Hirdetés
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Androidos tablet topic
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- IFA 2024: Erős, bár drága NAS-ok a Ugreentől
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Olvasd el a topik összefoglalót!
Google Nexus 5X
A Google 2015 szeptemberében kiadta a 2013 végén megjelent Nexus 5 utódját. Az utód már 5,2"-es fullHD IPS megjelenítőt kapott. Az LG G4-ből már ismert Qualcomm Snapdragon 808-as processzor mellett, 2GB ram és 16 vagy 32GB belső tárhely teljesít szolgálatot. A kraftott egy 2700 mAh-s akkumulátor biztosítja. A készülék, fekete, fehér és jégkék színben kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PrometheusX
aktív tag
Milyen vékony tokot használtok ti az 5X-hez? Elnézést kérek hogyha sokadjára feltett kérdés, de nem nagyon követem már a fórum bejegyzéseit. Most egy Verus High Pro van, de az kicsit vastag és szeretnék kipróbálni valami vékonyabbat.
Amúgy azt észrevettétek már esetleg, hogy töltés közben nehezebben oldja fel az ujjlenyomat olvasó a kijelzőt? A kijelző válaszolásával nincs semmi gond, viszont feloldani mostanság töltés közben az ujjlenyomat olvasóval a telefont eléggé pain in the ... .
Szerk.: azt elfelejtettem mondani, hogy a telefonra szeretnék dBrand skin-t, és úgy akarom használni a tokkal együtt.
-
zzola
titán
Nem írok egyesével mindenkinek, az amazonos tok rendelés elmarad, én nem fogom meghitelezni senkinek sem a tokok árát!
-
slice14
veterán
válasz
kengyel #5885 üzenetére
Telefon -> Beállítások -> További beállítások
Én a hálózati alapbeállítást használom, és a szolgáltatónál van beállítva a szám küldés.
-
kengyel
nagyúr
A hívószámkijelzést hol tudom beállítani ?
-
stickermajom
addikt
Mostanában rendszeresen előjön a bug, hogy a google services ébren tartja a telefont töltés után. Ugyan a kis trükk megoldja a dolgot, de rettenetesen zavaró.. Mikor lesz már erre valami javítás?
-
slice14
veterán
válasz
stewe780 #5860 üzenetére
Én egy Tecknet 0.15 és egy 1m-et rendeltem anno. Egyiket power bank-hoz, másikat meg módolásra. Valamint most rendeltem egy Xiaomi adaptert banggood-ról. Hétvégén ettem a kefét, mert amatőr módon nem vittem magammal kábelt egy hosszabb útra (Nagyvárad) és nem találtam a környéken usb-c to usb-a kábelt vagy usb-c to micro usb adaptert.
-
zzola
titán
Él még! Viszont USB Type C Car Charger,Tronsmart 33W Dual USB C Car Charger with Quick Charge 3.0 Technology with Built-in Type C Cable for LG G5, Nexus 6P, Nexus 5X, Other More Type C Devide and Apple, Android Devices ez egy ajánlott termék, ha úgy is rendelünk amazonról, akkor olcsóbbra jön ki, igaz fix kábeles....
Köszi.
-
-
zzola
titán
Idehaza tudtok ajánlani autós töltőt? Vagy banggood-ról rendeljem a BlitzWolf-ot?
-
zzola
titán
válasz
stewe780 #5868 üzenetére
Az nem aliexpress! Amazonon ezt be tudtam tenni a kosárba és nem változott a postadíj, szóval ha érdekel, jelezz!
A
SUPCASE Google Nexus 5X Unicorn Beetle Premium Hybrid Protective Case tok rendelés így áll eddig:*Bazsee71-Frost/Black (6.98 font)
*lbandi777-?
*I3ence-Frost/Black (6.98 font)
*Seth1-Frost/Black (6.98 font)
*Zolar-Frost/Black (6.98 font)Még lehet csatlakozni...
-
zzola
titán
SUPCASE Google Nexus 5X Unicorn Beetle Premium Hybrid Protective Case tokot rendelnénk, eddig 3 ember van, újabb jelentkezőket várunk!
Írj PM-et, ha érdekel!
Ár: £6.98-8.98 + posta OTP árfolyammal számolva! -
trance89
őstag
üdv újra itt, pár hónapja tettem egy kis kitérőt N5 után mert elkezdett szarakodni a bekapcs gombja ezért úgy döntöttem inkább eladom és megpróbálok más vonalon elindulni (redmi note 3), múlt héten viszont kis híján kettétörtem idegességemben, akkor el is dőlt hogy jövök vissza nexusra
255 euróért sikerült hozzájutnom egy új/bontatlan H791, 32-es fehér 511 modellhez egy itteni webshopban, asszem ennyiért még a hülyének is megéri, főleg hogy annak idején még az N4 és N5-öt is kb 400-ért vettem -
torma99
aktív tag
Nekem nagyon bejött a Supcase beépített plusz kijelzővédője. Nagyon-nagyon erős direkt napfényben lehet látni a kis fekete pontokat, amúgy minden oké vele. Eddigi telóimon vagy nem volt fólia, vagy 0.99 cent/10 darabos nonamet használtam, azokhoz képest ez Caddilac.
Supcase tokhoz (unicorn Beetle Pro). Minden irányban lehet 4 mm-t hozzáadni a telóhoz, de ez olyan kis mértékű növekmény, hogy elhanyagolható (3 napig natúrban használtam), nekem a megvastagított telefon jobban kézre is áll.
Amelyik nadrágomba belefért, abba belefér ez is, illetve az övcsat annyira bejött, hogy már csak azzal használom mindig. Egy videó review-ban láttam illesztési hibát a tok egyik sarkán, na ez nálam nem jelentkezik szerencsére full passzentos, nem röcög, nem nyeked, nem mozog benne a teló, a kemény műanyag ház stabilan tartja, fényképezésnél nem zavar be, ujjlenyomatolvasást nem hátráltatja.
-
eisento
addikt
skacok, egy kerdes feligmeddig off
szoval aki hasznalja a google fotokat, asszony nexus 5-on (gondolom mind1 milyen telo) szoval amiket eddig csinalt fotokat kivalasztott parat es csinalt egy albumot. idaig oke benne is van az albumba, de viszont megmaradtak az alap kepek kozott. tehat az a kerdes hogy ha vmit atrakok albumba azt miert duplikalja? nem lehet ugy hogy fogom kijelolom es athelyezes mintha kivagast csinalna az ember.
-
cuebler
senior tag
hát nemt'om, nálam a nuglas a tuti. az 5x-en már vizsgázott is jelesre, a védőüveg/fólia tört, a kijelző ép maradt. vettem rá egy másikat
-
lorinho
tag
válasz
tomboy0013 #5848 üzenetére
Én biztosra mentem. Tudom hogy ez az egyik legjobb márka!
-
brownus
veterán
regisztráltam a n5x-et a lg oldalán, jár ez bármiféle haszonnal? gondolok pl. arra, hogy régebben a samsung adott két hónap garancia bővítést az adott készülékre. (az enyém H791)
-
Zoli0726
aktív tag
Szerintem a üveg vastagsága is fontos.
A noname 0.33-as üveg után a nillkin h+ pro 0.2mm sokkal jobb, kevésbé türemkedik ki, a fényt is jobban átereszti és az ujjlenyomatokat sem gyűjti annyira. Ha TG akkor Nillkin szvsz.
Kínából rendelve 2 ezer ft. -
QbHead
aktív tag
válasz
zkosaras #5834 üzenetére
Edzett üveg fólia
Nekem is ilyen van a telefonomon.
előnyei: sokkal nehezebb megkarcolni mint a sima fóliát
általában van rajta valamiféle oleofób réteg ami majdnem olyan jól tünteti el az ujjlenyomatot mint a matt fóliák (ezen van)
Ha esik általában ez pókhálósodik nem az alatta lévő kijelző
jobb a fény áteresztő képessége mint a sima fólia
Ha nem poros helységben teszed fel (pl fürdőszoba) sokkal könnyebb feltenni mint a sima fóliát
Hátrányai:
valamivel drágább
minimálisan vastagabb (ez 0,33mm ami valljuk be minimális)Nekem is ilyen fólia van különösen ajánlom
-
Skyhigh
aktív tag
válasz
zkosaras #5834 üzenetére
Megosztott ez-ügyben a társaság,
1- Vannak akik nem használnak semmit elvégre GG3 az ott van, ők általában nem most bíznak először a GG-ben
2- Vannak az edzett üvegesek, (Tempered glass a magyarul kevésbé értőknek) itt a Nillkin a nyerő (nekem pl noname van és noname jön, egyiken van kivágás a közelségi érzékelőnek, másikon nincs mert én anélkül szeretem az egész nem volt több mint 800Ft)
3- Vannak akik fóliáznak, ott is a Nillkin meg a noname a favorit (én eddig noname fóliás voltam, 1. napon feltettem és most is az van rajta [2,5 év]). Amennyiben fóliáznál és elfogadsz egy tanácsot, rendelsz 3-4 fajta 220Ft-osat és abból azt teszed fel amelyik a legjobban passzol, családban ez 5 év alatt 8 telefonnál bevált. -
kengyel
nagyúr
Ma végre megjött a Spigen tokom, nagyon jó fogása van benne a telefonnak.
-
zkosaras
aktív tag
Sziasztok!
Ti milyen fóliát használtok (ha használtok) a telóhoz?
Nekem a korábbi készülékeimen sima (pár száz forintos) fóliák voltak csak, de láttam, hogy többen ezt rendeltétek.Milyen ez a Tempered Glass fólia? Jobban véd mint a egy sima? Máshogy kell bánni vele, nehezebb felrakni? Mennyire zavaró hogy telón van?
Előre is köszi a segítséget!
-
Skyhigh
aktív tag
B-Tel: se kártyás fizetés, se Pikk-pakk pont (pár oldalon ezek fent vannak), IMEI számról notóriusan nem írtak vissza pedig 2szer is rákérdeztem, ászf szerint bolti gari , azt kapod amit kapsz nem tudják jelezni a beszállítónak, hogy ne 510-et hozzanak.
West-tel: Kártyás fizetés pipa, utána járnak, hogy tudnak-e 60x-et szerezni (jelen állapot szerint nem), IMEI-ről nem adtak tájékoztatást, ászf szerint gyártói gari
-
eisento
addikt
sziasztok. valaki multkor irt hogy rendelt (autos toltot kabelt stb) a banggoog.com oldalrol, en is megtettem megrendeltem 2 usb kabelt a telohoz meg egy blitzwolf toltot
ugye kaptam tracking szamot, viszont hiaba irom be a 17track oldalon azt irja nem talalhato. ilyenkor mivan?
RS189978274CN
RS189978274CN
Not Found
China(China Post)
Unknown
Item is not found at this moment, If necessary, please verify with the package sender and check back later.otlet?
viszont legalabb a telot holnap megkapom
Lorinho mobilkereskedes.hu
-
bruxelles
tag
válasz
PrometheusX #5805 üzenetére
Nekem is megerkezett tegnap este.
-
zzola
titán
Üdv!
Rendelnék Amazonról SUPCASE Google Nexus 5X Unicorn Beetle Premium Hybrid Protective Case tokot, valaki csatlakozik? 6.98-8.98 font között vannak a tokok, ~370 a font. Írj PM-et, ha rendelnél!
+új belépő leszek itt, 1995 óta mobilozom, ez lesz az első Nexus a kezemben. Az utolsó fehér 32GB-ost nekem küldték Nexteltől, pár napig ott ne keressétek...
-
d.mate08
tag
Ti,akik feltettétek a Nougatot, akkuidő javult? Illetve a tárhely jobb? Nekem másfél GB szabadult fel.
-
stewe780
őstag
Itt van előttem 1920x1080 képpont, kb mint a monitoromon. Mégis minden híroldal egyoszlopos a telefonon. Nem lehet valahogy ráerőszakolni a böngészőkre, hogy úgy nézzenek ki mint egy pc-n?
Mondjuk a mobilarena pont kivétel, mert itt a "teljes verzió" -ra nyomva ugyanaz mint az asztalin. De pl. egy index.hu-n nincs ilyen lehetőség. A böngészőben meg az asztali nézet nem ad többoszlopos kinézetet. -
PrometheusX
aktív tag
Csak nekem jött meg előbb az augusztusi frissítés?
Minden hónap 15. napján, pontosan reggel 7.00 - 7.15 között szokott megjönni, és most sokkal előbb jött.
-
eisento
addikt
kurva gls nem hozta ma a telomat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az LG referenciakészülékén már az Android Marshmallow rendszer fut, méghozzá rendkívül sebesen. Jó a felhasználói élmény, az ujjlenyomat-szenzor, a kamera, csak az árazás nem.
- Androidos tablet topic
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi belépő szinten
- Ingatlanos topic!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest