Új hozzászólás Aktív témák
-
bbendre
őstag
válasz
T0mBd1gg3R #826 üzenetére
Szia, igen. semmi sem változott
-
Sziasztok!
Venni szeretnék egy Pixel 3A-t (tudom ez nem pont az a topik, talán azért nagyjából ugyan az a sztori), és érdekelne, hogy a Bootloader az a mai napig szabadon nyitható?
Másik OS-t szeretnék rá tenni, azért kérdezem. -
Badni
csendes tag
Köszönöm a választ!
Visszaállítani nem tudtam, csak ki-be kapcsolni lehetett, de sajnos mindkét esetben ugyanezt a hibaüzenetet dobta fel telefonálás közben.
Frissítés már sajnos nem is lesz, júliusban jött ki az utolsó Pixel Experience ROM Pixel 3-hoz.
Nem értem, Pixel3a-n is ugyanezt csinálta a PE ROM. -
bbendre
őstag
Sajnos már rég nem, viszont keresd meg az appok között a Adaptive ... appot. Állítsd vissza a gyárit (frissítés előtti állapotot) vagy iratkozz fel a beta-ra ha van ilyen.
Vagy menj be a beállításokba, hálózat és kapcsold ki az Adaptiv ... -ot ameddi nincs frissítés. Jobb ötletem nincs
-
Badni
csendes tag
Sziasztok!
Van még itt valaki, aki napi szinten használja a Pixel 3 -at, esetleg Pixel Experience ROM-mal?
A kérdésem az lenne, hogy másnál is előfordult-e, hogy telefonhívásnál a képen látható hibaüzenetet dobja fel a telefon?
Valakinek valami tipp?
-
zraw
csendes tag
Valaki megcsinálta a Pixel 3-ra a hazai VoLTE-t? Akár egy magas órabért is fizetnék ha valaki segítene benne, mert ez a telefon továbbra is ultra stabil, megfelelően gyors, kicsi, és a hátsó ujjlenyomat leolvasó is kényelmesebb, mint a maiak. Nem szívesen cserélném, csak a 3G kivezetése miatt.
-
n0is3es
aktív tag
Srácok, hogy tudok android 12-ről vissza lépni 11-re? Már így vettem hogy 12 volt rajta, de szerintem csak vissza fogja a telefont
Válaszotok előre is köszönöm.
-
Lookenewl
újonc
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Nincs rajta hat kamera, van viszont jó sok káva, a Pixel 3 mégis egy végtelenül kiforrott csúcskészülék, kitűnő mozgó- és állóképekkel.
- Mikrotik routerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fujifilm X
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Yettel topik
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Black 24Hónap Jótállással Teljesen Új Bontatlan
- Apple TV eladó
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 14" HD+ I DP I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest