Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• noisia

aktív tag

válasz Glenda #32 üzenetére

"Attól hogy te vébergábor vagy"

hát ezen kifeküdtem ... :D

(#31) Jinxb1rd:

Azért játszom játékokkal, hogy valami olyat tapasztaljak meg, amire a való életben nincs lehetőség. A belső nézetre van, a külső nézetre nincs :) ! Ilyen egyszerű.
    Belső nézetre ott van a kocsim, kinn a ház előtt.

• noisia

aktív tag

Nekem egyáltalán nem hiányzik a belső nézet. Ez nem egy szimulátor. Sőt a fizika láttán közelebb van az árkádhoz. Az első részben kb használhatatlan volt a belső nézet (bár amúgy minden más játékban is szvsz). Amíg egy kanyart külső nézettel hajszálpontosan bevettem gázelvétellel és a fékkel való játékkal, addig a belső nézettel kb nem volt olyan kanyar, ahol ne mentem volna neki a falnak. Lehet ez noobság, de néhány pálya után örökre száműztem a belső nézetet. Az meg hogy milyen grafika, nem ítélném meg egy elmosódott, alpha videó alapján. Ha hozza az első rész szintjét, azzal akár már most ki is egyeznék. Egy dolgon változtatnék: számomra nagyon nehezek voltak a LeMans-i futamok. Ott lehetne valami minimális könnyítés. Egyszer kicsit hosszabb féktávot vettem és már landoltam is a füvön, onnantól meg úszott az első hely, és kezdhettem elölről egy 10-15 perces versenyt, na az ki tudott idegelni és néhány verseny után skippeltem is a LeMans-okat.
    szerk.: ezekkel együtt viszont az első rész és a régi(!) Most Wanted ül megosztva az autóversenyek virtuális trónján számomra. Remélem megtörténik a trónfosztás :) !

Új hozzászólás Aktív témák