri HD tv antenna / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest