Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
Új hozzászólás Aktív témák
-
aizen92
addikt
Na lecseréltem a napokban a régi N7 erre a 2013-as csodára.
Sajnos nem olvastam róla túl sok jót, " nem éri meg, ugyanolyan gyors mindkettő, minek a fullhd, gyengébb akksi és egyéb kommentek/videók/véleményel " ( btw. 400mAh-val kevesebb akksi és a fullHD kijelzőtől egy kicsit megijedtem, hogy tényleg rosszabb kijelző időt kapok ). De nem nagyon hallgattam senkire, és inkább adtam neki egy esélyt.Hát így elsőre ez volt a reakcióm:
Csak így nagyvonalakban:
-Akksi idő 3 és fél óra helyett 5-6 óra (dafuq) .... ez így kicsit kemény, soha nem gondoltam volna, pedig mindkettőn 4.4 stock van.
-Sokkal gyorsabban indítja be a programokat/tölti be a honlapokat
-BT egerem nem szaggat szét és végre használható.
-a FULL HD kijelző egyszerűen gyönyörű, ezen fogok mindig sorozatot nézni az biztos.
és nem röccen a rendszer!!! csomó alkalmazás azért szaggatott, csúnyácska volt, esetleg még használhatatlan ( pl. Win8.1-re a Remote Desktop, amit nagyon sokat használok , most kb olyan gyorsan irányítom, mintha gép előtt ülnék! )Tulajdonképpen olyan, mintha a nexus 4-em egy 7"-os fullHD kijelzővel. ezzel szerintem mindent elmondtam.
tökéletes ez a készülék. megérte ez a +15.000 Ft.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nehéz belekötni az új Nexus táblagépbe: a hét hüvelykes tablet Full HD felbontást, vezeték nélküli töltést, remek adatkommunikációs képességeket és korrekt hardvert kínál kedvező ár mellett.
- Mozgásban a SPINE című akciójáték
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Proxmox VE
- Sorozatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Android szakmai topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Go 8GB/128GB - Model 1824 - kifogástalan, alig használt állapot
- Apple iPad Air 2 128GB Wi-Fi Szép állapot, eredeti dobozában
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Ipad 8. gen - 128Gb - Sérült de működik
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 (5K vagy 2 x 4K felbontás) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest