Hirdetés
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Drágít az Xboxon a Microsoft
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- Videós, mozgóképes topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zso2
őstag
Bf-l játszok és nem éreznék hátrányt,ha nem lenne kiegészítőm hozzá, többnyire a + pályák voltak a legnagyobb pluszok a dlc-el, max nem játszol az új pályákkal, én úgy is az alappal kiadott Caspiant szeretem a legjobban.
A másik az,ha valaki tudja ,hogy bejön neki a játék,egyszerűbb volt megvenni az elején a prémiumot és így nem kell külön fizetned a DLc-ért, ennyi. -
Zso2
őstag
válasz
djculture #59 üzenetére
Belső kormány nézetet nem használtam soha,engen nem zavar,ha kimarad(úgy sem láttam még normális kezeket a kormányon
) , legtöbbet külső nézetből,ha meg élvezni akarom a sebességet ,vagy motorháztető,vagy lökhárító nézet a jó.Persze nem tudom ,mit számítana belerakni azt is, nem fér rá a dvd-re?
...de jó most látom E30-as BMW ott figyel a képen, olyan autóm volt csak Diesel-benöreg rókák.
Tök jó dolog a DLC ,rakjanak csak hozzá cuccokat ,ha megéri meg is veszem,legalább sokáig megy majd a szerver. BF3-mal is vettem egy Prémiumot még a legelején 9990-ért és még most is kapok előnyöket. -
Zso2
őstag
válasz
echterion #44 üzenetére
Pedig a Grid driftje nagyon jó volt és izgalmas ,persze szigorúan segítség bekapcssolása nélkül gázperdállal vagy joyal. Nem is volt másik játék ahol ennyire élveztem.
Hülyeség lenne kihagyni belőle ami már eleve megvolt, evidens lennew a folytatásokat úgy kiadni,hogy plusz legyen benne ,ne mínusz.
-
Zso2
őstag
Nagyon jó volt az első része, elég sok játékot lemosott akkoriban.Nagyon szép grafikának számított és nem kellett erőmű hozzá. A multiját nagyon sokan nyomták, jó volt a fejlődés xp-s megoldása , .Kár hogy leállították a szervereket, utána pl még GameRanger-al is sokan nyomták.
Nálam inkább szimulátor,mint arkad, elég jól elvoltak találva a különböző autóknál a vezetési stílusok, rázókő stb.
Nem tudom mit nyavalyognak itt 1-esek,játékélményben -vezethetőségben sok játékot elkalapált.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Hamarosan megjelenik a várva várt autóversenyes játék, nézzük mit kapunk majd a pénzünkért.
- Azonnali notebookos kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OTP Bank topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Májusi bemutató, júliusi piacra kerülés, áremelés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Évi két bemutatóra állhat át az Apple
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- L15 Gen2 15.6" FHD IPS i3-1115G4 16GB DDR4 256GB NVMe SSD magyar billentyűzet gar
- Samsung Galaxy S23, 8/256 Gb, gyártói garancia 2026.10.01-ig, hibátlan újszerű állapot
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Macbook Air M1 (2020) 16GB RAM 512 SSD
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest