Új hozzászólás Aktív témák
-
lmno
őstag
Ugye milyen jó a letöltősdi?
Kivéve ilyenkor, amikor behalnak a szerverek. Bár úgy hallom a lemezesek is szívnak, mert az is letölt valamit.
Bezzeg amikor X360-ra megvettem, ott simán felraktam a kettő darab dvd-ről, és indult is.
(Persze ott nem volt négyká meg 60 fps) de túléltem
-
lmno
őstag
válasz
Bjørgersson #92 üzenetére
Sonyn kívül senki? Pl. Microsoft? Xbox One?
A teljes Halo collection 1 db lemezen elfért, de biztos jobb lenne ott is cserélgetni a dvd-ket -
lmno
őstag
Szerintem ez eléggé ördögi kör: azért nem adják ki blu-ray-en, mert nincsen senkinek; viszont azért nincsen, mert nem adnak ki semmit blu-ray-en.
A nagyobb kiadóknak szerintem már régóta 2 féle változatban kellene kiadni a dobozos játékokat (dvd/bluray), és akkor több embernek lenne lejátszója is. Ha vennék 300-ért "gémerpécét" (nem fogok), akkor nem az a kb. +10-15 ezer fog földhöz vágni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Akik továbbra is a lemezes változatot tartják szem előtt, azok készüljenek fel a több lemezes kiadásra.
- Milyen egeret válasszak?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Háztartási gépek
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- One mobilszolgáltatások
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- ZIDOO médialejátszók
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest