- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Gaming notebook topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple MacBook
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kisgépkezelő
senior tag
válasz
johnyblaze #43 üzenetére
Nekem pont az rémlik, hogy a sajtóban eléggé lepontozták a korai GTA-kat, viszont a játékosok szerették.
Dr. Akula Azért elég elterjedt volt, mert sokan akkoriban is jobban értékelték a korlátlan állatkodás lehetőségét, mint a grafikát. A GTA 3 motor is eléggé ronda volt 2004-re mégis marha sikeres lett a San Andreas. A Pokemon/Mario/Zelda, és a többi Nintendo sorozat japánon kívül még amerikában terjedt el nagyon. Én sem értem miért, de arrafelé jobban értékelik ezeket. -
Dr. Akula
félisten
válasz
johnyblaze #43 üzenetére
Nekem nem kell utánanézni, csak visszaemlékezni. Akkoriban a GTA-t kb. senki nem ismerte. Olyan kortárs nevek mellett kellett volna kitűnnie mint a Diablo, Baldurs Gate, Ultima IX, Half Life, C&C Red Alert, Fallout - ami a GTA 1-2 grafikájával, valljuk be, esélytelen volt.
Nemtom ki mit írt róla, de az ilyen Pokemon / Mario féléket is kihozzák valahogy nagyon elterjedtnek, de hogy a japókon és koreaiakon kívül kinek a körében, az máig rejtély. Pedig egy koleszban csak feltűnt volna hogy van itt egy nagy etvasz. Az jobban izgatott minket hogy hogy lehet soros porton 3-an diablózni.
A sandboxot akkor épp a Baldurs Gate képviselte, nem tudok olyanról aki képes lett volna lerakni azt egy felülnézetes hangyajátékért.
Új hozzászólás Aktív témák
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 650W
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest