- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Computex 2025: új VGA-k és CPU-k az AMD előadásán
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
azamaz2
csendes tag
hát nyilván én vagyok a ratyi ,mert nem tetszik ha Pagani val 340 el még nyomod a nitrót egy U alakú kanyarban.. és akkor húhú driftelek.. mert megnyomtam egyszer a lefele nyilat és automatikusan tartja az ívet az autó..
Nem mondtam ,hogy szimulátor de azért volt benne egy kis realisztika a többi arcade hoz képest.. mint pl. kellett használni a féket.
És a retardáltságot is erre mondtam ,mert ugye nem kell belső nézet mert 3 kört mentem és nekimegyek a falnak hát milyen ócska játék ez..
És bár az évjáratomat is elnézted, de ha valaki szerint a HP jobb volt mint az underground ott szerintem gond van.
Persze lehet ,hogy te nem éltél még akkor amikor nem a grafikára meg az effektekre rejszoltak a krájzisz józsik..
Ez nem flame meg okoskodás,nem egyezik az ízlésünk.. Én is válaszoltam ahogy te tetted.
-
noisia
aktív tag
"Attól hogy te vébergábor vagy"
hát ezen kifeküdtem ...
(#31) Jinxb1rd:
Azért játszom játékokkal, hogy valami olyat tapasztaljak meg, amire a való életben nincs lehetőség. A belső nézetre van, a külső nézetre nincs
! Ilyen egyszerű.
Belső nézetre ott van a kocsim, kinn a ház előtt. -
AnginaP
aktív tag
Megvan eredetiben az 1. Mai napig játszunk vele LAN-ban. Etalon, örök darab!! Remélem a 2 is hozza ezt a szintet. Belső nézet meg nc... Majd túltesszük magunkat rajta... és már megint kevesebb lett egy új játék....
-
zolee5016
őstag
A lényeg a motorháztetőnézet megvan
Az elsőt hozza mind graf,mint irányítás terén akkor nyerő lesz...
Igazából az 1-et elég lett volna megtolni 5-6 új pálkyával meg kb 15 autóval és kész! Aki az eggyet játszotta szerette ezt is fogja aki nem nem.....A Mai napig toljuk online az egyet és az se normális ha valaki leviszi ennek a játéknak a szintjét egy NFS-ére..ég és föld az árkád kategórián belül is a két játék..... -
noisia
aktív tag
Nekem egyáltalán nem hiányzik a belső nézet. Ez nem egy szimulátor. Sőt a fizika láttán közelebb van az árkádhoz. Az első részben kb használhatatlan volt a belső nézet (bár amúgy minden más játékban is szvsz). Amíg egy kanyart külső nézettel hajszálpontosan bevettem gázelvétellel és a fékkel való játékkal, addig a belső nézettel kb nem volt olyan kanyar, ahol ne mentem volna neki a falnak. Lehet ez noobság, de néhány pálya után örökre száműztem a belső nézetet. Az meg hogy milyen grafika, nem ítélném meg egy elmosódott, alpha videó alapján. Ha hozza az első rész szintjét, azzal akár már most ki is egyeznék. Egy dolgon változtatnék: számomra nagyon nehezek voltak a LeMans-i futamok. Ott lehetne valami minimális könnyítés. Egyszer kicsit hosszabb féktávot vettem és már landoltam is a füvön, onnantól meg úszott az első hely, és kezdhettem elölről egy 10-15 perces versenyt, na az ki tudott idegelni és néhány verseny után skippeltem is a LeMans-okat.
szerk.: ezekkel együtt viszont az első rész és a régi(!) Most Wanted ül megosztva az autóversenyek virtuális trónján számomra. Remélem megtörténik a trónfosztás!
-
wolfman
veterán
1.: A grafika minősége a videó minősége miatt nem derül ki (720p-n is borzalom).
2.: Kipróbálás ide vagy oda, eddig elnézve a fizika borzadáj, 3mp alatt kiszurtam hogy sz@r.
3.: De talán ami legjobban idegesít a videóban, hogy a kamera nagyon a kocsik mögött van, nem látni az utat. Azt néztem, hogy az autó előtt szinte semmit nem lehet látni.Nagyon ajánlom, hogy a fentiek a végleges játékban ne így legyenek, mert különben bukta lesz. Nyugtat a tény, hogy ez még alfa verzió.
-
Peat;)
veterán
Engem a műszerfalas nézet hiánya nem zavar, forzákban is mindig motorháztetős vagy lökhárítós nézetet preferáltam. Szerintem a panaszkodók többsége is így tett, mivel rengeteg modell még egy jól elkészített belső nézettel sem vezethető annyira hatékonyan, mint amikor az egész területet belátod és nem csak az út 50%-át.
A fizikára videok alapján meg nem lehet ítéletet mondani, ahhoz ki kell próbálni. Az látszódik hogy elég nagy tartalom lesz benne, remélhetőleg nem esik abba a hibába mint a forza 2-3-4 sorozatok, ahol az egyjátékos mód könnyen megunható.
-
Logen88
aktív tag
Nem igazán jön be a game, elég furán mozognak benne a verdák.
-
törölt tag
Soha nem szerettem nagyon az autós játékokat de régen a PS2 direkt GT miatt lett beszerezve. Utána meg Tekken aztán stb.
Nagy a kísértés a konzolokra de PC-n annyira nevetségen áron lehet kis idő elteltével venni játékot, hogy nehéz lenne váltanikonzoloknál azért nem mennek le ennyire mert nincs ekkora digitális konkurencia mint ami PC-n van.
-
törölt tag
Egy Gran Turismo jöhetne már PC-re inkább
-
boeing
őstag
Ez nekem kaki,rókabőr az egész.Megyek is és tolom a Race Injectiont.
-
KisTopi95
aktív tag
Pontosan. Én relatíve minden autós játékot kormánnyal játszok, belső nézettel. Szerintem hatalmas baromság az, hogy pont a belső nézetet veszik ki belőle, ez is egyre jobban elarcadeosodik. El tudom képzelni, 10év múlva egy autós játék annyiból fog állni, hogy csak a gázt kell nyomni, automatikusan fékez, előz, kanyarodik...
-
gianni85
veterán
bíztam benne, de ez eddig nevetséges. Minden egyes kanyarnál csúszás és gumifüstölés. Külön drift mód biztos nem lesz benne, hisz az egész játék a drift-ről szól
-
grunge
addikt
Tényleg nem lesz belső nézet? Mondjuk így első ránézésre zéró a fizika. Az A1 ringen a BAC Mono a legszűkebb kanyart 100mph-val vette be sodrósan. Köszönöm, megyek tovább..
-
djculture
félisten
Remélem ezek után évente lesz ebből is következő rész nulla változással.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
danikollar #9 üzenetére
Első résszel játszottam, eddig nem sok különbséget tudok tenni. ( bár nem sokat toltam az is igaz)
-
Daczy
aktív tag
Egy apró dolgot mintha kihagytak volna.... Ez pedig a fizika
-
oriic
HÁZIGAZDA
Szerintem egész jónak tűnik. Mondom ezt úgy hogy nem szoktam autós játékokkal játszani.
-
danikollar
őstag
Azt hittem, hogy majd az államat kell keresnem, ha megnézem a videót, de az áll esés elmaradt!
Nem győzött meg, valahogy többet vártam volna. Grafikailag tényleg majdnem ugyanaz. A belső nézet is kamu szöveggel lett kivéve. Nem tudom milyen lesz. -
azamaz2
csendes tag
Miért kell minden játékot el**szni ?!
Amit a hülye gyerek nem tud megtanulni 2 perc alatt vezetni ,azon javítani kell ,belső nézet sem kell mert a kis retardált barátunk nem tud játszani vele.. Mindenből csináljuk full arcade fos nídforszpídet...mert a hát pörszüit is milyen jó kis autós játék. Feltéve ha retardált 4 éves vagy.
Kuka az egész. -
Nagyon várom, kiváló játéknak igérkezik!
-
copass
veterán
drift, a drift milyen lesz? remélem nem rontják el.
a legjobb rész a drift volt,jól eltalálták az irányítást egy árkádhoz képest.
a versenyben az ai kegyetlenül csalt, reméljük itt már nem fog. -
BiP
nagyúr
Egy ilyenre vártunk régóta, főleg a szemkiszúrós teaser-ek után. Meg is lesem.
szerk: grafikailag azért van némi javulás, kár, hogy a videó agyon van tömörítve, így sok nem látszik belőle. Az első rész nagyon magasra tette a lécet, meg hát az idő is megszépíti az emlékeket, de azért javítottak még azon is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Gaming notebook topik
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Nintendo Switch 2
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- Gigabyte GA-A75 + AMD A8 -3870 + 16GB Corsair DDR3 + 240GB Samsung 840 Pro + Alpenföhn brocken hűtő
- Elite Dragonfly G3 13.5" FHD+ IPS érintő i5-1235U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Apple Watch Ultra 2 49mm Újszerű/2025.11.18.Apple Gar./Akku 100%/p4269
- Lenovo 8-9. Gen. i3-i5-i7 CPU / 8-16 GB DDR4 / 256-512 GB SSD / Win 11 + 1 év Garancia + Számla!
- Microsoft Xbox Series X 1TB + Diablo IV (BONTATLAN)
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest