Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Stauffenberg

nagyúr

válasz sto1911 #22222 üzenetére

4.1.2 és 4.4.4 között volt 8 vagy talán 9 frissítés (akadtak ugye kisebb hotfixek, amik a verziószámon nem változtattak). Én mindegyiket OTA-val raktam fel, egyszer sem volt factory reset megejtve, szóval nekem egészen a Lollipop telepítéséig olyan volt a gépem ahogy azt legelőször kivettem a dobozból két évvel ezelőtt. Soha nem volt igazán panaszom, csak a vége felé a 4.4.4 KitKat volt kicsit lassúcska néha, de az még mindig SEMMI nem volt ahhoz képest amiket egy tiszta telepítéssel felrakott 5.0 Lollipop művel.

Ezért nem értem, hogy ha eddig oda tudtak figyelni arra, hogy ne vágja haza a gépet egy-egy frissítés, akkor most miért nem. Tényleg sokkal szimpatikusabb lett volna ha a Google azt mondja, hogy mi nem akkor kapunk frissítés mint a többiek, kicsit legyünk türelemmel mert ezen kell még dolgozniuk. Főleg azért, mert félő, hogy ez lesz a legutolsó amit mi még megkapunk hivatalosan és lehet, hogy az erre kinyögött hotfix is csak részben fogja helyre rakni az ingadozó teljesítményt.

Új hozzászólás Aktív témák