Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
McSico
senior tag
válasz
szTotyy #3866 üzenetére
Nos akkor íme az én történetem:
Az egész még réges régen kezdődött. Nos még a közép sulubii ragadt rám a Mexikó név, mert úgy néztem ki mint egy mexikói. Persze Én egy kicsit faragtam rajta, hogy egyedi legyen, így született meg a McSico.
Na de ez még kevés volt ahhoz, hogy kiérdemeljem ezt a nevet. A mexikói kaják egy része is a kedvenceim között szerepel. Gyakorlatilag a csilisbabot is csiliszósszal öntöm meg só helyett. A mexikói hambergert is extra csípősen kérem. A Mexikorn nekem csak édesség.
A GTA-ban és más játékokban pedig azért lettem még Brutality, mert egyszerűen, nem bírtak velem, illetve velünk Syd-el. A jó öreg MOHAA-ban meg CoD 2-ben nem volt ellenfelünk.
Folyton írták ránk hogy csitter meg ilyenek, közbe meg csak simán arattunk. Meg persze ugye Borsodiaknál nincsenek keményebbek, így kellett valami ennek megfelelő jelző.
Na de dióhéjban ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Sziasztok!Ezt a bejegyzést azért hoztam létre hogy bárki aki a Grand Theft Auto V-el játszik (legyen az konzol vagy...
- A Signal elnöke szerint biztonságos az üzenetküldőjük
- Lexus, Toyota topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A Galaxy M56 is szépen lefogyott
- OLED TV topic
- Kiszervezett ultrazoommal érkezett meg a Vivo kameratelefonja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Dell Alienware X16 Gaming laptop! 16" QHD / i9-13900HX / RTX4080 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Garanciális! Kingston FURY Beast RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz Memória
- Garanciális ! GIGABYTE RTX 4070 Ti SUPER OC 16GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK!
- Garanciás! ASUS ROG STRIX B650-A GAMING WIFI Alaplap
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B760M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H510 WHITE BeQuiet! 650W
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest