- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- VR topik
- Analóg fényképezés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- 3D nyomtatás
- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
- Hisense LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
greenity
senior tag
válasz
Neil Watts #6 üzenetére
Majd ha nagyobb leszek ebben a rendszerben, értsd eltöltöttem egy kis időt azzal, hogy jobban megismerem én is gyorsabban tudom, egyelőre tényleg az a lényeg, hogy működik.
Magam részéről: szerintem egy majdnem ismeretlen rendszernél, főleg tőlem, ez egy jó eredmény
Mondjuk mondták már, hogy bátrabb vagyok ilyenekben mint az átlag info-fizes emberkék -
greenity
senior tag
válasz
Neil Watts #1 üzenetére
igen teljesen jól működik, a felfüggesztés eleve ment, most már a hibernálás is
Nem szoktam csak úgy feladnimost már csak a wine-al kell még megküzdjek és rendben is leszek vele
Arra még rágyúrok úgyis később kell még a programlehet hogy lehetett volna egyszerűbben én csak megkerestem ami működik és örültem neki
Új hozzászólás Aktív témák
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motoros topic
- Google Pixel topik
- Xbox Series X|S
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Kuponkunyeráló
- VR topik
- Analóg fényképezés
- Revolut
- További aktív témák...
- NAGYKIJELZŐS HP ENVY / Nvidia 2gb dedikált / Intel CORE i7 /8gb ram / 256gb SSD / Világitó Bill
- SAMSUNG Galaxy Z Flip 4 128GB, Pink Gold FÜGGETLEN
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung C27RG50FQU 27 Ívelt Gaming Monitor
- Xbox Series S + twin docking station (venom) + 2 db kontroller +1 db Ghost Cipher Special kontroller
- Gigabyte BRIX GB-BXi3H-4010 mini PC eladó
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest