Új hozzászólás Aktív témák
-
aizen92
addikt
Na lecseréltem a napokban a régi N7 erre a 2013-as csodára.
Sajnos nem olvastam róla túl sok jót, " nem éri meg, ugyanolyan gyors mindkettő, minek a fullhd, gyengébb akksi és egyéb kommentek/videók/véleményel " ( btw. 400mAh-val kevesebb akksi és a fullHD kijelzőtől egy kicsit megijedtem, hogy tényleg rosszabb kijelző időt kapok ). De nem nagyon hallgattam senkire, és inkább adtam neki egy esélyt.Hát így elsőre ez volt a reakcióm:
Csak így nagyvonalakban:
-Akksi idő 3 és fél óra helyett 5-6 óra (dafuq) .... ez így kicsit kemény, soha nem gondoltam volna, pedig mindkettőn 4.4 stock van.
-Sokkal gyorsabban indítja be a programokat/tölti be a honlapokat
-BT egerem nem szaggat szét és végre használható.
-a FULL HD kijelző egyszerűen gyönyörű, ezen fogok mindig sorozatot nézni az biztos.
és nem röccen a rendszer!!! csomó alkalmazás azért szaggatott, csúnyácska volt, esetleg még használhatatlan ( pl. Win8.1-re a Remote Desktop, amit nagyon sokat használok , most kb olyan gyorsan irányítom, mintha gép előtt ülnék! )Tulajdonképpen olyan, mintha a nexus 4-em egy 7"-os fullHD kijelzővel. ezzel szerintem mindent elmondtam.
tökéletes ez a készülék. megérte ez a +15.000 Ft.[ Szerkesztve ]
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
Új hozzászólás Aktív témák
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- Filmvilág
- Sorozatok
- BestBuy ruhás topik
- Akciókamerák
- Milyen TV-t vegyek?
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- iPad 8th. 128GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 88%/p3812
- Apple Pencil USB C & Apple Pencil 1 - Újszerű, csomagolás bontott
- Beszámítás! Apple iPad 9 2021 10.2 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Tab M10 FHD 64GB/4GB 10,6 tablet dobozában
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest