Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Akciókamerák
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- Computex 2025: egyelőre nem szemez a Windows-zal a MediaTek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
noisia
aktív tag
"Attól hogy te vébergábor vagy"
hát ezen kifeküdtem ...
(#31) Jinxb1rd:
Azért játszom játékokkal, hogy valami olyat tapasztaljak meg, amire a való életben nincs lehetőség. A belső nézetre van, a külső nézetre nincs
! Ilyen egyszerű.
Belső nézetre ott van a kocsim, kinn a ház előtt. -
noisia
aktív tag
Nekem egyáltalán nem hiányzik a belső nézet. Ez nem egy szimulátor. Sőt a fizika láttán közelebb van az árkádhoz. Az első részben kb használhatatlan volt a belső nézet (bár amúgy minden más játékban is szvsz). Amíg egy kanyart külső nézettel hajszálpontosan bevettem gázelvétellel és a fékkel való játékkal, addig a belső nézettel kb nem volt olyan kanyar, ahol ne mentem volna neki a falnak. Lehet ez noobság, de néhány pálya után örökre száműztem a belső nézetet. Az meg hogy milyen grafika, nem ítélném meg egy elmosódott, alpha videó alapján. Ha hozza az első rész szintjét, azzal akár már most ki is egyeznék. Egy dolgon változtatnék: számomra nagyon nehezek voltak a LeMans-i futamok. Ott lehetne valami minimális könnyítés. Egyszer kicsit hosszabb féktávot vettem és már landoltam is a füvön, onnantól meg úszott az első hely, és kezdhettem elölről egy 10-15 perces versenyt, na az ki tudott idegelni és néhány verseny után skippeltem is a LeMans-okat.
szerk.: ezekkel együtt viszont az első rész és a régi(!) Most Wanted ül megosztva az autóversenyek virtuális trónján számomra. Remélem megtörténik a trónfosztás!
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen TV-t vegyek?
- Star Wars rajongók
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 5 PRO 8540U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó konfig! Ryzen 9 7900X 2TB SSD 32GB DDR5 RTX5070 12GB!
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest